Landmand søger kærlighed

Landmand gik på knæ uden ring - nu skal han giftes

Parret skal giftes på det slot, hvor de første gang mødte hinanden under optagelserne til 'Landmand søger kærlighed - historien om Thomas'.

Sidste år gik tv-landmanden Thomas Bertram på knæ - men æsken var tom.

Og det var der en grund til. For det var ikke et frieri, men derimod landmandens måde at fortælle sin date, Nikoline Grim, at han håbede på en fælles fremtid.

Siden da er parret kun blevet gladere for hinanden, og de ser frem til en fælles fremtid, fortæller Nicoline Grim.

- Vi har det stadig rigtig godt sammen. Følelsen er anderledes i forhold til andre, jeg har datet. Og vi er der i vores liv, hvor vi ved, hvad vi vil med fremtiden og er meget enige om det, siger hun til TV 2.

Drømme går i opfyldelse

Parret mødte hinanden gennem optagelserne til ’Landmand søger kærlighed – historien om Thomas’. Her var Thomas Bertram omgivet af kvinder, men med Nicoline Grim føltes det helt rigtigt.

Men allerede dér havde de travlt, hvis begges ønsker for fremtiden skulle gå i opfyldelse, fortalte Nicoline Grim i slutningen af programmet.

- Jeg har sagt, at jeg gerne vil giftes, inden jeg får børn, og Thomas vil gerne have børn, inden han er 30 år. Så må han jo selv finde ud af, hvordan det passer, sagde hun med et grin og tilføjede, at der stadig var et par år at løbe på.

Men så lang tid behøvede landmanden tilsyneladende ikke. I en friweekend i december tog parret på hotelophold, hvor Thomas Bertram igen indtog den traditionelle frierposition.

- Jeg tog den om morgenen på vores værelse. Nicoline havde meget travlt med at komme ned at spise, men det mente jeg ikke, at hun skulle. Så var jeg lige på knæ, siger han og understreger, at han på ingen måde har følt sig presset til at sætte en ring på Nicoline Grims finger.

- Det er af ren lyst. Men der skulle jo ske noget, hvis vi skal nå det inden de 30 år.

- Det var meget overvældende

Selvom landmanden allerede havde teaset med den tomme æske et halvt år forinden, formåede han alligevel at overraske Nicoline Grim.

- Jeg havde håbet på det, men da det ikke var sket om aftenen, så tænkte jeg, at han nok ikke gjorde det alligevel, siger hun.

- Så jeg blev meget overrasket, og det var meget overvældende.

Tager tilbage, hvor det hele startede

Selve brylluppet er da også allerede ved at tage form. Det skal afholdes til maj i år på Dronninglund Slot i Nordjylland.

- Det var der, vi mødtes første gang - der er en historie bag. Det er sjovt at vise vores familie og venner og samtidig blive bragt tilbage, siger Nicoline Grim.

Dermed kommer der også til at gå lidt tid, før der kommer en lille ny beboer på gården, fortæller Thomas Bertram. 

- Som udgangspunkt venter vi lige lidt. Det er der ikke noget at melde ud om endnu, siger han.

Flytning er gået over al forventning

Siden programmet 'Landmand søger kærlighed' stoppede, har det nyforelskede par haft travlt. Der gik ikke mere end fire måneder fra optagelserne sluttede i maj, til de var klar til at bo under samme tag.

Nicoline Grim rev teltpælene op i Holbæk på Sjælland og flyttede ind på gården i Jerslev nær Brønderslev. Og det er gået over al forventning, fortæller hun.

- Jeg er faldet rigtig godt til – både i mit nye arbejde, men også i Jerslev. Jeg savner ikke der, hvor jeg kommer fra – selvfølgelig min familie og venner, men ikke der, hvor jeg boede, siger hun.

- Jeg kan mærke, at jeg er hjemme nu.

Husk at du kan se historien om, hvordan Thomas og Nicoline fandt hinanden på TV 2 PLAY