Her er deltagerne i sæson 2 af 'Korpset - gjort af det rette stof'

30 deltagere skal skæres ned til ganske få, når fire tidligere jægersoldater tager dem igennem sæson 2 af 'Korpset - gjort af det rette stof'.

De danske elitesoldaters optagelsesforløb er kendt som et af verdens hårdeste - både fysisk og psykisk. Hvert år kommer ganske få igennem nåleøjet til Jægerkorpset, Frømandskorpset og Siriuspatruljen, som udgør de danske specialstyrker.

I TV 2-programmet 'Korpset - gjort af det rette stof', som sendes i starten af 2018, får 30 danskere mulighed for at prøve kræfter med et forløb, der tester, om deltagerne har, hvad der skal til for at blive elitesoldat.

- Intensiteten er øget i år, fordi aspiranterne nu kender konceptet fra første sæson. Derfor har vi varieret øvelserne, men vi har også skruet lidt op for gashåndtaget, fortæller Thomas Rathsack, chefinstruktør i 'Korpset'.

Programmet er ikke et samarbejde med Jægerkorpset og giver ikke adgang til specialstyrkerne. Men på kurset får de 30 aspiranter mulighed for at se, hvor langt de kan presse sig selv.

30 deltagere skæres ned i 'Korpset'

I første program er de 30 deltagere - også kaldet aspiranter - og de vil undervejs i de seks programmer blive reduceret - enten fordi de selv vælger af aflevere deres nummer, som de bærer på armen, eller fordi instruktørerne piller dem ud.

Fælles for deltagerne er, at de alle er i god fysisk form. Blandt deltagerne er flere maratonløbere, crossfittere og ekstremsportsudøvere.

- Det er kapable fyre, vi har med at gøre. De er allesammen i rigtig fin form, og de vil det her projekt med hele hjertet, fortæller Thomas Rathsack.

Men det viser sig, at det kræver mere end en god fysik at gå hele vejen i 'Korpset'. Det handler om at være gjort af det rette stof, når deltagerne blandt andet skal igennem timelange marcher med tung oppakning og igennem afhøringer med torturlignende metoder. Det hele foregår, mens deltagerne udsættes for kulde og et minimum af søvn og mad.

Her er de 30 aspiranter

#1 Mark

Mark Linder Pedersen

By: Frederikshavn

Alder: 44 år

Højde: 178 cm

Vægt: 70 kg

Profession: Ansvarlig for vedligeholdelse og produktmodtagelse på to McDonald's-restauranter.

Om: Mark bruger meget tid på sit arbejde på alle tider af døgnet. I fritiden løber han meget - og hurtigt. Han er far til to drenge, som han har i weekenderne.

Fysik: Løb er hans stærke side. Han styrketræner til husbehov, men gør det kun af pligt.

Baggrund for deltagelse: Mark er overbevist om, at han både har fysikken og psyken til at gennemføre 'Korpset', så det vil han gerne finde ud af, om han så også har.

Foto: Mastiff

#2 Thomas

Thomas Berg

By: Ballerup

Alder: 33 år

Højde: 183 cm

Vægt: 82 kg

Profession: Driftsleder på Bakkens rutchebane

Om: Thomas har haft en svær barndom, hvor han i en alder af ni år fandt sin far død. Samtidig kæmpede han med mobberier, fordi han var tyk. Mobberierne stoppede, da Thomas begynde at slå fra sig. Han fik smag for at slås, og som 19-årig kom han halvandet år i fængsel, da han havde udøvet vold mod en betjent. Han færdedes i mange år i kriminelle kredse, men da han mødte sin kæreste efter tiden i fængslet, kom han ud af kriminaliteten og har været det i mange år. Thomas er forlovet og har to børn på tre og seks år.

Fysik: Styrketræner, cykler, løber maraton og forhindringsløb.

Baggrund for deltagelse: Han vil gerne bevise overfor sig selv, at han kan flytte sine grænser.

