Landmand søger kærlighed

Landmand taler frækt foran familien på tv: - De må tage mig, som jeg er

Selvom man er over 60 år, kan man godt være både kærlig, intim og åben omkring det, mener sæsonens ældste landmandspar.

De har nusset, krammet, aet og kysset. Og de har ikke lagt skjul på det. Heller ikke foran hinandens familier.

I datingprogrammet ’Landmand søger kærlighed’ på TV 2 er seerne næsten med helt under dynen, når sæsonens ældste landmand, Jørgen Pahus på 61 år, er på romantisk ophold med 65-årige Kirsten Marie Skaarup.

Undervejs i udsendelserne har den spøgefulde landmand ikke været bleg for et par lumre påfund, vittigheder og kommentarer om sin jagt på kærligheden.

Det er sådan, jeg er. Kan de ikke lide min personlighed, så er det deres sag

Jørgen Pahus

Det samme gælder de kvinder, der i løbet af optagelserne har gæstet hans gård.

I løbet af programmerne har landmanden blandt andet lavet sjov om flerkoneri, haft to kvinder og en tommestok med sig i seng samt fyldt sine åbne bukser med halm for at fingere 'en tur i høet'.

Fyr og flamme

Det høje humør og de kække bemærkninger bragte Jørgen Pahus med sig videre til Randers i tirsdagens afsnit. Her mødte han efter sin romantiske weekend sin nye flammes niece og yngste søn.

- Jeg får nok svært ved at vise min bedste side frem, for sådan en har jeg ikke. De må tage mig, som jeg er, lyder det fra Jørgen Pahus i ’Landmand søger kærlighed’.

Der gik heller ikke længe, før landmanden bramfrit fortalte, at parret ikke kun havde danset på den romantiske weekend. Og at Kirsten Marie Skaarup ofte havde sagt ”mmmm” undervejs.

De har nusset, krammet, aet og kysset. Og de har ikke lagt skjul på det. Heller ikke foran hinandens familier. Video: Anders Masannek Jørgensen

- De der upassende kommentarer. Nogle ting behøver man måske ikke snakke om med sin søn, lød det efterfølgende fra Kirsten Marie Skaarups 24-årige søn, Jack Skaarup Munn.

Han medgav dog, at jargonen er en del af den ”pingpong”, hans mor og Jørgen Pahus har sammen. Og som resten af selskabet måske bare skal ”lukke ørerne for”, som Kirsten Marie Skaarups niece udtrykte det i programmet.

- Lige præcis. De hygger sig, og det er det vigtigste, tilføjede sønnen.

Pinlig eller ej

I dag, fire måneder efter optagelserne, står Jørgen Pahus stadig ved sine vittigheder og kommentarer.

- Det er sådan, jeg er. Kan de ikke lide min personlighed, så er det deres sag. Jeg tager det meget afslappet og hviler i mig selv, siger han.

Selvom han godt kan se på tv, at udtalelserne kan virke lumre, føler han, at han blev accepteret af Kirsten Marie Skaarups familie.

- Jeg har mødt Jack igen siden, og der var det helt fint og uden problemer, siger Jørgen Pahus.

Afstemning

Synes du, at Jørgen og Kirsten går over stregen?

Også Kirsten Marie Skaarup fortæller, at situationen ser mere pinlig ud i programmet, end den var i virkeligheden, hvor de fire personer havde god tid til at lære hinanden at kende.

- Jack kender mig og ved, hvordan jeg er. Det er heller ikke alt, han har sagt, der er kommet med i programmet, siger hun og tilføjer med et smil i stemmen:

- Det er nok mere mine to ældre sønner (på 38 og 43 år, red.), som kan blive lidt forargede over deres mor, hvis de hører noget fra naboerne om, hvad der er blevet vist på tv.

For meget og for lidt

Både Jørgen Pahus og Kirsten Marie Skaarup er bevidste om, at deres meget åbne tilgang til kærligheden for hinanden kan virke overvældende for nogle. Måske ligefrem grænseoverskridende.

Selvom man er oppe i alderen, kan man jo godt blive forelsket alligevel

Kirsten Marie Skaarup

Især Kirsten Marie Skaarup har fået mange henvendelser i løbet af den tid, programmet er blevet sendt på tv. Ifølge hende selv oftest fra kvinder, der synes, at hun i forhold til sin alder er for direkte omkring sin seksualitet.

Som når hun nusser Jørgen Pahus på brystet eller spiser en sodavandsis med, hvad mange fortolker som lumre undertoner.

- De skriver, at jeg er for meget, men jeg tror, at de måske selv er for lidt. At det har noget at gøre med dem selv, siger Kirsten Marie Skaarup.

- Jeg er bare sådan. Jeg tier ikke stille, og der skal ske noget. Om der så er en million, der ser med, er jeg, som jeg er, og sådan må folk tage mig – eller slukke for deres tv.

Livsglad kærlighed

Med egne ord er Kirsten Marie Skaarup ikke ked af, hvis hun har ”fornærmet hele borgerskabet”.

For netop sin og landmandens fælles løssluppenhed og livsglade tilgang til livet ser hun som en af de vigtigste årsager til, at de to i løbet af programmet er endt med at finde sammen.

- Der er spræl i os begge, og Jørgen har jo selv lagt op til det, der sker på tv: At det gerne må være humoristisk, under bæltestedet og give noget modspil, siger Kirsten Marie Skaarup.

- Selvfølgelig kan det blive noget frækt ind imellem, men det undrer mig, at folk synes, det er pinligt eller underligt, at vi viser vores kærlighed og siger søde ting til hinanden. Selvom man er oppe i alderen, kan man jo godt blive forelsket alligevel.

Følg 'Landmand søger kærlighed' på TV 2 PLAY og tirsdag klokken 20.00 på TV 2.