Landmand søger kærlighed

Forlod landmand inden romantisk weekend – synd at lege med hans følelser

Pernille tænker for meget på andre end sig selv, mener landmanden Danni, der ærgrer sig over hendes beslutning.

Valgte Pernille at forlade programmet ’Landmand søger kærlighed’ for ikke at ødelægge sit venskab med sin bedste veninde Louise?

Det er nok et af de spørgsmål, som rigtig mange stiller sig selv efter at have set tirsdagens program, hvor Pernille henover morgenbordet efter en festlig aften fortæller Danni, at hun ikke vil med ham på romantisk weekend.

De to kvinder havde i det foregående afsnit følt sig nødsaget til at afsløre, at de faktisk var bedste veninder, nu hvor der ikke længere var andre bejlere tilbage end de to.

I den forbindelse lagde Louise ikke skjul på, at hun ville blive ked af det, hvis Danni valgte veninden frem for hende, hvorimod det ikke ville røre Pernille så meget.

Netop derfor kunne man godt mistænke Pernille for at ville skåne Louises følelser og ultimativt sikre det gode venskab imellem dem ved at trække sig fra programmet.

Det afviser Pernille imidlertid skulle være årsagen til hendes beslutning:

- Der er mange, der tror, at jeg vælger at trække mig på grund af Louise. Men jeg vælger altså ikke at trække mig, fordi jeg tror, hun vil blive sur eller sådan.

- Jeg havde ikke følelserne for Danni, men jeg havde fået færten af, at han havde et godt øje til mig, og det ville være synd at lege med hans følelser, siger Pernille.

Havde valgt Pernille til romantisk weekend

Selvom landmanden Danni respekterer Pernilles beslutning, kan den alligevel ikke undgå at ærgre ham, da han gerne ville have haft hende med på den romantiske weekend.

Han kan ikke helt lade være med at spekulere i, om venindernes venskab i sidste ende var med til at få Pernille til at trække sig, forklarer han.

- Det er jo fint nok med mig, for jeg skal ikke bestemme, hvad pigerne beslutter sig for. Det er jo ligeså nemt for dem at sige til og fra, som det er for mig.

- Men der flyver da nogle tanker igennem i hovedet på mig. For det er ikke nogen hemmelighed, at Pernille tænker for meget på andre end sig selv, og at Louise er meget præget af følelser. Jeg tror, hun var interesseret, men at hun var bange for at ødelægge venskabet, hvis ikke hun sprang fra, siger Danni.

Louise glad for chancen

I tirsdagens afsnit havde de to veninder reddet sig nogle gode tømmermænd efter en festlig og våd nat, hvor deres mission var at lirke den sindige landmand op med alkohol.

Det lykkedes dem imidlertid ikke, og dagen derpå var Pernille ikke længere i tvivl. Det var et problem for hende, at Danni var så tillukket, forklarer hun.

- Han var super sød, men han valgte ikke at åbne sig, og jeg kunne ikke se en fremtid med ham, hvis ikke han kunne det.

- Jeg ved godt, det er svært at åbne sig overfor to piger, men jeg ville gerne havde set noget mere fra hans side, siger hun.

Pernille er sikker på, at det ikke havde ændret noget, at hun var taget på romantisk weekend med Danni. Hun er derimod glad for, at hun kunne give Louise en mulighed for at komme tættere på Danni.

- Mig og Louise har talt meget om det. Hun sagde til mig, at jeg ikke skulle trække mig på grund af hende, men hun var glad for at få chancen, når nu han havde et godt øje til mig, for hun syntes, han var rigtig sød.

- Det var bare super fedt, hvis jeg kunne hjælpe hende med at finde den store kærlighed, når jeg ikke selv fandt den, siger hun.

Du kan se 'Landmand søger kærlighed' hver tirsdag aften klokken 20.00 på TV 2 eller på TV 2 PLAY.