Landmand søger kærlighed

Populært TV 2-program får endnu en sæson

Drømmer du om den store kærlighed, eller kender du nogen, der gerne vil finde en kæreste? Så læs med her. Der er kun ét krav - du skal være landmand.

Fjerde sæson af tv-programmet 'Landmand søger kærlighed' sluttede tirsdag aften, hvor sidste afsnit løb over skærmen.

Men fans af programmet kan godt begynde at glæde sig allerede nu, for værtinden på programmet, Lene Beier, har afsløret på sin Instagram, at der kommer en ny sæson.

Der er en til os alle

Programmet har endnu en gang været populært blandt de danske tv-seere, og det er der en god grund til, mener redaktør på programmet Mads Volck.

- Problemer med at finde kærligheden og den eneste ene er en ting, der binder danskerne sammen. Vi har skyhøje skilsmisserater, og en stor del af befolkningen lever, mod deres eget ønske, alene, siger han.

Netop derfor mener programredaktøren, at endnu en sæson har sin berettigelse, da der i høj grad er brug for et tv-program, der arbejder i kærlighedens navn.

- Vi vil gerne formidle det budskab, at der er en til os alle, men at det kræver en indsats, hvis det skal lykkes.

- Det synes vi, at 'Landmand søger kærlighed' er et fantastisk bevis på, og derfor er det et program, som vi slet ikke kan få nok af.

Giv kærligheden en chance - sådan tilmelder du dig

Allerede nu skal det næste hold landmænd findes, og derfor er der åbent for tilmeldninger til programmet.

- Alle danske landmænd mænd og kvinder er velkomne til at skrive til os, hvis de har et oprigtigt ønske om at lade os hjælpe med at finde den eneste ene, siger Mads Volck.

Er du landmand, og vil du virkelig gerne finde en kæreste, eller kender du en landmand, der har brug for at finde kærligheden? Tøv ikke med at sende en mail til landmand@blu.dk.

Du kan også sende spørgsmål om programmet, hvis ikke du er helt sikker på, om du, eller en du kender, skal tilmeldes. Mailen er stadigvæk landmand@blu.dk.