'Nybyggerne' kæmper om lejligheder til 3,4 millioner kroner: Mød de fire par her

'Nybyggerne' skal i år dyste om at vinde deres drømmelejlighed - og her skal de imponere en helt ny dommer.

Det var Anne og Todd, der i 2017 løb med sejren og dermed drømmehuset i TV 2-programmet 'Nybyggerne'. Men i fjerde sæson er de nye par kommet under samme tag.

De skal nemlig indrette lejligheder til en værdi af 3,4 millioner kroner.

Boligerne ligger i år på Sjælland - nærmere betegnet Hedehusene uden for Roskilde. Men før parrene endeligt kunne kalde sig nybyggere, var der et benspænd:

Som noget nyt startede de seks par, men kun fire par gik videre fra det første program.

Fra seks til fire par i 'Nybyggerne' 2018

De fire par blev fundet i første program ved at afprøve deres evner inden for håndværk og indretning. Første opgave lød derfor på at indrette et hobbyrum, der afspejlede deres egne interesser. 

Disse seks par skulle kæmpe om at blive blandt årets fire par i 'Nybyggerne'.
Disse seks par skulle kæmpe om at blive blandt årets fire par i 'Nybyggerne'. Foto: TV 2

Årets fire par blev valgt ud af programmets to dommer. Herefter fik de parrene nøglerne til henholdsvis gul, blå, rød og grøn lejlighed af dette års vært på programmet, Puk Elgård.

De næste mange uger skal parrene på begrænset budget og bare otte uger få alt fra soveværelse og badeværelse til køkken og entré til at gå op i en højere enhed.

KONCEPTET BAG NYBYGGERNE

I TV 2-programmet ’Nybyggerne’ får en række par muligheden for at skabe deres personlige drømmebolig med begrænsninger på tid og penge.

Ingen af deltagerne er professionelle håndværkere.

Puk Elgård følger de medvirkendes strabadser, når de hver uge kæmper om at vinde ekstra penge til det samlede projekt.

To dommere udpeger hver uge det par, der fortjener ugepræmien. 

Det hele afgøres til sidst i en finale, hvor seerne bestemmer, hvem der skal vinde.

Det endelige vinderpar får den bolig, de har indrettet efter netop deres drømme.

Du kan se alle tidligere sæsoner af 'Nybyggerne' på TV 2 PLAY.

Ny dommer på banen

Hvert par har 350.000 kroner til at færdiggøre deres lejlighed - og hvordan de indretter de forskellige rum, er derfor også op til hvert enkelt par.

Undervejs er der dog mulighed for at tjene lidt ekstra penge. Det par, som dommerne mener leverer uges bedste rum, vinder nemlig 20.000 kroner ekstra til budgettet.

Ligesom sidste år bliver den ene dommer boligstylist Mette Helena Rasmussen, men der bliver også et nyt ansigt i dommerpanelet.

- I år får Mette Helena Rasmussen selskab af Simon Schack, der har en baggrund som tømrer og bygningskonstruktør. De komplementerer derfor hinanden på fineste vis i bedømmelsen af opgaverne, siger Stine Lundbak Ravn.

Puk Elgård (i midten) sammen med de to dommere i 'Nybyggerne' Mette Helena Rasmussen (tv) og Simon Schack (th).
Puk Elgård (i midten) sammen med de to dommere i 'Nybyggerne' Mette Helena Rasmussen (tv) og Simon Schack (th). Foto: Metronome / TV 2

Nybyggerne skal dog ikke kun imponere dommerne. For når de fire drømmelejligheder står færdige, er det seerne, der bestemmer, hvem der skal vinde en lejlighed til en værdi af 3,4 millioner kroner.

'Nybyggerne' bliver sendt tirsdag klokken 20.00 på TV 2. Klik på billedet af parrene herunder, og læs mere om hvert enkelt par:

Her er de fire par i 'Nybyggerne'