Landmand søger kærlighed

Tv-landmand tog på ekstra date i Kina: Se, hvordan det gik

Jennifer Ejlertsen og landmanden Christian Trojel faldt ikke for hinanden. Men nu har en af dem mødt en ny.

Der var romantik i luften, da landmanden Christian Trojel og hans date Jennifer Ejlertsen tog på weekend i Sydney i TV 2-programmet 'Landmand søger kærlighed - jorden rundt'.

De sluttede weekenden af med en middag på en hyggelig havnerestaurant med udsigt over vandet og en smuk solnedgang.

- Jeg tror måske, vi er forbi vennezonen nu, konstaterede 29-årige Jennifer Ejlertsen.

Efter den romantiske middag ved havnen i Sydney spadserede Christian Trojel og Jennifer Ejlertsen ned på stranden og gik med bare tæer igennem sandet med en flaske hvidvin i hånden og kiggede ud over byen.

På endnu en date i Beijing

I programmet havde 29-årige Christian Trojel datet fire danske kvinder. Målet var at finde en kommende kæreste, der kunne have lyst til at dele livet med ham på hans farm i Australien.

Christian Trojel var ikke i tvivl om, at det var Jennifer Ejlertsen, han ville give kærligheden en chance med.

Inden de tog på weekend sammen i Sydney, var de dog stadigvæk i tvivl om, hvorvidt de kunne blive mere end venner.

Men da weekenden var overstået, følte de, at de kom tættere på hinanden. Og efter programmet besluttede de sig for at mødes på endnu en date i Beijing.

- Det gik godt. Det var hyggeligt. Vi nød hinandens selskab og fik nogle lange snakke, fortæller Christian Trojel.

Men de fik også brugt de lange snakke til at finde ud af, at de nok var tilbage i vennezonen igen.

Christian Trojel har haft sin egen maskinstation i Australien siden 2016, hvor han hvert år presser cirka 40.000 halmballer.

For de 14.000 kilometer mellem Danmark og Australien bar en stor udfordring.

- Da jeg kom tilbage til Danmark, var det svært at bevare kontakten. Christian arbejder meget, og der er stor tidsforskel, så der kunne godt gå tre-fire dage imellem vores kontakt, fortæller Jennifer Ejlertsen.

Mødt en dansk pige

29-årige Christian Trojel sagde i sin tid ja til at deltage i programmet, fordi han indtil videre ikke har haft det store held med dating og kærlighedslivet, blandt andet fordi han har kæmpet med sin generthed.

I dag føler han, at han er blevet mere modig, når det kommer til det modsatte køn. Og han drømmer stadigvæk om at finde kærligheden med en, der vil dele hans landmandsliv med ham i West Wyalong i Australien.

Og faktisk har han for nyligt mødt en pige.

- Hun er fra Danmark og optager meget af min tid, siger han, men ønsker ikke at give flere detaljer om hende på endnu.

Jennifer Ejlertsen er derimod stadigvæk single.

- Jeg er stadigvæk på udkig efter kærligheden. Jeg håber da, den rigtige dukker op en dag, siger hun.

29-årige Christian Trojel er efter eget udsagn både genert og indimellem lidt kræsen, når det kommer til det modsatte køn. Men han er blevet mere modig efter at have speeddatet hele fire kvinder i programmet.

Sådan gik det de andre landmænd

Christian Trojel var én blandt tre danske landmænd i udlandet, der forsøgte at finde sig en dansk kæreste i 'Landmand søger kærlighed - jorden rundt'.

Morten Larsen, der driver olivenplantage i Portugal, faldt for Carina Sørensen. Parret fik både krammet og kysset på deres romantiske date. Men forholdet holdt desværre ikke, da parret efterfølgende mødtes i Danmark.

Knud Nielsen, der arbejder i Uganda, og Morten Larsen, der arbejder i Portugal, var også på date med danske kvinder. Desværre var der heller ingen af dem, der endte med at få en kæreste.

Landmanden Knud arbejder i Uganda og endte med at tage Charlotte på en romantisk weekend. Men hun havde både svært ved at se sig selv leve sammen med Knud og leve et liv i Uganda.