Foto: Mastiff

#3 Michael

Michael Gabelgaard Schjøtt

By: Aarhus

Alder: 25 år

Højde: 174 cm

Vægt: 69 kg

Profession: Personlig træner og OCR-coach

Om: Som barn havde Michael svært ved at følge med i skolen på grund af ordblindhed, men i stedet blev han rigtig god til sport. I dag arbejder han som personlig træner, hvor han er kendt for at presse sine klienter.

Fysik: Har altid dyrket meget sport og var som barn kampbokser i 10 år. De seneste tre år har han dyrket forhindringsløb på eliteniveau og træner op til VM og EM. 

Baggrund for deltagelse: Michael har haft været udfordret af sin ordblindhed og sine forældres skilsmisse, hvilket har gjort ham forvirret om sin egen identitet. Derfor håber han på, at 'Korpset' vil kunne hjælpe ham med at finde svaret på, hvem han er.

Foto: Mastiff

#4 Polina

Polina Bambi

By: Valby

Alder: 31 år

Højde: 162 cm

Vægt: 61 kg

Profession: Personlig træner og kostvejleder

Om: Polina er født i Moskva i Rusland, hvor hun er opvokset hos sin mor og bedstemor. Som 14-årig flyttede hun til Danmark, da hendes mor fandt en dansk mand. Det var en svær overgang for Polina, da hun ikke kunne sproget og derfor var ensom. Ensomheden udviklede sig til anoreksi. Vejen ud af spiseforstyrrelsen fandt hun gennem fitness. Polina bor sammen med sin kæreste og deres datter på knap et år. Hun er uddannet animationsgrafiker.

Fysik: Har dyrket meget fitness og deltaget i bodybuilding og Miss Fitness-konkurrencer. De seneste år er Polina dog blevet mere fanget af udholdenhedstræning, og har på få år løbet 37 maraton, 2 halve ironmen og flere ultraløb. Hun er på det danske landshold i duatlon. Polina fødte få måneder før optagelserne til Korpset, men hun mener selv, at hun er tilbage i topform.

Baggrund for deltagelse: Polina vil gerne bevise, at hun kan klare 'Korpset' på lige fod med mændene. Derudover vil hun gerne bevise overfor sig selv, at hun godt kan, da hun gennem sit liv har mødt meget modstand, der har gjort, at hun har mistet troen på sig selv.

Foto: Mastiff

#5 Henrik

Henrik Rædkjær

By: Hvidovre

Alder: 29 år

Højde: 194 cm

Vægt: 87 kg

Profession: Chauffør for en pengetransport

Om: Henrik bor sammen med sin forlovede og glæder sig utrolig meget til at skulle giftes. Henrik er i dag chauffør, men har også været tømrer og i Livgarden. Henriks far er major og udsendt gennem hans barndom. Det var en karriere, Henrik selv drømte om på et tidspunkt.

Fysik: Henrik er på landsholdet i strandfodbold.

Baggrund for deltagelse: Henrik valgte som ung at følge i sin fars fodspor, men kort tid inden en udsendelse til Afghanistan, døde to af hans kammerater under en øvelse. Det fik Henrik til at stoppe militærkarrieren, men han vil stadig gerne prøve at se, om han har, hvad der skal til for at blive elitesoldat.

Foto: Mastiff

#6 Jonni

Jonni Bresson Ballan de Bie

By: Rødovre

Alder: 32 år

Højde: 169 cm

Vægt: 73 kg

Profession: Selvstændig elektriker

Om: Jonni bor med sin kone og to børn på 1 og 13 år. Den ældste er ikke hans biologiske søn, men Jonni har været der for ham siden, han var helt lille. Jonni mistede selv sin egen far til lungekræft for tre år siden. I perioden op til døden passede Jonni ham. Forholdet til faren var svært for Jonni som teenager, da faren fik en ny kone og familie. De så ikke hinanden i mange år. Det var en stort knæk for Jonni i teenageårene, og han begyndte derfor både at tage og sælge stoffer, hvilket han er helt ude af i dag.

Fysik: Dyrker crossfit og klatrer. Tidligere har han løbet maraton og dyrket cykling på eliteniveau.

