Landmand søger kærlighed

Tre nye danske landmænd søger kærlighed - denne gang i Australien, Uganda og Portugal

I udlandet leder tre danske landmænd efter den eneste ene i det nye datingprogram 'Landmand søger kærlighed - Jorden rundt'.

Danske landmænds jagt på kærligheden fortsætter på fremmed jord.

Mens femte sæson af datingprogrammet ’Landmand søger kærlighed’ er gået på hæld herhjemme, varmer TV 2 op til en helt ny omgang i udlandet.

Det sker med den nye serie ’Landmand søger kærlighed – Jorden rundt’.

- Der bor mange danske landmænd ude i den store verden, og de har alle en spændende historie at fortælle, siger programredaktør hos TV 2 Mads Volck.

Langt fra fædrelandet

Som i det originale program leder de nye landmænd efter en kvinde fra Danmark. Og igen er det tv-vært Lene Beier, der drager ud til de håbefulde ungkarle med gode råd og kærestebreve.

Men selvom værten er den samme, er der en verden til forskel.

Det handler selvfølgelig om kærlighed, men også om drømmen om et anderledes liv

Mads Volck, programredaktør hos TV 2

Gårdene ligger nemlig denne gang i Australien, Portugal og Uganda, hvor de tre danskere Christian, Knud og Morten søger en kvinde at dele tilværelsen med.

- De er langt fra deres fædreland, men de savner alle sammen enormt en kvinde at dele deres liv med, lyder det fra programredaktøren.

Ikke en badeferie

Han fortæller, at seere derfor kan forvente at møde tre landmænd, der er meget målrettede i deres søgen efter en dansk pige. Og så drejer programmet sig i høj grad om eventyr:

- Det handler selvfølgelig om kærlighed, men også om drømmen om et anderledes liv. Om modet til at rykke teltpælene op og søge lykken langt fra Danmark, siger Mads Volck og tilføjer:

- Det stiller også krav til de piger, der søger om at komme med. Vi spørger meget indgående ind til deres egen lyst og mulighed for at søge lykken i udlandet.

Femte sæson af 'Landmand søger kærlighed' har haft et gennemsnit på knap 650.000 seere. Udover 'Landmand søger kærlighed - Jorden rundt' fortsætter hovedprogrammet med en sjette sæson i 2019.

Herunder kan du lære de tre landmænd bedre at kende - og komme i kontakt, hvis en af dem vækker din interesse.

Du kan også se præsentationen af Christian, Knud og Morten på TV 2 PLAY.

---

Christian, 29 år, Australien

Landmanden Christian er medejer af en australsk farm og maskinstation. Nu søger han en dansk kvinde til livet i outbacken. Video: Frederik Svaneborg & Line Schou Jensen

Christian er 29 år og bor i den australske stat New South Wales, hvor han er medejer af en stor farm og maskinstation.

  • Landmanden

Christian er den ældste i en søskendeflok på fem og opvokset på en gård i Helsinge i Nordsjælland.

Her voksede han op som hjælpende hånd for sine forældre, og det gav ham drømmen om selv at blive gårdejer.

I 2010 søgte han ind på Copenhagen Business School for at lære mere om internationalt salg af korn og endte med at få job i den australske delstat Queensland.

Fem år senere opkøbte han sammen med en 60-årig kollega sin egen maskinstation og farm i den australske outback.

I dag ejer makkerparret 800 hektar jord, svarende til 10.000 parcelhusgrunde, 400 km fra Sydney i delstaten New South Wales.

  • Fritiden

Når han ikke arbejder, spiller Christian fodbold og tennis med de lokale venner. Af og til går turen også til golfbanen - eller til et par schooners (fadøl, red.) på den lokale pub.

Han holder stadig kontakten med venner og familie i Danmark ved lige, men har efterhånden en større omgangskreds i Australien.

I øjeblikket drømmer han også om at bygge sit eget hovedhus til den fortsat voksende gård.

  • Kærligheden

Christian anser sig selv som genert, men ønsker sig en kæreste, som han på et tidspunkt kan stifte familie med. Et ønske, som indtil videre har været svært at opfylde på en gård med godt et maratonløbs afstand til den nærmeste by.

Jeg kan tilbyde en kæreste et rigtig fedt liv: Fed by, fed kultur, dejligt vejr, skønne venner

Christian, Australien

Selv beskriver Christian sin drømmekvinde som loyal, ærlig og til at stole på. Samtidig skal hun helst være positiv, udadvendt og smilende.

For landmanden er et godt forhold præget af intimitet, fællesskab og fælles drømme om fremtiden. For eksempel om en dag at stifte familie. 

Til gengæld behøver en kommende kæreste ikke at interessere sig for landbrug – det er kun en fordel, hvis hun også har sine egne interesser.

Vil du gerne i kontakt med Christian, så tryk HEReller send en mail til landmand@blu.dk med ’Christian, Australien’ i emnefeltet. Husk at vedlægge billeder og kontaktoplysninger. 

Knud, 62 år, Uganda

Landmanden Knud arbejder og lever i Uganda. Han søger nu en kvinde at blive gammel med. Video: Frederik Svaneborg & Line Schou Jensen

Knud er 62 år og har slået sig ned i det afrikanske land Uganda, hvor han er ved at stable en stor landejendom på benene.

