Årgang 0

Mathilde fra 'Årgang 0' er flyttet sammen med kæresten hos hans far

I efteråret 2017 flyttede 17-årige Mathilde Beuschau sammen med sin kæreste, den tre år ældre Nick, og det fungerer helt perfekt, synes hun.

Selv om den tidligere 'Årgang 0'-stjerne Mathilde Beuschau fra København endnu ikke er fyldt 18 år, har hun længe været klar til at stå på egne ben. 

Det faldt hende derfor helt naturligt at flytte hjemmefra for at bo sammen med sin nye kæreste, 20-årige Nick, kort efter at hun mødte ham i efteråret 2017.

- Jeg mødte Nick, da han var i militæret. Der mødte vi hinanden for første gang gennem nogle fælles venner. Og der blev vi faktisk hurtigt enige om, at vi var ret glade for hinanden. Og så gik der et par måneder, så flyttede jeg ind hos Nick, siger Mathilde Beuschau til TV 2 og fortsætter.

- Det fungerer helt vildt godt. Vi er mega gode til at bo sammen og er generelt bare gode til at kommunikere.

Det unge par har dog endnu ikke investeret i egen lejlighed, men nøjes i første omgang med at dele hus med Nicks far, som bor i Valby. Det er samtidig tæt på Mathildes familie, som også bor i Valby, bare to S-togsstop derfra.

17-årige Mathilde Beuschau og hendes 20-årige kæreste, Nick, har etableret sig i et modent forhold. Ikke alene er de flyttet under samme tag, de har også været på en kærlighedsrejse til Paris i december 2017.

Fra weekend- til fuldtidskærester

Da Mathilde Beuschaus nye kæreste var i militæret, da de mødtes, betød det, at de i starten af forholdet ikke havde mulighed for at være ret meget sammen.

- Vi  så jo kun hinanden i weekenderne, siger hun.

Nu, hvor Nick har afsluttet sin militærtjeneste, kan parret udnytte hvert ledigt øjeblik sammen, fordi de bor under samme tag.

- Det er skidehyggeligt. Også at se hinanden om aftenen. Det var derfor, vi blev enige om ret hurtigt efter, at han kom hjem, at jeg så bare flyttede ind. Fordi det var lidt nemmere, at vi så kunne se hinanden hele tiden i stedet for, forklarer Mathilde Beuschau.

Mødte sin første kæreste som 13-14-årig

Dét med at være i et fast forhold er ikke noget nyt for Mathilde Beuschau. Før hun flyttede sammen med Nick, havde hun allerede prøvet at bo i kort tid sammen med sin tidligere kæreste, Oliver. Det var også i Valby hjemme hos hans forældre.

- Jeg var 13-14 år, da jeg mødte Oliver, og vi blev kærester, da jeg var 15. Vi kom sammen i et par år, så jeg var sikker på, at det var den rigtige beslutning at flytte sammen. Men det gik helt op i hat og briller at bo sammen, så vi valgte at stoppe forholdet kort efter.

Efter det forliste kærlighedsforhold måtte Mathilde flytte hjem til familien igen for at slikke sårene. Men det var kun for en kort periode.

- Jeg fandt så Nick efterfølgende, og det er noget helt andet. Måske fordi han er lidt ældre og bedre til at kommunikere, mener Mathilde Beuschau.

Vil gerne have børn tidligt

Ligesom Mathildes egne forældre, der har fået fire børn i en forholdsvis ung alder, drømmer hun også selv om at blive en ung mor.

- Når jeg bliver omkring 21-22 år, kunne jeg godt tænke mig at få et barn. Selvfølgelig hvis det passer ind. Jeg vil ikke være ung-ung mor. Men jeg kunne også godt tænke mig at få børn sådan forholdsvist tidligt, lyder det fra Mathilde Beuschau.

Men selvom hun synes, det er hyggeligt at have optagelserne fra 'Årgang 0' og se sig selv som lille sammen med sin familie, ville hun ikke melde sine børn til en potentiel 'Årgang 20', hvis det skulle blive aktuelt.

- Hvis jeg fik tilbuddet om, at jeg eller mine børn skulle være med i ’Årgang 0’, så ville jeg sige nej. Og det ville jeg gøre udelukkende for mine børns skyld. Jeg vil ikke have, at mine børn skulle rende rundt og blive filmet på skolen og sådan nogle ting, fastslår hun. 

Du kan møde Mathilde Beuschau og hendes far, Martin, i 'Go' aften Danmark' onsdag.

Sæsonens fjerde og sidste afsnit af 'Årgang 0' sendes tirsdag den 30. januar - men du kan se snigpremieren allerede nu på TV 2 Play.