Sommerdrømme

Det skal der ske med de huse, der ikke vinder 'Sommerdrømme'

Der er også planer for, hvad der skal ske med de tre huse, som ingen vinder i programmet 'Sommerdrømme'.

Fire hold har arbejdet hårdt på at indrette hver deres sommerhus i sommerhusområdet Kramnitze på Lolland. Men kun et af makkerparrene vinder deres eget sommerhus til en værdi af to millioner kroner, når finalen af 'Sommerdrømme' bliver afgjort.

Men de færdigindrettede huse, som ingen vinder, får også lov til at bestå.

Det fortæller Søren Milo fra firmaet Skanlux, der har sponsoreret husene i 'Sommerdrømme'.

- Husene bliver snart sat til salg, og vi har allerede mange interesserede, siger han.

Søren Milo forventer, at de tre huse vil blive solgt til en pris på omkring 2,3 millioner kroner. Det er 300.000 mere end sommerhusenes værdi, da programmet begyndte. Det er blandt andet på grund af en stor efterspørgsel på sommerhuse.

Om husene

  • Husene ligger i Kramnitze på Lolland
  • De er beliggende på 1200-1400 m² store grunde
  • Alle husene har et boligareal på 96 m² med tre værelser, køkken/alrum, stue, badeværelse og entré.

De nye ejere får selvfølgelig et nyt sommerhus, men derudover følger al inventar og nips – lige fra senge og stole til puder og potteplanter – med i købet.

En af de ting, som de kommende købere dog skal forberede sig på, er at plante hække omkring de over 1000 kvadratmeter store grunde. De tre huse står nemlig ved programmets slutning uden beplantning mellem skel.

Makkerparrene i 'Sommerdrømme' har i programmet været under tidspres, og der er derfor nogle mindre håndværksmæssige svipsere hist og her. Men Søren Milo har ikke tidligere oplevet, at det har afskrækket nye købere.

- Dem, der tidligere har købt 'Sommerdrømme'-husene, har syntes, at det er skægt at købe netop de huse, som de har set i tv. Og så tror jeg da også, at de løbende skifter nogle af tingene ud, siger han.

Tidligere har Skanlux været inde og hjælpe med at udbedre enkelte ting i husene, efter at de er blevet solgt, men generelt har køberne ønsket selv at stå med det meste.

Ingen af ’Sommerdrømme’-deltagerne har valgt at byde på husene.

Du kan se finalen af 'Sommerdrømme' onsdag 4. maj TV 2 PLAY eller onsdag 11. maj på TV 2.