Baggrund for deltagelse: Hans søn har haft en svær periode med overvægt og angst, så Jonni vil gerne vise ham, at man kan, hvad man vil. 

Foto: Mastiff

#7 Simon

Simon Bruntse Andersen

By: København

Alder: 25 år

Højde: 188 cm

Vægt: 87 kg

Profession: Studerer sundhed og informatik på Københavns Universitet og Danmarks Tekniske Universitet

Om: Simon har haft en kærlig opvækst på landet på Fyn. I dag bor han alene i København, hvor han studerer og driver to virksomheder ved siden af.

Fysik: Har spillet meget fodbold. Nu har han kastet sig over triatlon og har gennemført seks ironmen og vundet DM i sin aldersgruppe.

Baggrund for deltagelse: Simon er god til at presse sig selv fysisk, men han vil gerne lære sig selv bedre at kende mentalt. Han vil bevise overfor sig selv og sine omgivelser, at han kan bevæge sig ud af komfortzonen og gennemføre en ekstrem udfordring som 'Korpset'.

Foto: Mastiff

#8 Sten

Sten Christiansen

By: København

Alder: 29 år

Højde: 188 cm

Vægt: 93 kg

Profession: Lærer på specialskole for autister

Om: Sten er nybagt far og bor sammen med sin kæreste. Han er vild med sit job, fordi han godt kan lide at komme tæt på eleverne og deres forældre. På jobbet bliver han af sine kollegaer kalder Mr. Fantastic, fordi han er god til alt.

Fysik: Har en god allroundform og har altid været god til det meste sport. Sten går til fitness, hvor han også underviser.

Baggrund for deltagelse: Han kender sin egen krop godt på det fysiske plan, men vil gerne lære sit sind bedre at kende ved at kaste sig ud i noget, hvor han ikke selv har styringen. Sten har nemlig et enormt stort behov for kontrol.

Foto: Mastiff

#9 Admir

Admir Klacar

By: Hørsholm

Alder: 34 år

Højde: 189 cm

Vægt: 99 kg

Profession: IT-konsulent og dørmand

Om: Admir kom til Danmark som flygtning fra Bosnien, da han var ni år. Hans familie startede med at bo på asylcenter, og Admirs opvækst var barsk og præget af kriminalitet og stoffer. Han lagde sit liv om, da hans ekskæreste fortalte ham, at han skulle være far. I dag er hans datter otte år, og han har hende halvdelen af tiden.

Fysik: Dyrker karate, kickboksning og styrketræner. 

Baggrund for deltagelse: Admir mener, at hans brogede baggrund har givet ham en særlig styrke både fysisk og psykisk. Han vil i 'Korpset' gerne vise, at man kan komme ud af det kriminelle miljø, hvis man aktivt vælger det. Samtidig vil han gerne gøre sin datter stolt.

Foto: Mastiff

#10 Rasmus

Rasmus Nielsen

By: Albertslund

Alder: 38 år

Højde: 178 cm

Vægt: 89 kg

Profession: Arrangør af CPH Warrior og andre forhindringsløb

Om: Rasmus bor med sin kone, to børn og et bonusbarn. Han er tidligere professionel cykelrytter, men stoppede den dag, hvor han fik en overdosis af doping. Sidenhen har han fortalt åbent om doping i medierne.

Fysik: Styrketræner, løber og bokser. Tidligere har han været professionel cykelrytter og danmarksmester.

Baggrund for deltagelse: Han vil gerne vise, at en almindelig familiefar kan klare 'Korpset'. Samtidig vil han gerne bevise overfor deltagerne i hans forhindringsløb, at han også selv kan.

Foto: Mastiff

#11 Hans

Hans Ditlev Benedikt Ahlefeldt-Laurvig

By: Aulum

Alder: 30 år

Højde: 182 cm

Vægt: 68 kg

Profession: Landmand og produktionsleder

Om: Hans bor med sin kone og deres to børn. Hans har titel af greve, men det er ikke noget, han tager så højtideligt. Han joker selv med, at han jo ikke har et slot, men bare bor i et hus.

