Fra 1-værelses til strandvejsvilla

Designer og liebhavermægler sætter tv-villa til salg

Nu vil de to mænd prøve at bevise, at de også kan tjene penge i et marked i modvind.

Efter at have været omdrejningspunkt i to sæsoner af kendt TV 2 program, er strandvejsvillaen fra 'Fra 1-værelses til strandvejsvilla' nu sat til salg.

Det fortæller produktionsselskabet bag programmet sammen med hovedpersonerne, designer Rasmus Larsson og liebhavermægler Lars Elbæk, hvor sidstnævnte også selv er mægler på boligen.

Og det er ikke en bolig med en helt almindelig historie.

Faktisk har boligen været på tegnebrættet i flere år, for som en præmis i programmet skulle makkerparret Lars Elbæk og Rasmus Larsson nemlig købe og sælge boliger med fortjeneste for til sidst at eje en strandvejsvilla.

Det lykkedes cirka fire år efter, at de to mænd foretog deres første køb, og nu er strandvejsvillaen så sat til salg.

I programmet startede Rasmus Larsson og Lars Elbæk med 1,5 millioner kroner, som de købte en lejlighed i Valby for. Igennem otte handler fik de råd til byggegrunden i Ålsgårde, og til sidst havde de penge nok til at opføre huset. Det endte med at koste dem 7.693.297 kroner inklusiv grund. I den pris ligger også, at de to herrer skulle betale for at få fjernet en byggeservitut på grunden.

Byggeriet tog omkring ni måneder, og huset stod færdigt i 2021. Efterfølgende blev det lejet ud.

Da realkreditinstituttet skulle vurdere huset i 2021, lød dommen på cirka 11 millioner. Lars Elbæk og Rasmus Larsson havde altså forvandlet 1,5 millioner til 11 millioner på fire år.

Villaen, som i dag er til salg, er udbudt til 11,5 millioner. Og for de penge får man ifølge liebhavermægleren "et arkitektonisk masterpiece med et gennemstrømmende lysindfald og den mest vidunderlige udsigt til Øresund – fra første række, naturligvis".

Men det er ikke helt tilfældigt, at villaen bliver sat til salg netop nu.

Lars Elbæk og Rasmus Larsson skal nemlig i gang med at filme en ny sæson af 'Fra 1-værelses til strandvejsvilla'. Og når de holder åbent hus på villaen, håber de, at en mulig køber eventuelt har en bolig, som kan indgå i handlen. Den bolig vil makkerparret så tage afsæt i, når de skal filme den kommende sæson.

Da de to første sæsoner blev filmet i 2019, 2020 og 2021, buldrede ejendomsmarkedet derudad, og boligpriserne steg de fleste steder i landet. Det er en af grundene til, at Rasmus Larsson er glad for at kunne lave en sæson 3 på 'Fra 1-værelses til strandvejsvilla'. For makkerparret har fået skudt i skoene, at det daværende marked hjalp dem meget på vej.

- Nogle har troet, at vi kun har været gode, fordi markedet har været med os. Det har vi måske også, men vi vil gerne prøve at modbevise det, siger Rasmus Larsson med et stort smil.

Der afholdes åbent hus med tilmelding på villaen 5. marts 2023.

Det er endnu uvist, hvornår programmet sendes.

Du kan se de to tidligere sæsoner af 'Fra 1-værelses til strandvejsvilla' på TV 2 PLAY her.