Se forvandlingen i 'Nybyggerne': Sådan ser parrenes rum ud før og efter

I tredje afsnit af 'Nybyggerne' går deltagerne løs et nyt rum. Her kan du billederne af stuerne før og efter arbejdet er gjort færdigt.

Der er masser af drama på villavejen i tredje afsnit af TV 2-programmet 'Nybyggerne'.

Peter har pludselig fået et alvorligt smæld i ryggen og må med ambulance på hospitalet. Det efterlader Rikke alene med hele byggeriet - og så er gode råd dyre.

Christel og Johan er til gengæld i deres es, for de skal endelig lave det børneværelse, de har gået og drømt om. I det grønne hus får Manne overtalt Frederik til, at de skal genoplive en klassiker fra 1990'erne - svampevæggen.

TV 2 har samlet billeder fra rummene, så du kan se, hvordan de så ud før og efter parrenes gik i gang.

Her kan du læse mere om parrene. Under beskrivelserne kan du se, hvordan rummene ser ud før og efter parrenes kamp mod uret.

Læs mere om deltagerne i 'Nybyggerne'

Hvem kan ALT selv, hvem elsker træ, hvem elsker 50’erne, og hvem har nærmest ingen erfaring med at bygge selv? Få svarene her.

Rødt hus: Rikke og Peter

Rødt hus: Rikke og Peter

Rikke og Peter bor i Aabenraa i Sønderjylland sammen med deres tre børn: Emma, Emil og Elina. De er gift og har været sammen i femten år. Rikke er billedkunstner med eget galleri, mens Peter arbejder som kok. De drømmer om at forlade deres lejebolig, vinde drømmehuset og starte en restaurant sammen.

De mener, at de kan lave stort set ALT selv. Peter er dygtig til håndværk, mens Rikke står for hjemmets indretning. Parret blander moderne og rå elementer i deres indretning og bygger gerne selv møbler til hjemmet.

Du kan følge og 'like' Rikke og Peters Facebookside HER.

Foto: TV 2

Gult hus: Christel og Johan

Gult hus: Christel og Johan

Christel og Johan bor i Helsingør med parrets to fælles børn Asta og Carl, samt teenagedatteren Cecilia, som Christel har fra et tidligere forhold.

Christel er kunstner og har netop startet egen butik, mens Johan arbejder med IT i Helsingør Kommune. Christel er den kreative og den spontane i parret, mens Johan står for det praktiske og forsøger at holde alle Christels ideer på et realistisk niveau. Johan og Christel synes, at indretning skal skabe et hyggeligt hjem og arbejder meget med træ. Og så skal der være plads til alle familiens børn.

Du kan følge og 'like' Christel og Johans Facebookside HER.

Foto: TV 2

Blåt hus: Lise og Michael

Blåt hus: Lise og Michael

Lise og Michael er Nybyggernes yngste par. Parret kommer fra Aalborg, hvor de bor i en mindre lejlighed. De drømmer om at flytte tættere på Lises søster i København og (måske) udvide den lille familie i drømmehjemmet i Farum. Lise skal til at studere til sygeplejerske, mens Michael arbejder som automekaniker. Parret har en forkærlighed for 50’erne og mixer retro-elementer med deres ellers moderne indretning.

Du kan følge og 'like' Lise og Michaels Facebookside HER.

Foto: TV 2

Grønt hus: Manne og Frederik

Grønt hus: Manne og Frederik

Manne og Frederik bor sammen i Mannes lille lejlighed på Nørrebro sammen med deres lille hund Badu. Manne læser Visuel Kommunikation mens Frederik er arkitektstuderende. Parret er meget stilbevidste og har mange idéer og visioner for indretningen af deres hjem, men de har ikke meget erfaring med at bygge selv. Deres stil er minimalistisk i en skandinavisk stil med massere af grønt i hjemmet.

Du kan følge og 'like' Manne og Frederiks Facebookside HER.

Foto: TV 2

Blåt hold bygger en mobilfri-zone og deres egen sofa

Lise og Michael har i stuen lavet deres egen sofa. En fleksibel en af slagsens, hvor der er opbevaring under hynderne. Parret får ros fra dommerne, da det efter deres vurdering er 'befriende' med et maskulint indrettet rum.

Sådan så blåt holds stue ud, inden de satte den i stand.
Sådan ser blåt holds stue ud efter istandsættelsen.
Før: Blåt holds stue set fra en anden vinkel
Blåt holds stue set fra en anden vinkel
Blåt holds stue set fra en tredje vinkel.
Blåt holds stue set fra en tredje vinkel.

Grønt hold bygger

Manne og Frederik måtte tage kreative midler i brug, før de var i stand til at bygge en ny kombineret hygge-og spisestue. Løsningen blev efter dommernes smag 'indrettet flot' - men med lidt manglende fokus på det håndværksmæssige. Dog får parret ros for at kaste sig tilbage til 90'ernes indretningsmode.

Grønt hold stue
Grønt hold stue efter
Grønt hus før stue
Grønt hus stue
Grønt hus før stue
Grønt hus stue

Gult hold bygger:

Christel og Johan har lavet et børneværelse. Der mangler godt nok en fodliste, men til gengæld er dommerne vilde med, at der er sat penge af til et flot egetræsgulv - og at rummet er indrettet på børnenes præmisser.

Gult hus' børneværelse
Gult hus' stue
Gult hus' børneværelse før
Gult hus' børneværelse efte
Gult hus' børneværelse før
Gult hus' børneværelse efter

Rødt hus:

For Rikke og Peter var udfordringen at udnytte pladsen ordentligt. Løsningen blev senge, som blandt andet kan klappes op. De fik stor ros fra dommerne, da parret selv havde designet og bygget sengene.

Gult hus program 3 før
Gult hus program 3 efter
Rødt hus børneværelse
Rødt hus børneværelse program 3