Tre tegn - sådan kan du se, om hun er interesseret i dig

Særligt tre tegn kan afsløre, om en kvinde er interesseret i dig eller ej.

De trækker i deres fineste tøj. Nogle har sågar taget mad med hjemmefra. Og generelt gør kvinderne i 'Landmand søger kærlighed' sig store anstrengelser, når de jagter kærligheden for rullende tv-kamera.

Men helt ubevidst afslører kvinderne også deres inderste følelser i mødet med mændene.

Det fortæller kropssprogsekspert og ekspert i ansigtsmimik Pernille Slot.

- Når du aflæser kropssprog, får du ren, rå data. Du får simpelthen at vide råt for usødet, om en person er interesseret i dig eller ej, fortæller Pernille Slot.

Hun forklarer, at der er lavet studier, der viser, at man indenfor de første tre minutter beslutter, om en person er indtagende, og om man vil investere i vedkommende. Det kan både være på venneplan eller som en potentiel partner.

Kvinder og mænd er forskellige

Når det kommer til kropssprog, er kvinder og mænd forskellige.

Selvom mænd ofte tror, at det er dem, der tager initiativ til kontakt med en potentiel partner, så forholder det sig sjældent sådan. Det fortæller Pernille Slot.

- Det er altid kvinder, som smider tegn først. Såsom at holde øjenkontakt eller kaste med håret. Det er de små korn, som kvinder smider rundt, som mændene så samler op ved at henvende sig, siger hun.

3 tegn på, at en kvinde er interesseret i dig

 1. Hun kigger på dig i mere end tre sekunder

  Når vi møder en fremmed, holder vi i gennemsnit øjenkontakt mellem et og to sekunder.

  Ved en samtale vil øjenkontakt over tre sekunder ofte betyde, at en kvinde er interesseret. Vi holder nemlig øjenkontakt, når vi ser på noget, som vi godt kan lide.

  Ved øjenkontakt over tre sekunder vil endorfiner løsrive sig omkring mavesækken, og det kan give en kildende fornemmelse i maven.

 2. Hun blotter sin hals

  Hvis du taler med en kvinde, der fjerner sit hår, så halsen er mere tydelig, så er det ofte en indikation på, at hun er interesseret i dig.

  Der sidder nemlig nogle kirtler på halsen, der frigiver feromoner. Feromoner er en form for duftsignal fra ét menneske til et andet. Det er ikke noget, som vi bevidst kan dufte, men det kan vores krop.

 3. Hun rører ved sit hår

  Hvis en kvinde rører ved sit hår under en samtale, så kan det betyde, at hun er positivt stemt overfor samtalepartneren.

  Når vi rører ved håret, er det nemlig det samme, som når fugle i dyreriget pudser deres fjer. Man ønsker at fremså fin overfor en potentiel mage.

3 tegn på, at en kvinde ikke er interesseret i dig

 1. Hun vender ansigtet en smule væk fra dig

  Vi mennesker er som oftest høflige væsner, når vi interagerer med hinanden. Derfor vil en kvindes signaler om, at hun ikke er interesseret, være underspillede.

  Læner en kvinde sit ansigt en smule væk, og bryder hun tilmed øjenkontakten, så kan det betyde, at hun trækker sig.

 2. Hun trækker sine hænder væk fra dig

  Når en kvinde er interesseret i en person, så vil hun ofte placere sine hænder i nærheden af vedkommende.

  Trækker hun derimod sine hænder til sig, eller gemmer hun dem helt væk, så kan det derfor indikere, at hun ikke er interesseret.

 3. Hendes fødder peger væk fra dig

  Hvis en kvinde peger sine fødder væk fra dig under bordet, så er det sjældent et godt tegn. Føddernes placering angiver nemlig ofte, hvor vores interesse ligger.

  Peger de på dig, er hun interesseret. Peger de væk fra dig, kan det betyde, at hun ønsker at bevæge sig væk.