Landmand søger kærlighed

Landmænd søges til ny sæson af populært TV 2-program

Datingprogrammet 'Landmand søger kærlighed' får en sjette sæson. Leder du, eller en du kender, efter den eneste ene?

I fem sæsoner har en række landmænd søgt kærligheden på TV 2 – flere af dem med held.

Nu søger TV 2 nye landmænd til en kommende sjette sæson af 'Landmand søger kærlighed'.

Det afslørede programmets vært, Lene Beier, i slutningen af tirsdagens tv-udsendelse.

Drømmer du om at finde den store kærlighed – eller kender du en, der gør? Så finder du tilmeldingen til programmet ved at klikke HER.

- Alle danske landmænd – mænd og kvinder – er velkomne til at skrive til os, hvis de har et oprigtigt ønske om at lade os hjælpe med at finde den eneste ene, siger programredaktør Mads Volck.

En eneste ene til alle

'Landmand søger kærlighed' har i sin igangværende femte sæson igen været populært blandt de danske tv-seere. Og det er der en god grund til, mener Mads Volck:

- Problemer med at finde kærligheden og den eneste ene er en ting, der binder danskerne sammen. Vi har skyhøje skilsmisserater, og en stor del af befolkningen lever mod deres eget ønske alene, siger han.

Netop derfor mener programredaktøren, at endnu en sæson har sin berettigelse, da der i høj grad er brug for et tv-program, der arbejder i kærlighedens navn.

- Vi vil gerne formidle det budskab, at der er en til os alle, men at det kræver en indsats, hvis det skal lykkes.

- Det, synes vi, 'Landmand søger kærlighed' er et fantastisk bevis på, og derfor er det et program, som vi slet ikke kan få nok af.

Knopskydninger

Siden 'Landmand søger kærlighed' for første gang rullede over danske tv-skærme i 2015, har programmet haft flere knopskydninger.

Udover de fem sæsoners mange efterfølgende forhold, forlovelser, bryllupper og børn, er antallet af afsnit i hver sæson undervejs blevet udvidet fra 12 til 13 afsnit.

Derudover er 'Landmand søger kærlighed' blevet udvidet med talkshowet 'Landmand søger kærlighed - ekstra', madlavningsprogrammet 'Mænd, mad og kærlighed' samt en ekstra landmand, som digitale seere har kunnet følge på TV 2 PLAY.