Landmand søger kærlighed

Blev forelskede under tv-optagelser, men kærligheden holdt ikke længe

Her fortæller Ulla fra ’Landmand søger kærlighed’ historien om, hvad der gik galt imellem hende og landmanden Brian.

Det så ellers lovende ud for 55-årige Ulla og 57-årige Brian efter deres romantiske weekend i tv-programmet ’Landmand søger kærlighed’.

Men som månederne gik, efter kameraerne blev slukket, begyndte forholdet langsomt at løbe ud i sandet.

Nu kan Ulla og Brian fortælle til TV 2, at forholdet definitivt er slut.

Afstanden voksede sig større

De havde en dejlig sommer sammen, og Ulla var faldet for den kække landmand under optagelserne til tv-programmet. Hun ville gerne lære Brian bedre at kende.

De tre timers bilkørsel imellem dem indskrænkede dog mulighederne for, hvornår de kunne ses.

Brian fik gradvist mere travlt med bijobs og gården, der også skulle passes, og det var som om, afstanden imellem dem blev en udfordring, der voksede sig større.

- Hvis nu jeg havde boet tættere på ham, kunne jeg jo have taget hjem til ham oftere, bare nogle timer, og køre på arbejde dagen efter, fortæller Ulla.

- Jeg savnede ham, og jeg fortalte ham, at jeg syntes, der gik for lang tid imellem, at vi så hinanden. Men han gav ikke udtryk for det samme den anden vej, siger Ulla.

Den første weekend i september

I september begyndte forholdet langsomt at smuldre.

De havde aftalt, at Ulla skulle hjem på gården hos Brian fra lørdag til søndag, og hun glædede sig til at være sammen med ham igen.

Lørdag morgen ringede Brian til Ulla og aflyste aftalen.

- Jeg blev rigtig ked af det, og jeg fik bare sådan en underlig fornemmelse af, at han ikke rigtig ville mig, siger Ulla.  

Ulla fortalte Brian om sin usikkerhed, og han sagde, han var meget i tvivl, om forholdet ville holde på den lange bane.

Ulla insisterede på, at den snak skulle tages, når de var sammen.

Grebet af stemningen

Den følgende tirsdag sad Ulla og Brian i den varme sofa foran Lene Beier.

Under interviewet genså de en masse gode klip fra programmet, og det var som om, at det fik flammen imellem dem til at blusse op igen.

- Jeg var ked af det og frustreret inden interviewet, men jeg tror, vi bliver grebet af stemningen. Det var dejligt at gense den romantiske weekend, den var bare så dejlig og eventyrlig, siger Ulla.

Efter interviewet fik de to talt sammen, og Ulla syntes, det virkede som om, at Brian var ved at ændre holdning igen. Brian tog med Ulla hjem den aften og overnattede der til dagen efter.

Et par uger senere prøvede Ulla at lave en aftale med Brian om, at han kunne komme på besøg igen. Ullas søn ville rigtig gerne møde Brian, ligesom Ulla tidligere havde mødt Brians døtre, men Brian havde for travlt til at mødes.

Må opgive håbet

Den sidste weekend i september vidste Ulla, at Brian havde fri fra job, men heller ikke her havde han tid til, at hun kunne besøge ham.

- Det begynder at gå op for mig, at det nok mest er mig, der vil det her. Jeg blev ved med at overhøre, hvad han faktisk sagde til mig, for jeg håbede, at han fik mere lyst til at se mig.

- Jeg når til et punkt, hvor jeg må opgive håbet, men det var vigtigt for mig, at vi kiggede hinanden i øjnene og fik det afsluttet på en god måde. Jeg fornemmede, at Brian havde meget svært ved at gøre mig ked af det. Han vævede ved afstanden, men jeg tænkte, at det ikke kun var afstanden, der var problemet, siger Ulla.

Den sidste aften

De blev til sidst enige om at afslutte forholdet på en ordentlig måde og aftalte derfor at mødes om aftenen den 14. oktober hjemme hos Brian til en bid mad og en god snak.

Her fik de talt ud om tingene. Ulla havde brug for at få ro i sindet, at være sikker på, hun ikke havde misforstået noget, og at få stillet de spørgsmål, hun havde brug for for at få afklaring.

- Han fortalte mig, at han ikke havde de samme følelser. Jeg var meget glad for hans ærlighed. Jeg er jo heller ikke den rigtige for ham, når han har det sådan.

- Han er jo sindssygt charmerende, og jeg kan godt forestille mig, at det hele er blevet lidt overvældende for ham.

De skiltes med et knus, og Ulla understreger, at det var en meget ordentlig måde, de afsluttede forholdet på. Hun vil til hver en tid kunne sætte sig ned og tale med Brian.

Stod han på min trappe i morgen…

Men bruddet kan ikke undgå at ærgre Ulla. Hun ville rigtig gerne have givet det en chance for at se, hvad det kunne have udviklet sig til.

De havde det samme værdigrundlag og den samme bundsolide opvækst, hvor man ikke piber over tingene, men ordner, hvad der skal ordnes i fællesskab, som Ulla forklarer det.

- Vi havde alle muligheder og forudsætninger for at skabe et godt liv sammen, men det nytter jo ikke noget, når vi ikke har de samme følelser for hinanden.

- Jeg har været ked af det, men det kommer jeg mig jo over igen. Jeg kan rigtig godt lide Brian, og der går lidt tid, inden det falder til ro. Stod han udenfor på min trappe i morgen og spurgte, om vi skulle spole tiden tilbage og prøve igen, ville jeg ikke tøve et sekund. Men det skulle ikke være sådan. Det er okay.

Brian bekræfter, at parret ikke længere er sammen, og at afstanden imellem dem har været afgørende for, at det ikke gik.

- Ulla er en rigtig sød pige, og det var dejligt at lære hende at kende, selvom det kun var nogle få weekender.

- Jeg tror, det havde været anderledes, hvis vi havde boet tættere på hinanden, det er noget, jeg har savnet, at man lige kunne se hinanden en hverdag, og ikke var tvunget til at skulle køre den lange tur hjem, når man skulle på arbejde dagen efter, fortæller Brian.