Fysik: I kraft af hans erhverv har han en solid grundstyrke. Derudover dyrker han forhindringsløb og maraton.

Baggrund for deltagelse: Hans elsker udfordringer og vil gerne bevise for sin omverden, at han kan klare det.

Foto: Mastiff

#12 Jean

Jean Manhart

By: Kastrup

Alder: 37 år

Højde: 177 cm

Vægt: 77 kg

Profession: Personlig træner

Om: Jean har en kæreste og to drenge på to og syv år. Inden han blev personlig træner, arbejdede han som sælger og stilladsarbejder. Jean mener selv, at han har "ni liv", da han har haft mange nærdødsoplevelser. Som stilladsarbejder fik han en plade i baghovedet, men rejste sig selv op og kørte på skadestuen. En anden oplevelse, der også har sat sig i ham, skete til amerikansk fodbold, hvor han fik revet en sene over. Lægerne sagde, at han ikke ville klare den, men i dag er han fit for fight. Yderligere er han blevet påkørt to gange.

Fysik: Har dyrket karate, siden han var 10 år gammel og har været på landsholdet. Derudover har han dyrket rullehockey, vægttræning og thaiboksning. I august løb han ironman.

Baggrund for deltagelse: 'Korpset' er for Jean den ultimative udfordring. Den skal vise ham, om han er så sej, som han tror.

Foto: Mastiff

#13 Søren

Søren Simonsen

By: Aalborg

Alder: 50 år

Højde: 182 cm

Vægt: 86 kg

Profession: Vagt i et storcenter og turleder i et rejseselskab

Om: Søren har to voksne børn i 20'erne med sin ekskone. I dag har han en ny kæreste. Søren voksede op uden at kende sin biologiske far, men er i stedet opdraget af sin stedfar, der slog både ham og moren, indtil han som 14-årig blev smidt ud hjemmefra og kom på kostskole. Senere tog han et ophold hos en familie i USA, og siden dengang har han haft et nært forhold til USA.

Fysik: Har altid trænet og brugt sin krop. Han har tre gange cyklet tværs over USA og vandret fra Mexico til Canada med oppakning.

Baggrund for deltagelse: 'Korpset' er for Søren den ultimative udfordring både fysisk og mentalt.

Foto: Mastiff

#14 Kristian

Kristian Kureer

By: Køge

Alder: 35 år

Højde: 188 cm

Vægt: 87 kg

Profession: Paramediciner og lægeassistent

Om: Kristian er fraskilt og delefar til to drenge på 7 og 10 år.

Fysik: Er tidligere elitesvømmer. I dag dyrker han mange forskellige former for sport, men er især glad for løb og har gennemført flere ultraløb og ironmen.

Baggrund for deltagelse: Kristian har to gange søgt optagelse i Frømandskorpset, men sprang fra begge gange på grund af familien. Han er ærgerlig over, at han gav afkald på drømmen, så nu vil han teste, om han har, hvad der skal til for at blive elitesoldat. Samtidig vil han gerne være et godt forbillede for sine sønner og vise dem, at deres far godt kan komme igennem 'Korpset'.

Foto: Mastiff

#15 Erik

Erik Træholt Christensen

By: København

Alder: 31 år

Højde: 175 cm

Vægt: 75 kg

Profession: Slagtermester i SuperBrugsen

Om: Erik har en kæreste og to drenge på to og tre år. Han sætter en ære i sit arbejde og er meget perfektionistisk omkring det.

Fysik: Som barn dyrkede han brydning. Senere er han begyndt at thaibokse og har flere gange været i Thailand for at træne. Derudover løber han og er ved at træne op til ultraløb.

Baggrund for deltagelse: Erik har altid interesseret sig for militæret, og hans store drøm var at blive jægersoldat, men den mulighed ødelagde han for sig selv, da han som 18-årig kom i slagsmål på et værtshus og fik en dom. Derfor vil han nu gerne teste, om han kunne have klaret prøven. 

