Sponsoreret

7 tip: Sådan kan I nemt styrke parforholdet

Vi har helt andre muligheder for at se film og serier end for år tilbage. Og det kan faktisk bruges til at styrke parforholdet.  Pexels
Telmore logo
Betalt partnerskab med Telmore

Det er nemt at se film og serier, lige når vi vil. Se her, hvordan du kan bruge streaming til at styrke forholdet, når børnene er lagt i seng.

Vi har nærmest ubegrænset adgang til film og serier, lige når vi har lyst. Og gør vi os umage med at hygge sammen om filmen - frem for at streame på hver vores skærm - kan det ligefrem styrke forholdet.

OM PARTNERSKABET

Denne artikel er en del af et betalt partnerskab med Telmore.

Gennem en række artikler sætter TV 2 og Telmore fokus på, hvordan serier og film kan skabe stunder i hjemmet, som giver nærvær, frihed og en følelse af fællesskab.

Det siger Sofia Manning, der er livsstilscoach og forfatter til adskillige bestsellers. Hun coacher også par, der har mistet gnisten, til at komme tæt på hinanden igen.

Hygger man sammen om filmen - frem for at streame på hver sin skærm - kan det ligefrem styrke parforholdet.

Vil du spare penge på streaming?

Når du køber et mobilabonnement hos Telmore, kan du vælge at få de bedste streamingtjenester med i dit abonnement. Du kan bl.a. få Netflix, HBO Nordic, Viaplay og TV 2 PLAY.

Streamingtjenesterne fungerer på samme måde, som hvis du købte dem direkte hos udbyderen, men du sparer penge, ved at have dem samlet i dit mobilabonnement.

Lytter du også til musik eller lydbøger? Så kan du vælge et abonnement, hvor Telmore Musik og Bookmate indgår – her får du 65 millioner musiknumre samt de bedste og mest kendte lyd- og e-bøger.

Læs mere om Telmores mobilabonnement inkl. streaming

- Jeg oplever ofte, at der er gået hverdag i den for mange, fordi alt går op i logistik. Det er vigtigt, at man gør noget sammen og finder tilbage til hinanden. Det kan man blandt andet gøre med en film eller serie.

Der skal ikke så meget til for at gøre en hverdagsaften til noget særligt.

Tag på date derhjemme

Sofia Manning beskriver, hvordan vi har meget mere kontrol og frie valg i forhold til, hvordan og hvornår, vi ser film og serier end for bare 10 år siden.

’Vi Elsker Serier’ om Telmores abonnementer med streaming:

”Hvis man ikke vil have databegrænsninger og elsker at streame masser af film og serier, så er Telmore Play næsten et uundgåeligt valg. Alle de store streamingtjenester har hver deres fordele og supplerer derfor hinanden godt. Flere streamingtjenester løber også hurtigt op økonomisk, og det er netop derfor ’Vi Elsker Serier’ anbefaler Telmore, fordi det altså bare er et godt tilbud, til dig der vil have det hele. Vi er også vilde med konceptet om at have alt samlet ét sted: taletid, data og streamingtjenester.”

Læs anmeldelse

Og så kan man lige så godt udnytte alle mulighederne, mener hun.- Tænk bare, hvordan I kan gå på date i sofaen med en helt speciel film eller serie, når børnene er lagt. Nu behøver I ikke engang en babysitter.

Herunder får du Sofia Mannings syv bud på, hvordan I kan være sammen som par med serier og film som rammen.

Sofia Mannings 7 tip til at være sammen omkring en serie eller film, når børnene er puttet

 1. Brug tid på at finde en håndfuld film

  Gør jer umage, og sæt tid af til at finde en række gode film eller serier, som I gerne vil se sammen. Skriv dem f.eks. ned i en notesblok og læg dem ved skærmen.

  Så har I et “lager” at vælge fra på aftenen, hvor I ellers kan være for udkørte til at lede efter den helt rigtige film og bare vil hurtigt i gang med filmaftenen.

 2. Respekter tiden sammen

  Sæt en ramme om jeres film. Sluk mobilen og andre devices, og skab en fælles stund omkring filmen.

  Det her er jeres kvalitetstid sammen, hvor I ikke taler hverdagslogistik, og så skal I ikke forstyrres af sms´er eller arbejdsmails.

 3. I kan skiftes til at vælge

  I kan skiftes til at forkæle hinanden, så den ene står for hele temaet en aften med serie eller film med tilhørende drikkevarer og snacks eller mad.

 4. Gør filmen til meget mere end det på skærmen

  Gør noget ekstra ud af, at der er et tema mellem jeres snacks og filmen.

  Skal I f.eks. se 'Sideways' om nogle venner, der tager på vintrip i Californien, kan I afholde en lille vinsmagning, og så er det selvfølgelig oplagt at servere luksus-chokolade til 'Chocolat' med Juliette Binoche og Johnny Depp.

 5. Kavalkade med klassikere

  Hvis har mulighed for det, så sæt f.eks. hver onsdag af i en måned, og kør en kavalkade med de gamle klassikere som 'James Bond' eller 'Godfather'.

  Så kan I gå og glæde jer en hel uge til den næste filmaften og måske et dertilhørende tema.

 6. Sæt tankerne og samtalen i gang

  Er der en person eller et land, som en af jer altid har været fascineret af, kan I holde et lille uformelt foredrag om det og efterfølgende se en biografi eller dokumentar om emnet.

  Skiftes også her til at være den, der vælger, hvem I skal vide mere om.

 7. Prøv noget helt andet end det, I plejer at se

  Vil I gerne inspireres af nye horisonter? Så vælg en film, I ikke normalt ville vælge.

  I kan for eksempel vælge seks lande, som hver indikerer et nummer på terningen og så lade tallet bestemme, hvor aftenens film skal tage jer hen.