Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

Blev overbudt på tv i kamp om drømmehus – nu har par fundet ny bolig

Nu er parret glade for, at købet på tv ikke gik igennem.

De bød mere end 200.000 over udbudsprisen på tv onsdag aften. Alligevel måtte Ditte Skovgård og Daniel Eriksson se drømmeboligen glide af hænde, da en anden køber bød mere end en halv million over prisen.

Derfor sluttede boligjagten uforløst for det unge par, der ledte efter en familievilla i ’3xBeliggenhed’.

De havde kastet kærligheden på en villa i Ågerup nordøst for Roskilde. En villa, der oprindeligt var udbudt til 3.995.000 kroner.

Parret var tydeligvis skuffede, men de følte også, at de havde gjort, hvad de kunne.

- Vi er ærgerlige over, at det ikke blev vores, men jeg tror egentlig også, at vi har det meget fint med, at vi har givet, hvad vi kunne, lød det fra Ditte Skovgård.

Boligen endte med at blive solgt til 4.516.000 kroner – en halv million over udbudsprisen.

Ditte og Daniels ønsker:

Rolig villavej

Max 35 minutter til Amager

Minimum tre soveværelser

Køkken-alrum

Budget 4.300.000 kroner

Har fundet hus i dag

Men selvom parret var skuffede over, at det ikke blev dem, der fik huset, så har det faktisk vist sig at være for det bedste, fortæller de.

For de har fundet et hus i dag.

En uge efter optagelserne til programmet sluttede, kom der nemlig et hus til salg i Smørum i Ballerup Kommune lidt uden for København. Og det var netop et af de områder, som parret fra start havde udset sig, men som det ikke var lykkedes ejendomsmæglerne at finde nogen boliger i.

- Så vi er glade for, at vi ikke fik huset. Det var et fedt hus, men efterfølgende kunne vi mærke, at det bare ikke var det område, vi ville bo i, fortæller Ditte Skovgård.

Hun fortæller, at fordi de skulle beslutte sig samme dag, som de så huset, havde de ikke tid til at mærke efter. Og det var derfor, de blev revet med af, at der var andre interesserede.

Parret kendte nemlig kun byen Ågerup af navn, og derfor besluttede de ved fremvisningen at gå på kompromis med beliggenheden, fordi de straks forelskede sig i stilen i huset.

Men i dag har de altså fundet et andet hus i Smørum, der lever op til alle deres krav.

Parret flytter først ind til april, men denne gang føles det rigtigt, fortæller de.

- Det havde bare alt det, vi drømte om, og den rette opdeling af værelser, og så ligger det meget centralt i forhold til vores familier, siger Ditte Skovgård.

Parret købte huset for 3.995.000 kroner, og valgte at byde prisen, da huset kun lige var kommet på markedet, og der allerede var stor interesse for det.

Samtidig lever det op til alle deres krav. Det 150 kvadratmeter store hus har tre værelser, en stue og et køkken, hvor parret har tænkt sig at lave køkkenalrum, et gæstetoilet og et badeværelse.

Huset er fra 1978, og da der ikke er lavet meget på huset, efter det oprindeligt blev bygget, har parret tænkt sig at sætte deres eget præg på det. De vil blandt andet fjerne tapetet og male, men huset er indflytningsklart, og det er ikke meget, der skal gøres, fortæller Ditte Skovgård.

Huset ligger tæt på Måløv s-togsstation, og har en god placering i forhold til at komme til familie og venner og Amager, hvor Daniel Erikssons datter bor. Derudover ligger huset i et roligt område med gode stisystemer til skole og fritidsaktiviteter, som der også stod højt på deres ønskeliste.

- Vi kunne godt trives i huset i Ågerup, men området var for langt væk. Det her føles mere rigtigt, siger Ditte Skovgård.

Se 'Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed' onsdag klokken 20.00 på TV 2 - eller lige nu på TV 2 PLAY.