Foto: Mastiff

#16 Mikkel

Mikkel Simmelsgaard

By: Nørresundby

Alder: 44 år

Højde: 178 cm

Vægt: 80 kg

Profession: Folkeskolelærer

Om: Mikkels far var jagerpilot og har gennem hele hans opvækst forsøgt at præge ham til også at blive det ved at give ham forskellige udfordringer. Mikkel valgte dog at gå en anden vej og underviser i dag børn i idræt og matematik. Mikkel konkurrrer stadig med sin far i maratonløb.

Fysik: Dyrker crossfit og løber lange distancer. Han har gennemført fem ironmen.

Baggrund for deltagelse: Han har tidligere søgt ind ind som jægersoldat, men han skulle have undersøgt noget med øjnene for at komme i betragtning, og det fik han aldrig gjort. Det nager ham stadig i dag, så nu er han nødt til at teste forløbet i 'Korpset' af. Samtidig vil han gøre sin far stolt.

Foto: Mastiff

#17 Aske

Aske Rask

By: Aarhus

Alder: 32 år

Højde: 184 cm

Vægt: 84 kg

Profession: Personlig træner

Om: Aske er uddannet personlig træner, molekylærbiolog og lifecoach. Han arbejder som personlig træner, fordi han gerne vil arbejde med mennesker. Aske er vokset op med sin mor og havnede som ung i et miljø med hash og misbrug, men stoppede, før det blev alvorligt. Han flyttede til Aarhus for at komme væk fra miljøet, finde sig selv og starte en uddannelse.

Fysik: Har dyrket kampsport i 10 år. Derudover styrketræner han og arbejder med stresshåndtering og åndedrætstræning.

Baggrund for deltagelse: Aske ser sig selv som en "kriger", så nu vil han gerne finde ud af, hvor stærk han egentlig er.

Foto: Mastiff

#18 Johnny

Johnny Dietx Visholm

By: Hjørring

Alder: 47 år

Højde: 184 cm

Vægt: 77 kg

Profession: Pensionskundechef i Nordea Liv og Pension

Om: Johnny er gift og har tvillinger, en dreng og en pige, på 19 år. Da han fik sine børn, begyndte han at løbe for at få lidt tid for sig selv. Senere begyndte han også at ændre sin kost til det sunde, men han er dog ikke fanatisk.

Fysik: Løber mellem to og otte maraton om året og har løbet flere ultraløb og trailløb. Ved siden af løbet styketræner han også.

Baggrund for deltagelse: Han vil gerne vise, at man kan klare en stor udfordring, selvom man er blevet 47 år. Og så vil han gerne gøre sine børn stolte af deres far.

Foto: Mastiff

#19 Jens

Jens Hagbard Børsting Nielsen

By: Aarhus

Alder: 21 år

Højde: 184 cm

Vægt: 86 kg

Profession: Studerer historie på Aarhus Universitet

Om: Jens er opvokset på Venø, men flyttede til Aarhus, da han begyndte at læse historie. Planen er, at han vil vælge idræt som tilvalgsfag på universitet. 

Fysik: Har dyrket judo i mange år og været dansk mester tre gange som teenager. Han har også bokset og er tidligere jysk mester.

Baggrund for deltagelse: Jens har altid været meget fascineret af Jægerkorpset, og som barn deltog han i alle åbent hus-arrangementer. Senere søgte han selv ind i Forsvaret som pilot, men kom ikke ind. Nu vil han prøve kræfter med noget, der minder om militærets prøver.

Foto: Mastiff

#20 Tomas

Tomas Hviid

By: Svebølle

Alder: 45 år

Højde: 166 cm

Vægt: 64 kg

Profession: Fysioterapeut og osteopat med egen klink

Om: Tomas er gift og har en datter på 19 år og en søn på 15 år. Når Tomas ikke er hjemme i Svebølle, er han ofte i Tyrkiet, hvor han har en lejlighed og bruger mange timer på at løbe i bjergene. Som 17-årig var Tomas ude for en ulykke, hvor han mistede sit ene øje. Han havde lavet en hjemmelavet bombe, der sprang. Han ville i dag ikke have været foruden ulykken, da den har været med til at forme ham.

