Landmand søger kærlighed

Fandt den store kærlighed – to uger senere skulle landmand være far

Nogle gange skal man kaste sig ud i kærlighedens brusende bølger, når man har chancen. Det gjorde Steffen, og han har aldrig været lykkeligere.

Det var ligesom at træde ud af en boble, da optagelserne til ’Landmand søger kærlighed’ var overstået, forklarer Steffen.

Han havde været på romantisk weekend sammen med Nadia, og indtil da var alting fryd og gammen. Men så ramte hverdagen ham.

- Det var en meget intens uge, da pigerne var på besøg på gården. Der var ikke tid til andet end tv-optagelserne, og jeg glemte alt omkring mig. Et par dage efter den romantiske weekend var det første gang i længere tid, hvor vi igen var i den virkelige verden, siger han.

Først da fik Steffen tid til at reflektere over, hvad der var sket den seneste tid, og det gik op for ham, at Nadia havde sagt noget til ham på den romantiske weekend, han ikke kunne se bort fra.

- Nadia vidste ikke, om hun ville have børn, og det var for usikker en fremtid for mig. Jeg har altid vidst, at jeg vil have børn, og jeg ville ikke binde mig til en, der måske ikke havde lyst til at få børn en dag.

- Derfor sagde jeg til Nadia, hvordan jeg havde det, og hun tog det pænt. Vi var for forskellige på det punkt, og vi havde trods alt kun kendt hinanden i en uge. Men det var først bagefter, jeg kom til at tænke over, at det ikke var længere tid, siger Steffen.

Værtinde Lene Beier kiggede forbi Steffen, efter han havde været på romantisk weekend. Her fik hun forklaringen på, hvorfor Steffen ikke længere så Nadia. Video: Christian Sejer Rasmussen

Gammel flamme slog benene væk under Steffen

I den samme uge, hvor Steffen fik fortalt Nadia, at det ikke skulle være dem, fik han nys om, at en gammel flamme var blevet single.

Han skulle derfor ikke bruge særlig lang betænkningstid, før han tog chancen og spurgte hende, om de skulle mødes.

- Jeg havde haft et godt øje til Isabella i et par år, men hun havde en kæreste, så det var ikke muligt at gøre noget ved det.

- Da jeg hørte, hun var blevet single, og samtidigt havde fundet ud af, at det ikke gik med Nadia, skulle det have et skud, siger Steffen.

Isabella ville gerne mødes. De drak kaffe sammen, hun lavede aftensmad til Steffen, og de hyggede sig rigtig meget i hinandens selskab, fortæller Steffen.

- Jeg var slet ikke i tvivl, da vi sad og talte sammen. Det var hende, det skulle være. Hun er så stille, rolig og nede på jorden. Et rigtigt familiemenneske, der er fantastisk at tale med.

- Hun sparkede benene væk under mig lige med det samme, og der gik ikke lang tid, før Nadia var ude af mit hoved. For jeg var ikke i tvivl om, at jeg skulle være sammen med Isabella, siger Steffen.

En tidlig morgen ændrede alting sig

To uger efter, at Steffen og Isabella havde forelsket sig i hinanden, blev Steffen vækket af telefonen klokken kvart over seks om morgenen.

Det nyforelskede par vidste godt, at der måske var noget på færde, og derfor havde de besluttet sig for, at Isabella skulle tage en graviditetstest.

- Hun fortalte i telefonen, at testen var positiv. Jeg tænkte, at det var da fint nok, det var nok bare forkert nummer, og jeg lagde mig til at sove igen, siger Steffen og griner.

Men han kunne selvfølgelig ikke sove igen, for tankerne for rundt i hovedet på ham.

- Jeg var ikke i tvivl om, at det var det rigtige, og at jeg ville dele resten af mit liv med hende. Hun havde det heldigvis på fuldstændigt samme måde.

- Man bliver så glad over sådan en nyhed. Det er virkelig underligt, jeg kan ikke forklare, hvordan det er. Man er slet ikke forberedt på det, det kommer så pludseligt, men vi er bare så lykkelige, siger Steffen.

Isabella er cirka 20 uger henne nu, fortæller Steffen, der indvilliger i at afsløre barnets køn.

- Det bliver en pige, og vi ved også godt, hvad navnet skal være, men det får I altså ikke at vide, siger han og griner.

Planen er, at Steffen og Isabella meget snart skal flytte sammen. Men det bliver ikke på den nyindkøbte gård, man kunne se i tv-programmet.

Det var et håbløst projekt, forklarer Steffen, og derfor er gården nu væltet og jorderne lagt sammen.

Du kan se 'Landmand søger kærlighed' hver tirsdag aften klokken 20.00 på TV 2 eller på TV 2 PLAY.