Bolig

Se 'Nybyggernes' vilde forvandling: Her er billederne - før og efter

I femte afsnit af 'Nybyggerne' går deltagerne løs i haven. Her kan du billederne af haverne før og efter, arbejdet er gjort færdigt.

Der er meget på spil for de fire par, der konkurrerer om et hus til en værdi af 3,4 millioner i TV 2-programmet 'Nybyggerne'.

I femte afsnit kæmper de om at anlægge den bedste have, inden de igen skal i gang indenfor.

Peter har store planer med en tung stensætning i haven, mens Christel og Johan prøver at finde plads til både hygge og robåd.

I det grønne hus forsøger de at lave en boheme-have til billige penge, hvilket er nemmere tænkt end gjort. Alle parrene erfarer dog, at det kan være vanskeligt at håndtere de store havemaskiner.

Helt galt går det, da Lise kører direkte ind i huset med en stor havemaskine.

Her er Blåt holds have:

Blåt hus have før
Blåt hus have efter
Blåt hold have før
Blåt hold have efter

Grønt holds have:

Grønt hold have før
Grønt hold efter
Grønt holds have
Grønt holds have efter

Gult holds have:

Gult hus have
Gult hus have
Gult hus have
Gult hus have

Rødt holds have:

Rødt hus have
Rødt hus have
Rødt hus have
Rødt hus have efter

Læs mere om deltagerne i 'Nybyggerne'

Hvem kan ALT selv, hvem elsker træ, hvem elsker 50’erne, og hvem har nærmest ingen erfaring med at bygge selv? Få svarene her.

Rødt hus: Rikke og Peter

Rødt hus: Rikke og Peter

Rikke og Peter bor i Aabenraa i Sønderjylland sammen med deres tre børn: Emma, Emil og Elina. De er gift og har været sammen i femten år. Rikke er billedkunstner med eget galleri, mens Peter arbejder som kok. De drømmer om at forlade deres lejebolig, vinde drømmehuset og starte en restaurant sammen.

De mener, at de kan lave stort set ALT selv. Peter er dygtig til håndværk, mens Rikke står for hjemmets indretning. Parret blander moderne og rå elementer i deres indretning og bygger gerne selv møbler til hjemmet.

Du kan følge og 'like' Rikke og Peters Facebookside HER.

Foto: TV 2

Gult hus: Christel og Johan

Gult hus: Christel og Johan

Christel og Johan bor i Helsingør med parrets to fælles børn Asta og Carl, samt teenagedatteren Cecilia, som Christel har fra et tidligere forhold.

Christel er kunstner og har netop startet egen butik, mens Johan arbejder med IT i Helsingør Kommune. Christel er den kreative og den spontane i parret, mens Johan står for det praktiske og forsøger at holde alle Christels ideer på et realistisk niveau. Johan og Christel synes, at indretning skal skabe et hyggeligt hjem og arbejder meget med træ. Og så skal der være plads til alle familiens børn.

Du kan følge og 'like' Christel og Johans Facebookside HER.

Foto: TV 2

Blåt hus: Lise og Michael

Blåt hus: Lise og Michael

Lise og Michael er Nybyggernes yngste par. Parret kommer fra Aalborg, hvor de bor i en mindre lejlighed. De drømmer om at flytte tættere på Lises søster i København og (måske) udvide den lille familie i drømmehjemmet i Farum. Lise skal til at studere til sygeplejerske, mens Michael arbejder som automekaniker. Parret har en forkærlighed for 50’erne og mixer retro-elementer med deres ellers moderne indretning.

Du kan følge og 'like' Lise og Michaels Facebookside HER.

Foto: TV 2

Grønt hus: Manne og Frederik

Grønt hus: Manne og Frederik

Manne og Frederik bor sammen i Mannes lille lejlighed på Nørrebro sammen med deres lille hund Badu. Manne læser Visuel Kommunikation mens Frederik er arkitektstuderende. Parret er meget stilbevidste og har mange idéer og visioner for indretningen af deres hjem, men de har ikke meget erfaring med at bygge selv. Deres stil er minimalistisk i en skandinavisk stil med massere af grønt i hjemmet.

Du kan følge og 'like' Manne og Frederiks Facebookside HER.

Foto: TV 2