Fysik: Har en god grundstyrke og løber meget. Han spiller fordbold og er træner i Svebølle Fodboldklub.

Baggrund for deltagelse: Han vil gerne vise, at han kan klare 'Korpset', selvom han er en lille mand. 

Foto: Mastiff

#21 Tais

Tais Zarp

By: Roskilde

Alder: 29 år

Højde: 190 cm

Vægt: 102 kg

Profession: Pædagogmedhjælper for unge med kriminel baggrund

Om: Tais er uddannet fysioterapeut, men arbejder i dag med unge kriminelle. Han har nemlig fundet ud af, at han gerne vil have større personlige relationer i sit arbejde end de 30 minutter, han har med klienterne i en fysioterapeutpraksis. Tais havde en almindelig opvækst, men som teenager tog han i en kort periode mange stoffer. I dag er han helt ude af det.

Fysik: Har tidligere dyrket MMA og thaiboksning, men i dag styrketræner han primært og går march. Han har blandt andet gået Nijmegen i Belgien.

Baggrund for deltagelse: Han har tidligere søgt ind til Frømandskorpset, men meldte selv fra, da han ikke kunne fokusere på andet end, hvor ondt han havde. I dag fortryder han det inderligt, og derfor vil han gerne se sit gamle spøgelse i øjnene.

Foto: Mastiff

#22 Jonas

Jonas Enselmann

By: København

Alder: 24 år

Højde: 186 cm

Vægt: 80 kg

Profession: Elektriker

Om: Jonas kommer fra en kernefamilie, og bor i dag på Vesterbro med sin kæreste. Han er et meget struktureret og perfektionistisk menneske, hvilket kommer til udtryk både i hans job som elektriker og i hans træning, der er nøje struktureret.

Fysik: Træner både styrke og udholdenhed, men især triatlon har fanget hans interesse. Han har gennemført en halv ironman.

Baggrund for deltagelse: Til daglig er Jonas meget struktureret omkring sin træning, så han vil gerne se, om han kan klare en udfordring som 'Korpset', hvor han er nødt til at slippe sit planlægningsgen.

Foto: Mastiff

#23 Morten

Morten Vile Michaelsen

By: Greve

Alder: 39 år

Højde: 170 cm

Vægt: 70 kg

Profession: Procesteknolog i fødevarevirksomhed

Om: Morten har fire børn i alderen 1 til 17 år med tre forskellige kvinder. Den yngste har han med sin nuværende kæreste, som han dog ikke bor sammen med. Hun bor i Nordsjælland, men Morten bor i Greve, fordi det betyder meget for ham at bo tæt på alle sine børn. Morten er uddannet kok, men arbejder ikke som det.

Fysik: Tidligere redskabsgymnast og har som 12-årig vundet DM. I dag dyrker han forhindringsløb og triatlon.

Baggrund for deltagelse: Morten har gennem hele sin barndom kæmpet for sin fars opmærksomhed og kærlighed, da faren altid fremhævede Mortens bror. Faren drak, men da han blev syg, var det Morten, der tog sig af ham. Han vil ikke længere være den "flinke", så han håber, at 'Korpset' giver ham modet til at turde at stå ved sig selv og sige fra.

Foto: Mastiff

#24 Martin

Martin Melcher

By: København

Alder: 35 år

Højde: 178 cm

Vægt: 77 kg

Profession: Selvstændig coach og træner for atleter samt medejer af to onlinevirksomheder

Om: Martin er far til to. Han er blevet skilt to gange, men har nu en kæreste, som han bor sammen med. Martin er engageret vegetar og mener selv, at det har gjort en kæmpe forskel for ham og hans krop at droppe kødet, så han vil gerne inspirere andre til at blive vegetarer.

Fysik: Dyrker triatlon og har gennemført flere ironmen

Baggrund for deltagelse: Martin vil gerne imponere sin far, da han har et faderkompleks, som han selv siger. Derudover vil han gerne vise de proteinglade mænd, at man godt kan klare 'Korpset', selvom man ikke spiser kød.

