Nybyggerne

Tre par vandt ikke drømmehuset – klar til at flytte alligevel

For parrene i rødt, blåt og gult hus endte finalen i ’Nybyggerne’ ikke helt, som de havde drømt om, men ingen af dem har fortrudt at være med.

Ved onsdagens finale i ’Nybyggerne’ blev Caroline og Reece fra grønt hus kåret som vinderne af seerne.

Dermed løb de med Danmarks vildeste tv-gevinst: et hus til 2,8 millioner kroner, som parret selv har indrettet igennem hele programmet.

I samme sekund blev drømmen dog slukket hos de tre øvrige nybyggerpar, der side om side har knoklet gennem otte uger for at indrette hver sin bolig i netop deres personlige stil.

- Vi synes jo også, at vi har vundet. Vi har vundet en megafed oplevelse og at være sammen i syv uger, og så har vi lært alle de andre at kende. Og det vil vi simpelthen ikke være foruden, lød det blandt andet fra rødt par, Martin og Lucas, efter finalen.

Sat gang i børnedrømmene

Det kom ikke som nogen overraskelse for rødt hus, at det var Caroline og Reece, der løb med sejren. Martin og Lucas havde faktisk allerede afskrevet sejren på forhånd.

- For at være helt ærlige havde vi set skriften på væggen. Vi havde regnet med, at det var Caroline og Reece, der ville vinde, sagde Martin til TV 2 og fortsatte:

- De er skide søde, og så har de bare en stil, der taler til folk.

Samtidig indrømmede Martin og Lucas, at deres egen stil formentlig deler vandene en smule.

- Jeg tror, at vi har en masse superfans derude, men vi har også en masse, der slet ikke forstår, hvad vi laver. Men vi vil simpelthen ikke gå på kompromis med os selv, og derfor har vi bare fyret den af med, hvad vi godt kan lide, fortalte Martin.

Det intense byggeprojekt har bestyrket Martin og Lucas i deres tro på en fremtid sammen og sat gang i deres fremtidsplaner.

- Vi skal i gang med at finde ud af, hvornår og hvordan vi skal have nogle børn. For det er helt klart, at det her nybygger-eventyr har sat fart på vores børnedrømme. Så der går nok ikke så længe, inden vi skal fundet ud af at lave en lille regnbuefamilie, sagde Lucas.

Selvom rødt hus ikke vandt deres hus i Sønderborg, har parret stadig planer om at flytte til Jylland. Deres forældre bor dog i Midtjylland, og derfor er der stor chance for, at parret ender med at slå sig ned nord for Sønderborg.

Sønderborg er drømmen

Tanja og Jørgen fra blåt hus drømmer stadig om at flytte til Sønderborg, selvom de ikke vandt deres hus.

De elsker nemlig at sejle og vil derfor rigtig gerne bo tæt på vandet, så de kan anskaffe sig en sejlbåd igen. De har dog ingen faste planer endnu.

- Det var jo lidt svært at lave faste planer, når vi ikke vidste, hvad udfaldet ville blive. Så det må vi se på nu, sagde Tanja.

Lige nu vender parret hjem til Silkeborg, hvor deres ene søn er kommet hjem fra efterskole, så der ikke længere er så stille i huset.

Selvom det ikke blev blåt hus, der løb med sejren, fortryder de ikke at have deltaget i programmet.

- Vi har vundet på gode oplevelser, godt naboskab og søde mennesker omkring os. Og så har vi fået lov til at give den gas med at indrette et helt hus. Og det gjorde vi virkelig også, sagde Jørgen.

Han fortalte, at blåt hus har modtaget en masse søde kommentarer og smil fra den danske befolkning, og derfor følte de også, at de havde vundet.

- Vi har fået masser af love (kærlighed, red.), sagde Tanja.

Hjemmelavet bil og renovering af sommerhus

Selvom skuffelsen var tydelig at spore i gult hus, fortryder Line og Benjamin heller ikke at have deltaget i 'Nybyggerne'.

- Vi går herfra med en tro på, at hvis vi kan det her, så kan vi selvfølgelig også alt muligt andet. Vi skal bare springe ud i det, og så skal ting nok løse sig på en eller anden måde, sagde Benjamin.

Og parret har da også allerede fundet den næste udfordring, de skal kaste sig over. Lines mor har nemlig et sommerhus, som skal renoveres. Og det arbejde er gult par blevet hyret til at udføre.

- Hun har lige været inde og kvalitetstjekke. Det ser nogenlunde ud, så det kan hun godt acceptere, grinte Benjamin.

Derudover har Line også endnu en plan i tankerne. Hun vil nemlig rigtig gerne bygge sin egen bil, eller i hvert fald renovere en bil, og derefter tage den på en køretur rundt i Europa.

- Den snakker du meget om, den bil, udbrød Benjamin.

Uanset om fremtiden står på bilrenovering eller ej, er parret i hvert fald sikker på, at Sønderborg stadig er drømmen.

- Vi skal 100 procent stadig til Sønderborg. Det her har ikke ændret noget. Det har altid været vores drøm, og det håber vi stadig, at vi kommer en dag, sagde Line.

- Det bliver måske bare lige lidt senere, afsluttede Benjamin.

Se interview med de tre par i videoen øverst på siden.