Nybyggerne

De vandt 'Nybyggerne' sidste år - sådan går det i dag

Anne og Todd har fået råd til flere ture til New Zealand, og så går de med tanker om at blive gift. Igen.

Den grønne konfetti regnede ned over Anne Kristine Bach, Todd Edlin samt datteren Lily sidste år, mens glædestårerne fik frit løb. 

Den 19. april fik deltagerne fra 'Grønt hus' flest seerstemmer, og de vandt dermed deres drømmehus til en værdi af 2,9 millioner kroner i tv-programmet 'Nybyggerne'.

- Det er svært at beskrive den følelse, du har, når du vinder et hus, du selv har skabt, siger 34-årige Todd i et nyt ekstraprogram om parret, der lige nu kan ses på TV 2 PLAY. 

I sommer kunne de flytte ind i det nye hus i Gistrup nær Aalborg. 

- Det har været nogle vilde måneder. Det har været surrealistisk at gå fra så gerne at ville vinde, og pludselig var det hele vores. Så fik vi nøgler og flyttede ind. Det hele gik bare så stærkt, siger 32-årige Anne Kristine Bach.

Sådan så det ud, da Anne og Todd sidste år vandt 'Nybyggerne'

Anne og Todd vinder 'Nybyggerne' Video: Anne Brandbjerg

Ligesom at flytte hjem

Familien, der både er dansk og new zealandsk, har brugt det sidste halve år på at komme på plads, efter de rykkede cirka 10 kilometer fra det sydlige Aalborg og ind i huset, som de gennem ugevis havde renoveret i tv-programmet.

Det har været nogle vilde måneder

Anne Kristine Bach

De bor nu i et område med mange børnefamilier, og så har de et vennepar med børn, der bor i gåafstand derfra.

- Det var ligesom at flytte hjem. Det hele er bare så rigtigt, og vi er faldet til med det samme, siger Anne Kristine Bach.

- Hvordan ved I, jeg har en isbutik?

I dag er indretningen næsten den samme som i tv-programmet, men der er kommet nyt græs på Lilys hobbit-legehus i haven, Todd har bygget en bogreol i stuen, og så er der kommet ekstra skabe op på datterens værelse.

- Under 'Nybyggerne' tænker man ikke, at man også skal have kedelige skabe eller en reol. Det går det simpelthen for stærkt til, siger Anne Kristine Bach.

Lilys isbutik, hobitlegehuset med det nye græs på taget og den reol, som Todd har bygget

Familien bliver stadig stoppet på gaden af folk, der enten har stemt på dem, eller kan huske Lily, der i programmet får bygget en 'isbutik' i børneværelset.

Den lille pige er ikke selv bevidst om, at hun har været på tv, og det giver anledning til nogle sjove øjeblikke.

- Hun er blevet stoppet nogle gange, hvor folk spørger ind til hendes isbutik. Og man kan se, at hun tænker: "Hvor ved I fra, at jeg har en isbutik?", griner hendes mor, der stadig synes, det er overvældende med den positive opmærksomhed, de er blevet mødt med.

Bryllup og et barn mere

I videoklippet øverst på siden lufter Todd tanken om en fremtidig vielse, men faktisk blev parret allerede gift på rådhuset for 10 år siden, dengang han kom til Danmark.

De snakker nu om at holde et større bryllup med dertilhørende fest, men Todd skal først lige ned på knæ og fri, mener de begge. Og det er ikke sket endnu, afslører Anne med et grin.

Derudover håber familien, at der kommer et ekstra medlem og en søskende til Lily inden længe. Der er plads til endnu et barn på den øverste etage af 'Nybygger'-huset, hvor datteren gør brug af to sammenlagte værelser.

- Vi vil rigtig gerne have et barn mere. Det er der ingen tvivl om, og det er et ønske, vi begge to har. Men vi har også ventet på, at der skulle komme lidt ro på, for det har uden tvivl været et hektisk år. Nu håber vi på, at det kommer i det nye år.

Familien rejste for nylig til New Zealand for at besøge Todds familie.

Flere ture til New Zealand

At vinde et hus til flere millioner har samtidig gjort det økonomisk muligt for Todd at besøge familien i New Zealand lidt oftere.

Her fejrer Lily sin fire års fødselsdag.

Trekløveret har netop tilbragt seks uger dernede, hvor de holdt jul og nytår med hans familie, og samtidig fejrede de datteren Lilys 4-årsfødselsdag.

- Det var dejligt og ret tiltrængt at kunne trække seks uger ud og bare være en familie. Det var en fornyet energi at komme hjem med, siger Anne Kristine Bach.

Se den nyeste sæson af 'Nybyggerne' hver tirsdag klokken 20 på TV 2.

Ekstraprogrammet med Anne, Todd og Lily bliver vist på TV 2 den 27. marts efter 'Nybyggerne' - men det kan allerede nu ses på TV 2 PLAY.