Foto: Mastiff

#25 Per

Per Andersen

By: Nakskov

Alder: 28 år

Højde: 170 cm

Vægt: 70 kg

Profession: Montør i betonbranchen

Om: Per er udlært tømrer, men arbejder i dag som montør. Inden da var han været i militæret i nogle år og har været udsendt til Afghanistan. Inden værnepligten havde han en hård opvækst med trange kår og svigt. Per bor i dag sammen med sin kæreste og deres datter på to år.

Fysik: Styrketræner og har en god fysik fra tiden i militæret.

Baggrund for deltagelse: I Hæren fik han den højeste karakter i alle styrketest, og han har altid haft en drøm om at blive jægersoldat, men det er ikke blevet til noget.

Foto: Mastiff

#26 Mathias

Mathias Smedstad

By: Silkeborg

Alder: 21 år

Højde: 172 cm

Vægt: 68 kg

Profession: Betonarbejder og studerer til tømrer

Om: Mathias er vokset op i et hjem med misbrug, vold, svigt og afsavn. På overfladen levede familien et almindeligt liv, men bag hjemmets fire vægge var sagen en anden. Som 13-årig gik Mathias selv på kommunen og sagde, at han ville fjernes. Derefter kom han på et opholdshjem, men begyndte samtidig også at begå kriminalitet og endte i ungdomsfængsel. I ungdomsfængslet fik han vendt sit liv og startet på en uddannelse og med at bokse. Mathias har ikke haft kontakt med sin familie i seks år og bor i dag sammen med sin kæreste.

Fysik: Dyrker thaiboksning og er blevet dansk mester to gange og i 2015 blev han nummer tre ved VM.

Baggrund for deltagelse: Mathias vil vise, at han ikke er en, der giver op, og at han ikke kan knækkes. Han håber at blive presset til det maksimale og at lære noget om sig selv. Derudover har han altid haft en drøm om militæret, men den kan han ikke få opfyldt med sin kriminelle baggrund.

Foto: Mastiff

#27 Jan

Jan Lundsgaard

By: Aalborg

Alder: 33 år

Højde: 187 cm

Vægt: 86 kg

Profession: Butikschef i et kundecenter

Om: Jan har flyttet meget rundt i både sin barndom og voksenlivet, men har nu valgt at blive et sted og satse på stabiliteten og at få et netværk der. Jan har nemlig altid haft svært ved at få venner og betegner sig selv som ensom.

Fysik: Løber og dyrker fitness

Baggrund for deltagelse: Jan vil gerne udfordre, hvor stærk han er psykisk. 

Foto: Mastiff

#28 Christian

Christian Jul Nielsen

By: Gentofte

Alder: 27 år

Højde: 183 cm

Vægt: 89 kg

Profession: Salgskonsulent

Om: Christian er vokset op med en filippinsk mor og en dansk far. Christian aftjente sin værnepligt samtidig med, at han læste international business på Copenhagen Business School. I dag arbejder han som sælger, hvilket giver udfordringer for ham, da han har selvværdsproblemer. Problemerne med selvværdet begyndte, da han som 15-årig mistede sit hår fra den ene dag til den anden. Siden da har han brugt paryk og kun hans allernærmeste familie har set ham uden parykken, da han føler, at han ser helt forkert ud som skaldet.

Fysik: Vægttræner og har løbet syv maratoner. 

Baggrund for deltagelse: Christian vil gerne bevise noget overfor sine forældre, da han er meget forkælet og har en mor, der kommer og gør rent hos ham.

Foto: Mastiff

#29 Thomas

Thomas Østergaard Madsen

By: Hobro

Alder: 32 år

Højde: 174 cm

Vægt: 85 kg

Profession: Serviceleder i et VVS-firma

Om: Thomas bor med sin kæreste og sin søn på syv år. Thomas har igennem barndommen bevæget sig i et hårdt miljø, men gør det i dag ikke. Derimod bruger han meget tid i træningscenteret.

