Samme tid næste år

Fandt kvinden, der skal føde hans barn - sådan går det fem måneder senere

Homoseksuelle Bjarne Jensen drømmer om at blive far, og han har nu fundet kvinden, der skal hjælpe ham med "projekt barn". Men hvor langt er de nået?

35-årige Bjarne Jensen fra Aarhus har i årevis nydt at være hyggeonkel for sin kusines børn. Men hans største drøm er selv at blive far.

Som homoseksuel har han dog ikke umiddelbart mulighed for at få børn ad naturlig vej. Så han har besluttet at finde en kvinde, som vil hjælpe ham med "projekt barn".

- Jeg skal finde én, der vil være med på at skabe en regnbuefamilie. Det skal helst være en deleordning, så det ikke kun er mig, sagde Bjarne Jensen i 'Samme tid næste år'.

Efter måneders søgen lykkedes det ham da også at finde den helt rigtige partner til projektet, den 32-årige  Susanne, som bor lidt udenfor Aarhus.

Se videoklip fra 'Samme tid næste år' øverst.

Projekt med forsinkelse

Selv om Bjarne Jensen under tv-optagelserne i juni var helt parat til at gå i gang med projektet med det samme, er der sidenhen kommet forskellige hindringer i vejen.

- Desværre skete der det, at min kæreste gik fra mig, selv om vi havde været sammen længe. Det var på grund af mit ønske om at blive far, og han havde ikke samme ønske om at få børn som mig. Det skulle jeg selvfølgelig havde snakket mere med ham om, siger Bjarne Jensen til TV 2.

Udover at Bjarne selv skulle vænne sig til at være kæresteløs, skete der samtidig det, at hans nyfundne veninde mistede sin far.

- Susannes far havde været alvorligt syg et stykke tid, så det var ikke uventet, at han døde. Men selvfølgelig har det været en svær omgang for hende, og derfor besluttede vi at vente med gå videre med vores plan om at blive forældre, siger han.

Der må gerne ske noget inden jul

På trods af forsinkelsen er Bjarne Jensen dog ikke det mindste i tvivl om, at han og hans gode veninde Susanne nok skal blive forældre - og gerne i det kommende år.

- Det ville være fedt, hvis det kunne blive før jul, så man kunne sige, at der var en gave på vej i det nye år, lyder det med et lille grin fra den 35-årige zumba-instruktør.

For øjeblikket bor Bjarne Jensen i en toværelses lejlighed i Aarhus midtby, hvor der er plads til et "babyhjørne" i soveværelset.

Men når - og hvis - forældredrømmen går i opfyldelse, vil han gerne flytte i en større bolig, hvor der er mulighed for at indrette et børneværelse.

Gik du glip af femte afsnit af 'Samme tid næste år', kan du se det lige nu på TV 2 Play, hvor du også finder snigpremieren på sjette og sidste afsnit.