Se den vilde forvandling i Nybyggerne 2016: Her er rummene før og efter

Afgørelsens time nærmer sig i 'Nybyggerne'. Her kan du se resultatet.

Der er vild aktivitet i nybygger-husene i Farum. Konkurrencen i 'Nybyggerne' nærmer sig en ende, og det kan mærkes i de fire huse.

I sjette afsnit af programmet går parrene i gang med to rum. Deltagerne skal både skal lave husets sidste badeværelse og entréen. Og der er kun fem dage til at nå det i.

Det er to rum, der deler parrene.

Det gik rigtigt godt med Manne og Frederiks første badeværelse, og derfor går de i gang med det andet med stor selvtillid. Hurtigt viser det sig dog, at dette badeværelse bliver deres værste mareridt.

Nederst i artiklen kan du se det færdige resultat.

Omvendt går det så godt for Peter og Rikke på rødt hold, at de har overskuddet til at invitere til grillfest i deres hus.

Læs mere om deltagerne i 'Nybyggerne'

Hvem kan ALT selv, hvem elsker træ, hvem elsker 50’erne, og hvem har nærmest ingen erfaring med at bygge selv? Få svarene her.

Rødt hus: Rikke og Peter

Rødt hus: Rikke og Peter

Rikke og Peter bor i Aabenraa i Sønderjylland sammen med deres tre børn: Emma, Emil og Elina. De er gift og har været sammen i femten år. Rikke er billedkunstner med eget galleri, mens Peter arbejder som kok. De drømmer om at forlade deres lejebolig, vinde drømmehuset og starte en restaurant sammen.

De mener, at de kan lave stort set ALT selv. Peter er dygtig til håndværk, mens Rikke står for hjemmets indretning. Parret blander moderne og rå elementer i deres indretning og bygger gerne selv møbler til hjemmet.

Du kan følge og 'like' Rikke og Peters Facebookside HER.

Foto: TV 2

Gult hus: Christel og Johan

Gult hus: Christel og Johan

Christel og Johan bor i Helsingør med parrets to fælles børn Asta og Carl, samt teenagedatteren Cecilia, som Christel har fra et tidligere forhold.

Christel er kunstner og har netop startet egen butik, mens Johan arbejder med IT i Helsingør Kommune. Christel er den kreative og den spontane i parret, mens Johan står for det praktiske og forsøger at holde alle Christels ideer på et realistisk niveau. Johan og Christel synes, at indretning skal skabe et hyggeligt hjem og arbejder meget med træ. Og så skal der være plads til alle familiens børn.

Du kan følge og 'like' Christel og Johans Facebookside HER.

Foto: TV 2

Blåt hus: Lise og Michael

Blåt hus: Lise og Michael

Lise og Michael er Nybyggernes yngste par. Parret kommer fra Aalborg, hvor de bor i en mindre lejlighed. De drømmer om at flytte tættere på Lises søster i København og (måske) udvide den lille familie i drømmehjemmet i Farum. Lise skal til at studere til sygeplejerske, mens Michael arbejder som automekaniker. Parret har en forkærlighed for 50’erne og mixer retro-elementer med deres ellers moderne indretning.

Du kan følge og 'like' Lise og Michaels Facebookside HER.

Foto: TV 2

Grønt hus: Manne og Frederik

Grønt hus: Manne og Frederik

Manne og Frederik bor sammen i Mannes lille lejlighed på Nørrebro sammen med deres lille hund Badu. Manne læser Visuel Kommunikation mens Frederik er arkitektstuderende. Parret er meget stilbevidste og har mange idéer og visioner for indretningen af deres hjem, men de har ikke meget erfaring med at bygge selv. Deres stil er minimalistisk i en skandinavisk stil med massere af grønt i hjemmet.

Du kan følge og 'like' Manne og Frederiks Facebookside HER.

Foto: TV 2

Hvem der ender med at løbe med sejren, kan du se på TV 2 Play. Her kan du også finde næste afsnit.

Her kan du se et klip fra afsnit syv, hvor parrene går i gang med husenes sidste ekstraværelser. Konkurrencen spidser til, og parrene har rygende travlt med at blive færdige:

Her kan du se det færdige resultat - træk i pilen for at se rummene før og efter:

Blåt holds rum:

Program seks før
Program 6 efter
Blåt holds entre
program 6 blåt holds entre
Program seks blåt hus før
Program 6 blåt hold efter

Grønt holds rum:

grønt holds entre før
grønt holds entre efter
Grønt holds entre før
Grønt holds entre efter
grønt holds bad før
grønt holds bad efter

Gult holds rum:

Gult hus entre
Gult hus entre
Gult hus entre
Gult hus entre
Gult hus walkin
Gult hus walkin

Rødt holds rum:

Rødt holds entre
Rødt holds entre
Rødt holds entre
Rødt holds entre
Rødt holds bad
Rødt holds bad
Rødt holds bad
Rødt holds bad