Landmand søger kærlighed

Følelserne forsvandt, da hun så tv-landmanden i Danmark: - Jeg er ked af, jeg har skuffet Morten

Forholdet mellem Morten Larsen og Carina Sørensen tog en uventet drejning, da kameraerne slukkede.

- Denne her dag har muligvis været en af de bedste i mit liv

Sådan beskrev landmanden Morten Larsen sit romantiske ophold med sin date, Carina Sørensen.

Efter flere ugers intenst datingforløb med fire danske singlekvinder valgte Morten Larsen at invitere Carina Sørensen med på weekend i programmet ’Landmand søger kærlighed - jorden rundt'.

Carina Sørensen og Morten Larsen afsluttede deres romantiske weekend med morgenmad på sengen og aftalte med det samme, at de skulle mødes igen i Danmark hjemme hos Carina Sørensen.

Her blev der skruet helt op for romantikken. Parret fik både danset, krammet og kysset på hotellet i byen Sintra i Portugal.

- Det føltes så forkert

Men da Morten Larsen tog til Næstved for at besøge Carina Sørensen og hendes søn en måned efter programmet sluttede, gik det slet ikke som planlagt. For Carina Sørensen havde svært ved at genfinde de romantiske følelser.

- Det føltes så forkert, som noget kunne. Det føltes bare ikke rigtigt, fortæller Carina Sørensen til TV 2.

I aftenens program forsøgte hun at forklare, hvad der gik galt, men hun havde svært ved at sætte ord på det.

I dag er hun mere afklaret og vil gerne fortælle mere om det.

Carina Sørensen forsøgte at forklare tv-vært Lene Beier, hvorfor det ikke gik mellem hende og Morten Larsen. Men hun havde selv lidt svært ved at sætte ord på det.

Efter det romantiske ophold i Portugal syntes Carina Sørensen, at hun fik sværere og sværere ved at tale med Morten Larsen i telefonen og over sms.

- Det blev mere og mere formelt. Til sidst skrev vi bare ting som: ”Hvad skal du lave i morgen?”, siger hun.

Ikke klar til at lukke en mand ind

Carina Sørensen er mor til en søn på knap to år. Hun havde allerede i sit fire siders lange brev til Morten Larsen gjort det klart, at sønnen var hendes absolutte førsteprioritet i livet.

29-årige Morten Larsen, der dyrker olivenolie i Portugal, er stadig single og håber på at finde en kæreste.

Morten Larsen kom over for at besøge Carina Sørensen 13. marts. Men da han pludselig stod i hendes hjem i Næstved, blev det svært for hende at få de to verdener til at smelte sammen.

- Morten var egentlig bedre sammen med min søn end forventet, men det var lidt for intenst at lukke en mand ind i mit og min søns liv i døgndrift, fortalte hun.

Efter to dage besluttede hun og Morten at afbryde besøget, og han tog hjem til sine bedsteforældre.

I dag er Morten Larsen ærgerlig over, at deres forhold ikke blev til noget.

- Hun sagde, at hun ikke var klar til at få en mand hjem og bo i huset med hende og hendes søn. Og det er jo fair nok. Det var bare ærgerligt, hun først fandt ud af det, da jeg kom til Danmark, fortæller Morten til TV 2.

29-årige Carina Sørensen havde i første omgang fået indtryk af, at de to var enige om at gå hver til sit.

Men da hun sammen med tv-værten Lene Beier mødte Morten Larsen nogle dage efter bruddet, kunne hun fornemme, at han ikke var helt så afklaret som hun.

- Det kom lidt bag på mig. Jeg er ked af at have såret og skuffet Morten, det er aldrig sjovt, siger hun.

Landmanden søger stadigvæk kærlighed

Selvom de ikke endte med at finde kærligheden i programmet, og begge er singler i dag, er de stadigvæk glade for at have deltaget i programmet og mødt hinanden.

- Jeg ønsker Morten alt det bedste. Han er en rigtig rar og sød fyr, sagde Carina Verup, da hun tog afsked med Morten Larsen i Danmark.

Carina Sørensen synes, det har været en stor oplevelse.

Og Morten Larsen synes, han har tillært sig nogle ting, han ikke kunne før.

- Jeg synes, jeg er blevet bedre til at snakke om følelser. Jeg har aldrig været så godt til at vise følelser, men i løbet af det her program er jeg blevet opmærksom på, hvor vigtigt det er, siger Morten og tilføjer:

- Jeg er stadigvæk single, så det er jo, som det plejer at være. Men det kan jo være, der kommer nogle henvendelser efter programmet, siger han.

For Morten Larsen har ikke opgivet tanken om at finde en dansk kæreste, der kunne have lyst til at dele landmandslivet med ham i Portugal.

Du kan se sidste afsnit af 'Landmand søger kærlighed - jorden rundt' på TV 2 mandag klokken 20 eller allerede nu på TV 2 PLAY.