Bolig

Blændende boliger: Se, om krigsskibet er blevet solgt  

Hør ejendomsmæglerne fortælle, om de unikke boliger fra 'Blændende boliger' er blevet solgt.

Et krigsskib, der tidligere sejlede på Verdenshavene for den danske flåde. 

Det var en af de helt unikke boliger, der onsdag aften blev vist frem i TV 2-programmet ‘Blændende boliger’.  

Skibet har ejeren Mikkel De Linde selv restaureret. Derfor håber han også, boligen bliver solgt for mindst tre millioner. Den vurdering er ejendomsmægler Adam Schnack enig i. 

Den særprægede husbåd bliver i programmet sat til salg for 3,25 millioner kroner. 

Endnu ikke solgt

Men den ekstremt unikke båd er ikke solgt endnu, siger ejendomsmægler Adam Schnack. 

- Skibet er ikke solgt endnu, men er det mest fremviste emne, vi har lige nu, siger han. 

- Skibet er ekstremt specielt og virkelig en nichevare. Derfor skal vi have den rette køber. Den længste forhandling har været med en køber, der ville bruge båden som rekreativt sted og ikke en egentlig bolig - det er ikke muligt at have bopæl på båden, fortæller Adam Schnack.  

Hverken køber eller sælger har dog travlt med at sælge skibet. Derfor er der heller ikke blevet justeret ved prisskiltet på 3,25 millioner. 

- Vi går ikke ud med en forventning om, at emnet er solgt om 14 dage. Om det ligger i 2 eller 12 måneder er ikke så vigtigt. Sælger har ikke travlt, så vi vil ikke anstrenge os for at presse prisen ned. 

Villa med kæmpe have og udsigt til vandet

Onsdagens program kommer også forbi Vejle. 

Her fremviste ejendomsmægler Mette Hjære, der er specialist i liebhaverboliger i Trekansområdet, en ejendom på Strandvejen med ikke mindre end 2000 kvadratmeter have. 

Boligen ligger med udsigt ned til Vejle Fjord og er sat til salg for 7,75 millioner kroner. 

- Boligen har været til salg et par uger. Vi har ventet med at markedsføre den, til programmet bliver vist. Så boligen er så ny, som den kan være. Første annonce kom i avisen i forbindelse med programmet, siger Mette Hjære om boligen, som du kan se i videon nedenfor.  

Derfor forventer ejendomsmægleren ikke, der går mere end et par måneder, før boligen er solgt. 

- Foråret er lige om hjørnet, som er et godt tidspunkt at købe bolig, og markedet er godt. 

- Grunden er stor og dejlig og udsigten er fantastisk. Samtidig er beliggenheden ugeneret. Endelig har huset nogle gode, store rum og nogle skønne kvadratmeter. 

Huset har, foruden beliggenheden, også en have, som er større end de fleste. Hele 2000 kvadratmeter kan familien boltre sig på, som bruges både til fodbold, rundbold og bål, siger parret i programmet. 

Se programmet her

Gik du glip af aftenens afsnit, kan du se det på TV 2 PLAY. I programmet kan du også komme inden for i en imponerende villa i Vedvæk tegnet af arkitekten Vilhelm Wohlert, der også har tegnet kunstmuseet Louisiana.

Her bygger møbelsnedker Søren Lundh Aagaard et helt unikt køkken, der skal passe ind i resten af den arkitekttegnede villa. 

Og så skal han også finde plads til familiens hund i de stilrene omgivelser.