  • Landmanden

Knud har haft landbrug inde på livet, lige siden han blev født på en større gård i Vendsyssel i Nordjylland.

Som ung arbejdede han i lokalområdet og blev i 1976 tilbudt at komme på en gård i England. Den oplevelse plantede frøet til en verdensomspændende karriere som gårdbestyrer.

I 35 år har Knud boet og arbejdet i Canada, Polen, Ukraine, Bulgarien, Letland, Rusland og senest Uganda.

Her har han besluttet sig for at blive resten af sit arbejdsliv og er i øjeblikket ved at bygge en helt ny farm til 2000 stykker kvæg, som skal eksporteres til Egypten og Sydsudan.

Knud forventer at slå sig ned på den nye farm på 1500 hektar, når hovedbygningen står færdig i slutningen af året.

  • Fritiden

Knud har forelsket sig i Afrika, hvor han elsker vejret og holder af befolkningen, som han synes er utroligt venlige og imødekommende.

Han agter derfor at blive boende i Uganda, men tager dog stadig hjem på besøg i Danmark. Eksempelvis til jul, hvor han opholder sig i sin lejlighed i Hammel ved Aarhus.

Igennem sine år i Uganda har han fået venner i området, som han holder af at bruge tid med. Primært vesterlændinge og udlandsdanskere som ham selv.

  • Kærligheden

Som følge af sit nomadeliv har Knud haft mange forhold i hele verden, men aldrig været gift - selvom det har været tæt på.

Han beskriver sig selv som en udadvendt livsnyder og sin fortid som lidt af en playboy-tilværelse, men føler, at virkeligheden nu har ramt ham.

Derfor søger han nu den kvinde, han kan blive gammel med. Meget gerne en dansker, som er klar til det, Knud kalder "et liv i luksus - in the middle of nowhere".

Hun skal være naturlig. Være glad for god mad og vin - og helst også for mig

Knud, Uganda 

For Knud er det vigtigt, at en kommende kæreste er nysgerrig, aktiv og har noget, hun selv går op i. Hun behøver ikke at vide noget om landbrug, men skal være indstillet på, at man er meget sammen på gården.

Hun må gerne have både en familie og lyst til at lære mere om Knuds arbejde, ligesom Knud gerne vil lære mere om, hvad hun brænder for.

Vil du gerne i kontakt med Knud, så tryk HEReller send en mail til landmand@blu.dk med ’Knud, Uganda’ i emnefeltet. Husk at vedlægge billeder og kontaktoplysninger. 

Morten, 29 år, Portugal

Landmanden Morten er opvokset på en familiegård i Portugal. Nu søger han en dansk kvinde at dele livet med. Video: Frederik Svaneborg & Line Schou Jensen

Morten er 29 år og opvokset på en familiegård i Portugal, som han efter planen selv skal overtage en dag.

  • Landmanden

Morten er født i vestsjællandske Kalundborg, men vokset op på et traktorsæde på familiefarmen i Portugal med sine forældre og sin lillesøster.

Familien bor stadig på farmen, men på forskellige steder af områdets i dag 550 hektar, hvor de arbejder sammen om at dyrke forskellige afgrøder. Især oliven til olivenolie.

Selv står Morten for cirka to tredjedele af farmens areal, og det er planen, at han en dag skal overtage hele området efter sine forældre. Inklusiv de heste, som hans mor rider dagligt.

  • Fritiden

Selv om der er meget at se til, er Morten meget opmærksom på, at det hele ikke må gå op i arbejde.

I sin fritid er Morten meget aktiv. Han løber, dyrker fitness og står på vandski med sine venner i området.

Han ser gården og landbruget som en livsstil, hvor det er vigtigt, at der også er tid til sjov. Blandt andet elsker han at rejse med jævne mellemrum.

Derudover holder han af at være i naturen, hvor han går på jagt og kører lange ture på sin motorcykel.

  • Kærligheden

Morten ønsker at finde en pige, der vil bo sammen med ham på farmen, og som har lyst til at skabe en fælles tilværelse med familie. For han drømmer også om at blive far.

Jeg søger en pige, der ikke er bange for at blive beskidt. Som kan nyde det, naturen kan byde

Morten, Portugal

Han har været single i snart et år og har tidligere haft en lille håndfuld forhold, men ingen af seriøs karakter.

For Morten er romantik lig med at lave ting sammen – hvad end det er en fælles tur på motorcyklen eller almindelig dansk hygge.

Han håber at finde en sød, smilende og naturlig kvinde, der ser en fremtid med børn.

Hun må gerne være slank og gå op i sit udseende, men frem for alt skal hun være sig selv og være ærlig. Og så skal hun ikke være bange for at finde et job i Portugal.

Vil du gerne i kontakt med Morten, så tryk HEReller send en mail til landmand@blu.dk med ’Morten, Portugal’ i emnefeltet. Husk at vedlægge billeder og kontaktoplysninger.

Se eller gense tidligere sæsoner af 'Landmand søger kærlighed' på TV 2 PLAY.