Landmand søger kærlighed

De elsker livet på landet men savner en at dele det med – her er de nye landmænd

Fire mænd og to kvinder leder efter dates, der har lyst til at prøve kræfter med livet på landet. Mød dem her.

Jagten på den eneste ene er igen sat ind for seks danske landmænd.

Det populære datingprogram 'Landmand søger kærlighed' vender tilbage til sommer med jubilæumssæson.

Her kan du møde alle seks landmænd, og måske er der en, du har lyst til at komme på date med?

Savner en kæreste at drømme med

Video: Marie Holm Mathiasen

Navn: Gustav

Alder: 29 år

Bopæl: Gustav bor på sin fødegård, som han nu ejer. Gården ligger i et naturskønt område uden for Vejle og er omgivet af egne marker og islandske heste på græs.

Om Gustav: Gustav elsker friheden og udelivet og kan ikke forestille sig at bo andre steder end på gården.

Gustav er ekstrovert og social og mener selv, at man kan tale med ham om alt – også følelser. Han beskriver sig selv som en aktiv type med lyst til livet, og som altid er klar på at tage en udfordring op. Han er glad for spænding og at rejse, når det er muligt, for “små eventyr er bedre end ingen eventyr”.

Om Gustavs arbejde: Gustav er selvstændig landmand. Han driver sin gård med islandske heste og dyrker de omkringliggende marker med foder. Han er oprindeligt uddannet landmand med speciale i planteavl og er produktionsleder.

Sideløbende arbejder han som malkerrobotsælger.

Fritidsinteresser: I fritiden har Gustav altid gang i projekter, og han dyrker sine interesser, som er: jagt, landbrug, droneflyvning og heste. Han bruger også tid med sine venner. De tager eksempelvis ud at bowle, på skiferie eller en jagttur til Sverige.

Søger: Gustav savner en kvinde at drømme med og på sigt stifte familie med. En åben, ligeværdig og selvstændig kvinde med ben i næsen, der kan give ham lidt modstand og er klar på landlivet. En der går op i sig selv, samtidig med at hun kan tåle skidt under neglene og ikke er bange for at tage fat, når de dyrker udelivet.

Gustav “gider ikke rigtig byture mere”, men når han så er ude, så taler han gerne med kvinder. Han fortæller dog, at han ofte bliver genert, hvis det er en kvinde, han er interesseret i.

Kunne du tænke dig at lære Gustav bedre at kende, så klik her og tilmeld dig.

Har haft viet sit liv til heste men ønsker nu at finde kærligheden

Video: Marie Holm Mathiasen

Navn: Linea

Alder: 37 år

Bopæl: Linea bor til leje i et bindingsværkshus på 100 kvadratmeter på landet i Midtsjælland – lige op ad skov og marker. Går man 100 meter gennem skoven, kommer man til hestestaldene. Her lejer hun alle staldene.

Om Linea: Hvis du synes, at Linea virker bekendt, er det måske, fordi du er en flittig seer af 'Landmand søger kærlighed'. Linea medvirkede nemlig i sidste sæson, hvor hun var en af vinbonden Claus Simonsens bejlere. Linea elsker livet på landet, hvor hun har seks hektar til sine heste. Men hun kan også godt lide at tage ind til byen og hygge på en café med veninderne.

Linea ser sig selv som en ambitiøs kvinde, der bruger meget energi på de ting, hun har gang i. Hun er målrettet og social. Hun beskriver sig selv som omsorgsfuld og med bløde sider, som man dog nok lige skal kende hende godt, før hun viser frem.

Om Lineas arbejde: Linea driver sit stutteri, hestepension og sin træningsstald. Hun står op ved 5-tiden og fodrer hestene, inden hun tager på arbejde. Hun drømmer om et deltidsjob, så hele hverdagen ikke går med arbejde og pasning af hestene.

Fritidsinteresser: Lineas fritid går som regel med hestene, hvor hun også er dressurdommer. Hun nyder at løbe en tur eller tage i fitness. Derudover kan hun godt lide at gå på cafeer eller til koncerter med sine veninder. Hvert år cykler hun til Paris med Team Rynkeby.

