Sponsoreret

I lære som voksen: - Jeg bliver nødt til at finde en kæreste, der kan vaske tøj

Alka logo
Betalt partnerskab med Alka

Velkommen til voksenlivet. Ikke alle unge føler, at de er klar til at flytte hjemmefra og stå med hverdagens småproblemer uden mor og far.

OM SAMARBEJDET

Denne artikel er en del af en artikelserie, som præsenteres i samarbejde med Alka.

Mange unge mennesker er vant til at have sine forældre til at løse hverdagens småproblemer, og det er ikke alle, der kigger med, når der bliver hængt en lampe op på værelset, eller når cyklen skal lappes.

Derfor kan det være skræmmende, når man pludselig står over for at skulle flytte hjemmefra. Vi har testet tre unge mennesker for at se, om de består eksamen i 'Voksenskolen'. Se i videoen, hvordan det går Chela, Nikolaj og Jonas.