Fysik: Har dyrket bodybuilding og vundet sølv og bronze ved DM.

Baggrund for deltagelse: Han vil gerne udfordre sig selv og være en rollemodel for sine ansatte i firmaet.

Foto: Mastiff

#30 Alexander

Alexander Christensen

By: Holstebro

Alder: 23 år

Højde: 193 cm

Vægt: 86 kg

Profession: Trainee hos en ejendomsmægler

Om: Alexander kommer fra en kernefamilie, hvor han har to yngre brødre. I dag bor han sammen med sin kæreste og papdatter.

Fysik: Har altid trænet meget. Lige nu spiller han fodbold og løbetræner.

Baggrund for deltagelse: Som barn blev Alexander mobbet både fysisk og psykisk - blandt andet fordi han havde flyveører. Senere fik han opereret ørerne ind. Nu vil han gerne deltage for at vise sig selv og andre, at han er god nok og ikke giver op.

Foto: Mastiff

Tilrettelagt af tidligere jægersoldater

Kurset er tilrettelagt af fire tidligere jægersoldater, der i programmet er instruktører. I spidsen for kurset står tidligere jægersoldat Thomas Rathsack.

- Man kan forvente at få et indblik i den verden, jeg kommer fra - altså de danske specialstyker. Man kan få et indblik i, hvordan vi er som mennesker. Derudover kan man få et indblik i, hvordan den danske mand anno 2018 er - hvordan han reagerer, når han er udsat for et intenst pres, fortæller Thomas Rathsack.

Med sig har han tre andre tidligere jægersoldater. Det er Rune Krogh Danielsen, Magnus Hansson og Erik B. Jørgensen. De har sammenlagt over 30 års erfaring i Forsvaret og har alle været udsendt til krigszoner og været i kamp med fjendtlige styrker.

Her er de fire instruktører i Korpset

Thomas Rathsack

Thomas Rathsack

Alder: 50 år

Erfaring: Thomas Rathsack kom i Forsvaret i 1985 og har været i Jægerkorpset fra 1990 til 1995 og igen fra 2001 til 2008, hvor han var udsendt til Irak og Afghanistan. Han har modtaget den højeste amerikanske enhedsudmærkelse Presidential Unit Citation for sin deltagelse i Task Force K-Bar i Afghanistan.

Nuværende profession: Forfatter og foredragsholder

Foto: Lars E. Andreasen / TV 2

Rune Krogh Danielsen

Rune Krogh Danielsen

Alder: 37 år

Erfaring: Rune Krogh Danielsen kom i Forsvaret som værnepligtig i 1995. I 2005 søgte han optagelse i Jægerkorpset. Her var han til 2007, hvor han søgte ind på officersskolen. I 2012 vendte han tilbage til Jægerkorpset, hvor han var til 2014. Rune Krogh Danielsen har været udsendt tre gange med Jægerkorpset – en gang til Irak og to gange til Afghanistan.

Nuværende profession: Produktionsleder hos Novo Nordisk

Foto: Lars E. Andreasen / TV 2

Magnus Hansson

Magnus Hansson

Alder: 31 år

Erfaring: Magnus Hansson har været i Forsvaret i ti år, hvoraf de syv af dem har været i Jægerkorpset. Han stoppede i 2016.  Magnus Hansson har været udsendt til Afghanistan fire gange med Jægerkorpset.

Nuværende profession: Selvstændig og foredragsholder

Foto: Lars E. Andreasen / TV 2

Erik B. Jørgensen

Erik B. Jørgensen

Alder: 42 år

Erfaring: Fra 1995 til 1997 var Erik B. Jørgensen værnepligtig og sergent i Livgarden. Fra 1999 til 2001 var han i Slædepatruljen Sirius, hvorefter han kom i Jægerkorpset i 2002, hvor han fortsatte med at være til 2008. Erik B. Jørgensen har været udsendt tre gange til Irak og en gang til Afghanistan.

Nuværende profession: Foredragsholder og eventyrer

Foto: Lars E. Andreasen / TV 2