Søger: Linea har stort set været single hele sit liv pånær få, korte forhold. Hun har brugt det meste af sit ungdomsliv på at bygge sit stutteri op, og hun har ikke fokuseret på at finde en kæreste.

Linea føler ikke, at hun er god til datingsider og vil hellere møde mænd i virkeligheden. Hun leder efter en mand, der respekterer de ting, hun går op i og den person, hun er. Hun leder også efter en, der selv har noget at gå op i, så hun også har tid til sine interesser. Hun vil dog gerne drosle ned med tiden, hvis den rette dukker op.

Hun går ikke så meget op i, hvordan en mand ser ud. Det handler om kemi, og det indre og humor er klart vigtigst.

Kunne du tænke dig at lære Linea bedre at kende, så klik her og tilmeld dig.

Den modne hobbylandmand savner kvinden at gå på pension med

Video: Marie Holm Mathiasen

Navn: Jens

Alder: 64 år

Bopæl: Jens bor alene på sin fødegård i Østjylland, som han er tredje generation på. De tre længer er nedlagt, så nu findes kun stuehuset. Tidligere var der kvæg på gården, men det blev nedlagt i 2004, så nu driver Jens kun lidt planteavl primært som hobby, for det er svært helt at opgive identiteten som landmand.

Om Jens: Jens elsker sin gård på trods af, at der ikke er meget tilbage af den. Han ved, at han så småt skal til at vænne sig til tanken om, at han ikke kan blive der for evigt. Og selvom han ikke mener, at det er realistisk, håber han til det sidste, at en af hans tre børn vil overtage gården.

Jens og hans ekskone har tre børn sammen; en søn der læser medicin i København, og to døtre der læser på universitet i Aarhus. Den ene datter er alene med sin datter, og Jens passer ofte sit barnebarn.

Jens mener selv, at han er følsom – også selvom han ikke altid er lige god til at vise det.

Om Jens’ arbejde: Han er uddannet landmand og har tidligere levet af arbejdet med køerne på sin gård. Nu driver han lidt marker samt lejer jord ud.

Fritidsinteresser: Jens sætter pris på at være aktiv og er glad for at bruge tid sammen med sine børn og barnebarn. Han er samfundsinteresseret og interesserer sig for den verden, han lever i. Derfor leder han også efter en kvinde, der ikke kun vil se serier.

Søger: Jens oplever ofte, at kvinderne leder efter venner, men han har venner nok. Han savner kvinden, som er aktiv og kan være med til at udfylde tiden, når han engang skal på pension, og ”så vil det jo være smart at nå at lære hende at kende inden.” Det er ikke så vigtigt for ham, om de skal bo sammen – bare de kan tilbringe kvalitetstid sammen, når de så ses.

Kunne du tænke dig at lære Jens bedre at kende, så klik her og tilmeld dig.

Leder efter en mand, der står ved, hvem han er

Video: Marie Holm Mathiasen

Navn: Sanne

Alder: 47 år

Bopæl: Sanne bor på en nedlagt landbrugsejendom i nærheden af Dronninglund i Nordjylland, som er bygget tilbage i 1884. Ejendommen ligger op ad Dronninglund storskov, som er ejet af en godsejer og nogle private – heriblandt hende selv.

Om Sanne: Sannes veninde beskriver hende som typen, der får alle omkring sig til at føle sig godt tilpas, fordi hun rummer lige dele humor, empati og arbejdsomhed. Og så elsker hun dyr.

Om Sannes arbejde: Sanne arbejder til daglig som salgschef i en virksomhed, der handler med alt til landbruget såsom gødning og foder til alle slags dyr.

Hun har islænderheste, som hun avler – og til sommer kommer der en håndfuld føl. Planen er desuden, at hun skal have bistader. Heste og biodiversitet betyder meget for Sanne.

Fritidsinteresser: Udover heste, biodiversitet, økologi, naturen og hendes to katte og to hunde elsker Sanne at gå til koncerter og få gode madoplevelser.

Søger: Sanne har aldrig scoret i byen, og ting som dating-appen Tinder er bestemt ikke hende. Hun leder efter en mand, der står ved, hvem han er, og som har lyst til at opleve ting med hende. Han skal både kunne være seriøs og dyb men også være klar på vandkamp i haven.

