Kærlighed hvor kragerne vender

Fire sønderjyder fandt kærligheden på tv – disse par er stadig sammen

Et af parrene fra 'Kærlighed hvor kragerne vender' er flyttet sammen efter programmet sluttede.

I datingprogrammet 'Kærlighed hvor kragerne vender' mødte vi fire friske sønderjyder, som alle havde den samme drøm: de ville gerne finde en kæreste.

Det kan nemlig være svært, når man bor i en lille by. Kvinder i alderen 20-29 er i kraftigt undertal i provinsen, viser tal fra Danmarks Statistik.

I programmet skulle de fire håbefulde singler derfor date 20 kvinder fra hele landet, som alle var klar til at slå sig ned med en sønderjyde.

Heldigvis for fyrene, endte det hele godt. I sidste afsnit stod de nemlig alle tilbage med en pige under armen.

I dag er det cirka et halvt år siden, at optagelserne til programmet sluttede. Og noget tyder på, at ’Kærlighed hvor kragerne vender’ var en succes.

Hele tre ud af fire par er nemlig blevet kærester efterfølgende og er stadig sammen den dag i dag.

Læs her, hvordan det er gået Henrik, Thomas, Søren Ole og Calle efter programmet sluttede.

Henrik – Svarer ikke på kvindernes flirtende beskeder

26-årige Henrik Andersen charmerede alle lige fra start, hvor hele 19 ud af 20 kvinder valgte at tage på date med ham i den indledende runde med blinddates.

Anika Sloth fra Aars valgte ud af de fire fyre kun at tage på date med Henrik. Hun håbede på, at det ville vise Henrik, at hun virkelig ville ham.

Og det var ikke en helt dårlig plan. I sidste ende valgte Henrik Andersen nemlig hende, og de to er stadig sammen.

Selvom Henrik Andersen og Anika Sloth er blevet kærester, er det dog ikke planen, at hun skal flytte til Sønderjylland lige foreløbig.

Parret har dog set hinanden næsten hver weekend siden optagelserne sluttede i efteråret, og de skiftes til at besøge hinanden i hendes hjem i Odense og hans hjem i den lille by Brøns.

Hundredvis af henvendelser fra kvinder

Selvom Henrik Andersen ikke længere er på markedet, har det ikke sat en stopper for de mange interesserede.

Hver eneste onsdag, når programmet løber over skærmen, tikker beskederne ind på de sociale medier fra beundrere landet over.

De behøver dog ikke gå og vente på, at han skriver tilbage.

- Jeg svarer dem slet ikke af respekt for Anika, fortæller Henrik Andersen.

Thomas – Hun var ikke til at komme af med

I sidste afsnit vælger Laura Hvid at tage til Sønderjylland for at være sammen med Thomas Schmidt.

- Vi klikkede godt sammen, og derfor blev hun sådan set hængende. Hun var ikke til at komme af med, da hun først var her, siger Thomas Schmidt med et grin.

Laura Hvid flyttede officielt ind hos ham her i foråret.

Og selvom det var et stort skridt at tage, var det meget naturligt for de to. Laura Hvid skulle nemlig finde en praktikplads, og i stedet for at lede i sin hjemstavn i Randers, valgte hun at søge mod Sønderjylland.

Glad for at have Laura boende

Den nuværende coronasituation satte uventet en stopper for Laura Hvids praktik. Men ifølge Thomas Schmidt er de to begge ved godt mod. Hans arbejde som selvstændig kører stadig, som det plejer, mens hun går derhjemme for tiden.

Thomas Schmidt tager det meget stille og roligt i forhold til parrets fremtid. Som han selv siger, har det spæde forhold jo allerede taget et stort skridt.

- Nu skal vi lige se an, om vi kan finde ud af bo sammen. Det tror vi nu nok, vi kan, siger han.

Calle – ’Vi var for forskellige’

I sidste afsnit valgte Calle Freytag og Sabrina Jeppesen, at de skulle fortsætte med at se hinanden.

Men blot få uger efter kameraerne slukkede, tog de en fælles beslutning om at gå hvert til sit.

- Vi var bare for forskellige, fortæller Calle Freytag.

De to kommer dog godt ud af det med hinanden i dag, selvom de ikke skulle være kærester.

Får søde beskeder fra fremmede

På trods af at Calle Freytag ikke fandt en kæreste, har han alligevel fået en masse kærlighed gennem sin medvirken i programmet.

- Folk skriver alt muligt sødt til mig, som jeg aldrig havde turdet drømme om. Jeg har fået super meget kærlighed, fortæller han.

Bagved nogle af de søde beskeder, gemmer der sig måske også en sød pige, mener Calle Freytag. Han afviser heller ikke, at han på et tidspunkt kunne finde på at svare på nogle af henvendelserne.

Lige nu venter han dog på, at der kommer lidt mere ro ovenpå programmets afslutning.

- Jeg har det fint og er glad, men jeg vil stadig gerne finde en kæreste, selvfølgelig vil jeg det, siger han.

Søren Ole - Svært at gå og skjule det

Søren Ole Clausen var ét stort smil, da 25-årige Cecilie Andersen valgte at tage tilbage til Sønderjylland i sidste afsnit. Hun var nemlig lige så glad for ham, som han var for hende.

Det unge par kaldte hurtigt hinanden for kærester, og derfor kunne de forleden fejre deres 6-måneders jubilæum.

- Hun gør mig virkelig glad. Jeg elsker hende, og hun er virkelig en god og dejlig pige, fortæller den 27-årige sønderjyde.

Søren Ole Clausen bor stadig i den lille by Frifelt, og Cecilie Andersen bor i Aarhus, hvor hun studerer. Han håber dog på, at de engang i fremtiden kan rykke tættere på hinanden, når hun er færdig med sine studier.

Hemmeligheden var det værste

Ifølge Søren Ole Clausen har særligt én ting dog været udfordrende for det nyforelskede par.

De to har igennem de sidste mange uger været nødt til at holde deres forhold hemmeligt. Derfor er han nu glad og lettet over, at de endelig får lov til at være et par i offentligheden.

- Det har været svært at gå og skjule det, fordi man bare gerne vil fortælle om denne her dejlige kæreste man har fået, og hvor stolt man er, fortæller Søren Ole Clausen.

Singlefyre søges til ny sæson

'Kærlighed hvor kragerne vender' bliver forlænget med en ny sæson, og du kan allerede tilmelde dig nu. Læs mere om det i artiklen her.

Du kan se alle afsnit af 'Kærlighed hvor kragerne vender' nu på TV 2 PLAY.