Sådan kommer du mælkebøtterne til livs

Se hvilke haveredskaber Frihusets gartner ikke ville være foruden.

Frihusets faste gartner, Anja Barfod, ved om nogen, hvilke haveredskaber der er værd at investere i, og torsdag delte hun sine bedste tips med seerne på TV 2 Fri.

- Det vigtigste er jo at finde ud af, hvad der virker bedst for én selv, indleder gartneren, der dog særligt har ét bestemt redskab, som hun gerne vil anbefale til alle:

- Mit eget favoritredskab er en greb. Den bruger jeg til alt muligt, og den er rigtig god fordi man nemmere undgår at hugge planter eller regnorme over, når man bruger den, end hvis man for eksempel brugte en spade, forklarer hun.

Anja Barfod ligger også inde med en håndfuld gode tips til, hvordan man kan komme mælkebøtterne i græsplænen til livs, og i den henseende findes der også flere forskellige løsninger, hvis man vil udvide redskabsskuret med lidt nyt isenkram.

I klippet over artiklen kan du se Anja Barfod fortælle om, hvilke redskaber hun ikke ville være foruden, når hun er på arbejde i haven.

Du kan også se hele udsendelsen fra Frihuset på TV 2 Play.

Hvis du ikke allerede er tilmeldt TV 2 PLAY, kan du gratis oprette dig som bruger på www.tv2play.dk. Første måned er gratis.