Kunne du tænke dig at lære Sanne bedre at kende, så klik her og tilmeld dig.

Drømmer om at få sin allerførste rigtige kæreste

Video: Marie Holm Mathiasen

Navn: Carsten

Alder: 27 år

Bopæl: Carsten bor på et lille husmandssted i Vestjylland, som han købte for ti måneder siden. Det er første gang, at han har boet alene, ellers har han boet på gården hjemme hos sine forældre.

Om Carsten: Han beskriver sig selv som genert og en fyr, der har svært ved at se kvinder i øjnene. Og så er han bestemt ikke vant til at tale om sine følelser.

Carsten elsker livet på landet med sin familie og venner tæt på. Han har aldrig oplevet andet og kunne heller ikke tænke sig andet end at bo på landet. For han nyder at være ude og elsker naturen.

Om Carstens arbejde: Carsten har arbejdet hos den samme landmand de sidste fem år, og hans job er at være i marken og passe kalve. Det arbejde er han glad for, for han elsker at arbejde med dyr.

Fritidsinteresser: I sin fritid roder Carsten med biler og maskiner.

Søger: Carsten har meget lidt erfaring med kærligheden og har kun været på nogle få dates. Han har heller aldrig haft et langt forhold og fortæller også, at han aldrig har været rigtigt forelsket.

Men han drømmer om at have det, hans forældre har. De har været sammen i mange år og har seks børn i alt. Han drømmer om den kærlighed, de har i en Morten Korch-film, og han vil rigtig gerne møde en, der også ønsker en familie.

Kunne du tænke dig at lære Carsten bedre at kende, så klik her og tilmeld dig.

Den kække, dog følsomme landmand, der drømmer om at finde kvinden i sit liv

Video: Marie Holm Mathiasen

Navn: Niels Erik

Alder: 42 år

Bopæl: Niels Erik bor på en gård, der ligger fem minutter fra hans fødegård og erhverv. Gården ligger i en lille landsby lidt uden for Randers.

Niels Erik nyder tilværelsen på landet tæt på bylivet i Randers. Han elsker friheden og udelivet og kan ikke forestille sig at bo andre steder. Her er han født, og her kommer han øjensynligt til at stille gummistøvlerne.

Om Niels Erik: Niels Erik er vokset op med sine to storesøstre, sin far og sin bonusmor.

Niels Erik har et glimt i øjet og er ekstrovert. Han ser sig selv som en, man kan tale med alt om – også følelser. Men han elsker også sit eget selskab og bare at være sammen med sine hunde.

Han er lidt af en spasmager, og mange vil nok se ham som en meget anderledes landmand, fordi han har været ude og prøve sig selv af med mange andre ting end landbruget. Faktisk troede han på et tidspunkt, at en karriere i militæret skulle være hans levevej.

Han elsker eventyr og er meget draget af naturen.

Om Niels Eriks arbejde: Niels Erik overtog for to år siden alt drift af gården, hvor han er opvokset. På gården er der slagtegrise og planteavl, og hans far hjælper stadig til.

Fritidsinteresser: I fritiden har Niels Erik altid gang i meget – vinterbadning, crossfit tre gange om ugen, jagt med sine to hunde, rejser og så er han i gang med at tage flycertifikat.

Søger: Det er lang tid siden, at Niels Erik har været på date, og han har ikke haft held på datingappen Tinder. Han har før mødt kvinder gennem aktiviteter, da han er meget aktiv og socialt anlagt.

Han drømmer om at møde en, der vil mange af de samme ting som ham – en der elsker naturen og måske også en at skabe en familie med. Han har ikke noget imod at blive papfar men vil også selv gerne være far, og derfor går han også efter en lidt yngre kvinde. Hun skal have humor og ikke hverken være vag eller dominerende. Og så skal hun helst være aktiv og gå op i sig selv men ikke være en sminkedukke.

Kunne du tænke dig at lære Niels Erik bedre at kende, så klik her og tilmeld dig.

Se eller gense tidligere sæsoner af 'Landmand søger kærlighed' på TV 2 PLAY.