Landmand søger kærlighed

Landmand fandt ikke kærligheden i tv-program – men får masser af tilbud

De positive oplevelser har der været mange af for landmanden Danni efter sin tv-medvirken, men der har også været en skyggeside.

Den traktorglade Danni Nielsen fandt desværre ikke den eneste ene i ’Landmand søger kærlighed’.

En romantisk weekend på Samsø med Louise kunne ikke vække de store følelser til live, og da hun var den sidste tilbageværende kvinde, han kunne date i programmet, betød det altså, at kærligheden skal findes andetsteds.

Men det lader ikke til at blive et problem for Danni, der har oplevet en meget positiv respons efter sin medvirken i tv-programmet.

- Folk de skriver til mig på Facebook, og jeg bliver stoppet på gaden, fordi de gerne vil fortælle mig, at de synes, jeg har et godt humør. Når jeg går i byen, vil folk tage selfies med mig.

- Jeg har fået rigtig mange beskeder på Facebook. Nogle skriver, at de synes, jeg er sød, og om jeg kunne tænke mig at spise noget mad sammen. Andre vil bare gerne skrive lidt sammen, fordi de synes, jeg er charmerende. Jeg vil sige, at ud af de 300 beskeder, jeg har fået på det seneste, der starter de første 50 med noget i den dur, og jeg har ikke læst alle beskederne, siger Danni Nielsen.

Falder ikke for hvad som helst

Selvom Danni modtager mange tilbud for tiden, tager han den helt med ro, og der er endnu ikke kommet nogle dates i kalenderen, fortæller han.

- For det første står der jo i min kontrakt, at jeg ikke må date, før programmet er slut. Men jeg er heller ikke typen, der bare hopper på hvad som helst, der bliver skrevet til mig.

- Men der er en enkelt for tiden, som jeg er begyndt at skrive med. Det viser sig, at vi har en fælles ven, hvor hun har forhørt sig om, hvordan jeg er, og så er vi begyndt at skrive sammen. Men det er meget nyt, så jeg kan ikke sige så meget mere om det. Nu må vi se, hvad tiden den bringer, siger Danni.

Følt sig fordrejet i medierne

Berømmelsen har, trods de talrige positive oplevelser, også båret noget dårligt med sig, fortæller Danni Nielsen.

Han har blandt andet oplevet at sige nogle ting til medierne uden at tænke så meget over, hvordan den præcise formulering ville blive tolket, forklarer han.

- Jeg synes, at jeg er blevet tolket forkert, og det er især gået ud over Louise - hende har de været hårde ved, synes jeg. Hun er rigtig sød, og hun er, som hun er. Der er jo ikke to mennesker, der er ens.

- Jeg havde forklaret et medie, at jeg syntes Louise var meget kontaktsøgende, og der blev jeg citeret for, at jeg mente, hun var klæbrig. Jeg er trods alt kun landmand, og jeg siger, hvad jeg tænker. Det kan komme forkert ud. Det er rene ord for pengene, og det sårer mere, end det gavner, siger Danni.

Derfor har Danni nu aftalt med Louise og Pernille, at de ikke længere vil kommentere på noget, når de bliver ringet op af medierne, for at undgå flere misforståelser.

Ville ikke gøre det igen

Danni fandt altså ikke kærligheden hos hverken Louise eller Pernille, men han taler godt med dem den dag i dag, fortæller han.

- Vi sender billeder af, hvad vi har lavet i løbet af dagen, og jeg har været inviteret til fest hos dem, men har ikke kunnet nå det på grund af arbejdet.

- Jeg synes, vi er på god talefod, og selvom vi ikke fandt kærligheden, kan vi jo godt tale sammen, siger Danni Nielsen.

Alt i alt har det været en god og sjov oplevelse at være med i ’Landmand søger kærlighed’, fortæller Danni, men det er ikke lige sikkert, at han kunne finde på at gøre det igen.

- Det har været rigtig hårdt. Jeg troede ikke, det ville være så hårdt at lave tv. Så jeg tror faktisk ikke, jeg ville være med igen. Det har taget utroligt lang tid, og det er fint nok, men man skal være indstillet på at bruge mange dage til optagelserne.

- Det er selvfølgelig ærgerligt, at jeg ikke fandt mig en pige i programmet, men jeg skal nok finde en, siger Danni Nielsen.

Du kan se 'Landmand søger kærlighed' hver tirsdag aften klokken 20.00 på TV 2 eller på TV 2 PLAY.