Landmand søger kærlighed

Sådan går det alle landmændene i dag

Fjerde sæson af ’Landmand søger kærlighed’ er slut. Her kan du læse, hvordan det er gået alle deltagerne siden optagelserne sluttede.

Mulighederne var der ellers for, at den helt store kærlighed kunne udvikle sig for flere af landmændene i ’Landmand søger kærlighed’.

Men romantikken mellem landmændene og deres bejlerinder er som sunket i pløjemulden her nogle måneder senere.

Det til trods har et par stykker alligevel fundet kærligheden, og én skal endda være far. Læs, hvordan det er gået alle landmændene, herunder.

Morten: min skyld det ikke gik med Frida

Efter programmet holdt Morten og Frida kontakten i noget tid, men forholdet nåede aldrig rigtig at udvikle sig, da Morten var nødt til at gøre det forbi, fortæller han.

- Det var egentlig nok mest min skyld, det ikke gik. Jeg kunne ikke finde tiden til, at vi kunne være sammen. Jeg var kommet bagud med mange ting på grund af optagelserne.

- Derfor gik jeg rundt med dårlig samvittighed hele tiden og tænkte, ”nu må du også tage dig sammen, så I kan mødes”. Det drænede mig, og til sidst kunne jeg ikke have mere i hovedet.

Derfor måtte Morten tage den tunge snak og forklare Frida, hvordan han havde det.

Der var masser af kys og kram, da Morten og Frida var på romantisk weekend. Gense nogle af øjeblikkene her. Video: Christian Sejer Rasmussen

- Jeg sætter rigtig stor pris på Frida, hun er et fantastisk menneske. Men jeg kunne ikke køre videre, når vi så hinanden så sjældent. Jeg var bange for, at vi en dag blev uvenner eller kørte træt i det.

- Hvis nu det var mig, der havde fundet en, jeg var vild med, ville jeg da blive træt af, hvis personen ikke havde tid til at se mig. Jeg kunne nemt føle, at jeg holdt hende for nar, eller at jeg var ligeglad med hende, og det var ikke min intention, siger Morten.

Efter at have været med i ’Landmand søger kærlighed’ er det gået op for Morten, hvor vigtigt det er at have prioriteterne i orden, når man ønsker sig noget nyt og stort her i livet.

- Hvis man vil have en ting ind i sit liv, skal man kaste en anden ting fra sig. Man kan ikke bare blive ved med at bygge ovenpå. Der er for få timer i døgnet, siger han.

Brian: satser på de kommende julefrokoster

Det var lige ved og næsten, at Brian og Ulla kunne have drevet deres romance videre. Men afstanden mellem dem blev for stor, og de skiltes som gode venner.

Herefter er der ikke sket så meget på kærlighedsfronten, fortæller Brian, der har haft rigeligt at se til med fast arbejde og en lang række bijobs.

Men han satser på, at der inden længe kan dukke en ny romance op i kølvandet af de kommende julefrokoster.

- Der er to julefrokoster på vej, så der er stor chance for at møde en sød pige der. Der er skabt en masse opmærksomhed omkring mig, det kan jeg godt mærke, og det håber jeg kan kaste en kæreste af sig på et eller andet tidspunkt.

- Jeg håber på at finde en, der er her fra egnen, så det bliver lidt nemmere lige at kigge forbi. Det er svært med den afstand der, siger Brian.

Under Ulla og Brians romantiske weekend voksede sommerfuglene i maven på landmanden. Gense nogle af deres hyggelige stunder her. Video: Christian Sejer Rasmussen

Landmanden kan udover de kommende julefrokoster se frem til en ferie til Thailand til næste år sammen med nogle gode venner, han spiller kort og kører motorcykel sammen med.

Steffen: det gik ikke med Nadia – nu skal han være far

Der var ellers rigeligt med følelser mellem Steffen og Nadia, da de var på romantisk weekend. Men her gik det alligevel op for Steffen, at de ikke passede sammen.

Hun var nemlig usikker på, om hun ville have børn, fortalte hun Steffen, og det er en ting, som den unge landmand aldrig selv har været i tvivl om.

- Jeg har altid vidst, at jeg vil have børn, og jeg ville ikke binde mig til en, der måske ikke havde lyst til at få børn en dag, fortæller Steffen.

Derfor gjorde han det forbi med Nadia, og kort tid efter dukkede en gammel flamme op i hans liv. Sød musik opstod, og de to skal nu være forældre fra begyndelsen af næste år.

Det kan du læse mere om i artiklen her.

Danni: flabet og lidt træt af at lave tv

Datingeventyret sluttede for Danni fra ’Landmand søger kærlighed’, efter han havde været på romantisk weekend med Louise.

Opholdet på Samsø kastede ikke den store romance af sig, og siden har han haft alt for travlt til at pleje kærlighedslivet.

- Der har heller ikke rigtig været noget interessant. Jeg har fået nogle fanbreve, men det har bare ikke været det rigtige for mig. Det kan være, det kommer, det er jeg ikke i tvivl om, at det gør, siger Danni.

I nogle af de sidste afsnit, Danni medvirker i, er han gået hen og blevet lidt træt af at lave tv, fortæller han.

Det overraskede ham, hvor udmattende det var, og han fremstår derfor lidt stille, synes han. Derfor har han svært ved at genkende sig selv i programmerne, forklarer han.

- Alle, jeg kender, siger, at jeg er flabet på den humoristiske måde. Jeg har altid en sjov kommentar til alting, jeg siger min mening, og den står jeg ved.

- Men jeg tror, jeg nåede til et punkt under optagelserne, hvor jeg var lidt træt af det, og derfor kommer jeg til at fremstå som en stille type, siger Danni.

For nyligt var Danni i byen i Viborg, hvor han endte med at hænge i loftet og danse på bordene, imens han skrålede med til musikken. Det er en side af ham, man ikke har set meget af i programmerne, fortæller han.

- Det er sådan noget, jeg også kan finde på, når jeg er ædru, siger han og griner.

Udover at arbejde en masse er Danni ved at bygge om på gården. Han fortsætter med at køre traktortræk - dog i lidt mindre grad end tidligere. Og så håber han selvfølgelig stadig på at kunne slå sig ned med en kvinde på et tidspunkt.

- Jeg kunne jo godt tænke mig at finde en, der passer godt ind her på gården, har humoristisk sans, ben i næsen og som ved, hvad hun vil.

- Jeg er ikke så god til det der med at holde i hånd hele tiden, så hun skal have noget at tage sig til, og så må der ikke gå hverdag i den alt for hurtigt, siger Danni.

Nichlas: har allerede fundet kærligheden igen

Forholdet mellem Nichlas og Maria varede kun nogle måneder, indtil Maria fandt ud af, at den rolige landmand var en tand for rolig til hendes temperament.

- Han er en sød og rar fyr, men jeg søgte en, som kunne sætte sig mere igennem, stole på og holde fast i sine meninger og beslutninger, fortæller hun.

Det var naturligvis ikke nemt for Nichlas at få beskeden om, at det ikke skulle være ham og Maria. Men kort tid efter, blev han kontaktet af en pige, som han er begyndt at se.

- Jeg har en god mavefornemmelse. Den siger mig, at der er noget her, der kan lykkes. Men vi tager det lidt stille og roligt, siger Nichlas.

Du kan læse meget mere om den historie her.