Sådan bliver ’Landmand søger kærlighed’ anderledes i år

En sjette deltager med sin egen miniserie er ét af flere nye tiltag.

Nu begynder jagten på kærligheden atter for landmænd, der savner en kvinde at dele livet på landet med.

Optagelserne er allerede i hus, og frem til jul kan både nye seere og trofaste fans følge med i, om landmændenes bestræbelser bærer frugt på trods af tørken.

Det sker, når TV 2 og TV 2 PLAY tirsdag den 11. september har premiere på femte sæson af datingprogrammet ’Landmand søger kærlighed’.

Denne gang med en række nye tiltag, afslører programredaktør Mads Volck.

En ekstra deltager

Allerede sidste år blev det populære program udvidet fra 12 til 13 afsnit. Og året forinden blev talkshowet ’Landmand søger kærlighed – ekstra’ søsat på TV 2 FRI.

Begge dele fortsætter i år, hvor seerne nu også kan glæde sig til at møde én landmand mere end normalt.

Nyt i femte sæson af 'Landmand søger kærlighed'

  • Ny udebane: Flere af landmændene skal i år hjem til pigerne - og møde både venner og potentiel svigerfamilie.
  • Ekstra landmand: Antallet af landmænd udvides fra fem til seks. Den sjette landmand får sin egen miniserie på TV 2 PLAY.
  • Nyt madlavningsprogram: Kokken Claus Holm lærer tidligere deltagere at kokkerere i 'Mænd, mad og kærlighed' på TV 2 FRI.

En ekstra, sjette landmand bliver nemlig hovedperson i sin helt egen miniserie, 'Den unge landmand' på TV 2 PLAY.

- At vi som seere her kun har én landmand at følge, giver os mere tid til at fordybe os og lære både ham og pigerne bedre at kende, siger programredaktør Mads Volck.

- Det betyder, at kærlighedsvalgene står endnu tydeligere, og det er der kommet en fantastisk dejlig serie programmer ud af.

Ensom danmarksmester

Landmanden, der i ni separate afsnit kan følges på TV 2 PLAY, er 28-årige Thomas Bertram.

Landmand søger kærlighed. Video: Jacob Carlsen

Han driver et økologisk svinelandbrug på sin egen gård i Nordjylland og blev i 2017 kåret til ’Årets Unge Landmand’. Desuden er han tidligere danmarksmester i veteranpløjning igennem tre år i streg og har en samling på 80 traktorer.

Han håber en dag at kunne tælle til fire børn, men har trods sine bedrifter inden for landbruget ikke haft helt samme held i kærlighed.

- Det er lang, lang tid siden, jeg har haft en fast kæreste. Og jeg har indset, at jeg rigtig meget mangler en, siger Thomas Bertram i sin præsentationsvideo.

Om det ændrer sig, kan man som seer følge med i fra søndag den 23. september, hvor første afsnit kan streames på TV 2 PLAY.

To gange udebane

Helt så længe behøver man som nævnt ikke vente på at følge de øvrige fem landmænd.

Også de bliver i hovedprogrammet udsat for nye udfordringer. Blandt andet når flere af dem skal besøge pigernes hjemstavn – og møde både veninder og den potentielle svigerfamilie.

Tidligere deltagere i programmet kommer også på udebane, når de i køkkenet skal lære at lave mad af kokken Claus Holm.

Det sker i det nye madlavningsprogram ’Mænd, mad og kærlighed’, som bliver sendt i syv afsnit på TV 2 FRI fra tirsdag den 23. oktober.

Se ’Landmand søger kærlighed’ fra tirsdag den 11. september klokken 20 på TV 2. Varm op med præsentationen af femte sæsons seks nye landmænd på TV 2 PLAY.