Se tegningerne her: Nybyggerne afslører, hvordan boligerne indrettes

'Nybyggerne' skal i år selv inddele deres boliger i rum. Her kan du allerede nu se, hvordan hvert par har løst den udfordring.

Forestil dig, at du aldrig har set den bolig, du skal indrette. Forestil dig så, at du med en blyant, en lineal og et stykke papir skal bestemme, hvilke rum og vægge der skal være hvor.

Den udfordring møder de fire par i andet program af 'Nybyggerne'.

For første gang i programmets historie får parrene nemlig den unikke mulighed selv at færdiggøre plantegningerne for deres boliger.

Grundtegningerne består af de bærende vægge. Hvordan lejligheden skal se ud derfra er derfor op til dem, men når de først har sat en streg, så er det der, væggen kommer til at være.

Et par vælger at lægge børneværelset sammen med de voksnes soveværelse, mens andre par prioriterer gæsteværelse og walk in-garderobe. 

Herunder kan du se, hvilke løsninger hvert par har valgt at lave for deres plantegninger - og dermed måske fremtidlige drømmebolig til en værdi af 3,4 millioner kroner.

'Nybyggerne' 2018

Fire par skal i løbet af otte uger skabe en personlig drømmebolig med begrænsninger på tid og penge.

Hvert par har 350.000 kroner til at færdiggøre deres lejlighed. Hvordan de indretter de forskellige rum, er derfor også op til hvert enkelt par.

To dommere udpeger hver uge det par, der fortjener ugepræmien på 20.000 kroner.

Det hele afgøres til sidst i en finale, hvor seerne bestemmer, hvem der skal vinde en lejlighed til en værdi af 3,4 millioner kroner fra 2E Bolig.

Grøn lejlighed: Charlotte og Fredrik

Placering: Stueplan

Størrelse: 125 kvadratmeter

Rum: Tre værelser (soveværelse, gæsteværelse, kontor), en stue, et køkken/alrum, en entre, to badeværelser, et lille depotrum og en terrasse.

square to 16x9

Gul lejlighed: Maria og Kristian

Placering: Stueplan

Størrelse: 131 kvadratmeter

Rum: Tre værelser (stue, kontor/gæsteværelse og soveværelse/walk in), et køkken/alrum/spisestue, en entré, et badeværelse, et toilet og to terrasser. 

square to 16x9

Rød lejlighed: Bolette og Jimmi

Placering: Første sal

Størrelse: 125 kvadratmeter 

Rum: Et stort værelse (kombineret forældresoveværelse, børneværelse og garderobe), en stue, et køkken/alrum, en entré, to badeværelser, et lille depotrum og en altan.

square to 16x9

Blå lejlighed: Mike og Thomas

Placering: Første sal

Størrelse: 131 kvadratmeter.

Rum: Tre værelser (kontor/gæsteværelse, soveværelse, garderobe), en stue/køkken/alrum, en entré, et badeværelse, et toilet og to altaner.

square to 16x9

'Nybyggerne' bliver sendt tirsdag klokken 20.00 på TV 2. Klik på billedet af parrene herunder og læs mere om hvert enkelt par:

Her er de fire par i 'Nybyggerne'

Se Nybyggerne på TV 2 Play her.