Det skal der ske med de tre huse, som ikke vinder ’Sommerdrømme’

Mens vinderparret kan flytte ind i deres helt nye sommerhus, så står de tre andre huse overfor en lidt anden skæbne.

Kun ét par kan vinde deres eget sommerhus til en værdi af to millioner kroner, når finalen af 'Sommerdrømme' løber over skærmen onsdag 20. maj.

Fire par har knoklet for at indrette hvert deres sommerhus i det naturskønne Hvide Sande i Vestjylland.

Men de færdigindrettede huse, som ingen vinder, får også lov til at bestå.

De bliver nemlig sat til salg. Det fortæller salgschef Søren Milo fra firmaet Skanlux, der har sponsoreret husene i 'Sommerdrømme'.

Hvis man er interesseret i husene, men ikke lige har to millioner, har man dog også en anden chance. De bliver nemlig lejet ud, indtil de bliver solgt.

Nye sofaer og fladskærme

Hvis man lejer huset, skal man dog ikke regne med, at det ser nøjagtigt ud som på tv.

Der skal nemlig både rettes op på håndværket, sættes nye møbler ind og laves mere skabsplads.

Deltagerne i 'Sommerdrømme' havde ingen håndværksmæssig erfaring. Derfor får husene en grundig gennemgang af nogle professionelle håndværkere, inden de bliver udlejet.

Det er dog ikke kun sjusket håndværk, der skal rettes op på. Selve indretningen af husene bliver nemlig også justeret lidt, fortæller salgschefen fra Skanlux.

Et af parrene valgte eksempelvis at købe et tv, da de skulle indrette stuen. Men selvom de fik kritik for det, er det med sikkerhed noget, som alle husene har, inden de bliver udlejet, fortæller Søren Milo.

Også nogle af de hjemmebyggede møbler, såsom sofaer og senge, vil blive erstattet af nogle mere traditionelle af slagsen.

Men selvom der bliver lavet nogle ændringer, vil Skanlux stadig bevare husenes originalitet og stil. Derfor bliver deltagernes kreative farvevalg på væggene heller ikke malet over med den klassiske hvide lige foreløbig, fortæller Søren Milo.

Kun én vinder

Tre af parrene må tage tomhændet fra Hvide Sande uden nøglerne til deres sommerdrøm.

Men de er dog ikke helt udelukket fra at vende tilbage til huset.

Alle parrene har nemlig mulighed for at leje eller købe huset på lige fod med alle andre, hvis de er interesserede i det, fortæller salgschefen.

Du kan se finalen af 'Sommerdrømme' onsdag 20. maj klokken 20 på TV 2 eller på TV 2 PLAY.