Landmand søger kærlighed

Landmand fra tv blev stoppet af 30 fans i byen. Så fik han og vennerne en smart ide

En popsang og en gratis bytur er blevet en del af berømmelsen for to af landmændene fra sidste års sæson.

Dagene, hvor Danni Sten Nielsen var en helt almindelig, ukendt landmand fra Skals, synes at være forbi.

For selvom han ikke fandt kærligheden i sidste års sæson af ’Landmand søger kærlighed’, fandt tusindvis af tv-seere ud af, hvem han var.

- De første gange, jeg var i byen efter programmet, mødte jeg måske 30 personer, der ville have en selfie med mig, fortæller den i dag 31-årige landmand til TV 2.

Opmærksomheden var overvældende, men altid venlig og nysgerrig. Derfor stillede den rødmossede traktortrækker beredvilligt op til billederne, selvom han mest af alt trængte til en pause efter optagelserne.

Til gengæld begyndte Danni Sten Nielsens familie og venner at miste tålmodigheden.

- På et tidspunkt var jeg i byen med nogle venner, der blev trætte af, at folk hele tiden kom hen og forstyrrede. Så i sjov sagde vi, at en selfie med mig kostede 50 kroner.

Når vi bliver lidt fulde, mig og mine venner, laver vi nogle lidt dumme ting. Det var en af dem

Danni Sten Nielsen

Et engangsprojekt

Planen gav bagslag. Eller også blev den en succes, alt efter hvordan man ser på det.

- Det endte med en gratis bytur den aften, griner Danni Sten Nielsen og anslår aftenens indtjening til mere end 1000 kroner.

Siden da har han dog hverken gentaget forretningsmodellen eller tænkt sig at gøre det.

- Når vi bliver lidt fulde, mig og mine venner, laver vi nok lidt dumme ting. Det var en af dem, siger Danni Sten Pedersen og tilføjer:

- Man skal ikke tjene penge på folk uden at lave noget. Det bryder jeg mig ikke om. De må gerne få en selfie ellers.

Stadig i søgelyset

Selvom opmærksomheden omkring Danni Sten Nielsen er blevet mindre siden den gratis bytur, bliver han fortsat genkendt i dag.

Blandt andet i byen, på gaden og til traktortræk, hvor han, trods sine mange år som førende profil, til tider præsenteres som "Røde fra 'Landmand søger kærlighed'". 

Også i datinglivet har Danni Sten Nielsen mærket en øget nysgerrighed fra piger, der genkender ham fra programmet. Alligevel ønsker han fortsat at få tv-tiden lidt længere på afstand for ikke at komme til at vælge "den første og den bedste".

- Vennerne kan ikke rigtig forstå, hvorfor jeg ikke finder en eller anden. For som de siger, er der jo nok tilbud, siger Danni Sten Nielsen i talkshowet 'Landmand søger kærlighed ekstra'.

Han er overbevist om, at drømmepigen nok skal dukke op alligevel, og selvom tv-tiden har stillet Danni Sten Nielsen i et skarpere søgelys end normalt, fortryder han ikke at have deltaget.

- Det er sjovt at være med, for det er grænseoverskridende, og du ser dig selv fra nogle sider, du ikke er vant til, siger han.

Bekendt med Kandis

En anden landmand, der stadig bliver genkendt, er den i dag 29-årige Nichlas Villadsen fra Sydjylland.

Siden sin deltagelse har han modtaget både sms’er og Facebook-beskeder fra interesserede følgere. Eksempelvis fra folk, der har set ham på gaden og efterfølgende taget kontakt.

Selvom han har skullet vænne sig til den slags opmærksomhed, er han også taknemlig for den, fortæller Nichlas Villadsen i 'Landmand søger kærlighed - ekstra'.

- Jeg har ikke oplevet noget negativt overhovedet, siger han og tilføjer, at han er blevet mere snakkesalig og selvsikker end før.

Derudover er Nichlas Villadsen i dag især stolt over at være en del af inspirationen bag sangen ’Jessica’ fra favoritbandet Kandis – efter i flere omgange også at have mødt forsangeren Johnny Hansen.

- Det havde jeg ikke set komme. Det hører til sjældenhederne. Bestemt, siger en benovet Nichlas Villadsen til TV 2.

- Jeg føler, jeg har bidraget til den sang. Det er helt sikkert.

Følg femte sæson af 'Landmand søger kærlighed' hver tirsdag klokken 20.00 på TV 2 - og se eller gense samtlige sæsoner på TV 2 PLAY.

Følg desuden talkshowet 'Landmand søger kærlighed - ekstra' på TV 2 FRI hver tirsdag klokken 20.40 eller på TV 2 PLAY.