Bolig

Blændende boliger: Se om det 1000 år gamle palæ er solgt

Turen går både til Frankrig og Fredericia, når liebhaver-mæglerne i programmet 'Blændende boliger' skal sælge huse for millioner.

I TV 2-programmet 'Blændende boliger' går turen denne gang til Frankrig. 

Her er ejendomsmægler Adam Schnack kommet på en højst usædvanlig opgave. Han skal sælge et kollosalt og meget gammelt palæ, der i mange år har fungeret som atelier for den danske kunstner Jens Birkemose.   

Der er i den grad tale om et enestående hus. Både hvad angår beliggenhed, historie og indretning. Huset er ikke bare 1000 år gammelt - det er også over 1000 kvadratmeter stort.  

I klippet øverst i artiklen kan du komme med rundt i palæet, hvor Adam Schnack bliver vist rundt i de kollosale atelier, hvor den danske kunster har malet mange af sine billeder. 

Kæmpepalæ ikke solgt endnu

Indtil videre er boligen ikke solgt, forklarer Adam Schack, der i programmet sætter boligen til salg for 2,775 millioner.  

- Boligen er stadig på markedet, men vi har to interesserede par, som gerne vil have en fremvisning på boligen, siger mægleren og forklarer, at der skal en særlig køber til ejendommen. 

- Køberen af denne bolig skal være en, som har et ekstra overskud. Både økonomisk, men også kreativt, så man kan se, hvad den her ejendom kan byde på. Det en ejendom, der tiltrækker få, men seriøse potentielle købere, siger han og fortsætter:  

- De interesserede par vil gerne bruge huset frem for at sælge og har venner og familie i området i forvejen. Der er tale om en nicheejendom, for der skal både gøres rigtig meget ved boligen, men der er også rigtig mange kvadratmeter, der efterfølgende skal vedligeholdes. 

Bolig med egen strand

Også ejendomsmægler Mette Hjære er i programmet gang med et salg af en ejendom i liebhaver-klassen. Hun er specialist i luksusejendomme i Trekantsområdet ved Kolding, Vejle og Fredericia.

I denne omgang drejer det sig om en bolig på 307 kvadratmeter ved Lillebælt ved Fredericia. Du kan se boligen, der er blevet sat til salg for 8,5 millioner, i videoen nedenunder.  

Boligen er dog ikke solgt endnu, fortæller ejendomsmægler Mette Hjære:  

- Boligen har været til salg i knap seks uger. Der er meget stor interesse for den, men der har ikke været en køber til huset endnu. 

Køber skal ønske fantastisk beliggenhed

Hun mener særligt, det er beliggenheden, der skal sælge liebhaverboligen. 

- Køberen af denne bolig er en, der ønsker en fantastisk beliggenhed.Der er tale om en bolig, der ligger lige ud til vandet og med plads til båd, så køber kan også være sejler, siger ejendomsmægleren. Hun peger samtidig på, at sæsonen lige nu er ideel til sælge en bolig som denne.  

- Når vi er ude i liebhaveri, så er der tale om relativt høje priser. Men jeg mener, at vi har sæsonen med os, og det gerne foråret og sommeren, den her bolig skal sælges på, så jeg tror ikke, der går længe.   

Gik du glip af aftenens afsnit, kan du se det på TV 2 Play. I programmet kan du også komme inden for i en eksklusiv Københavnerlejlighed med udsigt til Parken. 

Her hjælper indretningsekspert Jannik Martensen-Larsen med at vælge vægfarver og gardiner.