Nybyggerne: Nu kan du komme helt inden for i husene fra TV 2

Hvis du gerne vil se, hvordan husene fra TV 2-programmet 'Nybyggerne' ser ud i virkeligheden, fĂĄr du mulighed for netop det.

Finalen i TV 2-programmet 'Nybyggerne' nærmer sig med hastige skridt.

Selvom alle afsnittene endnu ikke er sendt i fjernsynet, stĂĄr husene og rummene allerede klar, og deltagerne venter nu i bund og grund kun pĂĄ dommernes og seernes dom.

Heldigvis, kan man mĂĄske fristes til at sige.

For de seere, der ikke kan vente til finalen med at se det sidste rum, får nu mulighed for at besøge de fire færdige huse og møde deltagerne og værten Puk Elgaard.

PĂĄskedag den 27. marts klokken 9.00 holder 'Nybyggerne' nemlig ĂĄbent hus i Farum.

'Nybyggerne' holder ĂĄbent hus - her er programmet

PROGRAM:

Adressen er
Adjudantvænget 3-9, 3520 Farum
09.00 -
Husene fra Nybyggerne åbner dørene
10.00 -
Lise & Michael (BlĂĄt hus)
11.00 -
Nybyggerne i Farum
12.00 -
Christel & Johan (Gult hus)
14.00 -
Rikke & Peter (Rødt hus)
15.00 -
Bag om Nybyggerne
16.00 -
Manne & Frederik (Grønt hus)
17.00 -
Tak for i dag

Er du interesseret, skal du dog ikke vente for længe, meddeler Metronome Productions, der producerer programmet for TV 2.

Der er i alt 5.000 gratis billetter, der kan hentes pĂĄ www.billetto.dk.

Alle kan få adgang til området ved siden af husene, og alle får mulighed for at tale med deltagerne og værten, men med en billet i hånden, kan man også få lov til at komme inden for i husene. Og man skal ikke vente for længe, da de uddeles efter først til mølle-princippet, lyder opfordringen.

Til sammenligning dukkede der omkring 11.000 besøgende op, da deltagerne i 1. sæson af 'Nybyggerne' holdt åbent hus i Kolding i 2013.

Her kan du læse mere om deltagerne. Under beskrivelserne kan du se billeder af rummene fra 7. afsnit - før og efter, at parrene gik i gang.

Læs mere om deltagerne i 'Nybyggerne'

Hvem kan ALT selv, hvem elsker træ, hvem elsker 50’erne, og hvem har nærmest ingen erfaring med at bygge selv? Få svarene her.

Rødt hus: Rikke og Peter

Rødt hus: Rikke og Peter

Rikke og Peter bor i Aabenraa i Sønderjylland sammen med deres tre børn: Emma, Emil og Elina. De er gift og har været sammen i femten år. Rikke er billedkunstner med eget galleri, mens Peter arbejder som kok. De drømmer om at forlade deres lejebolig, vinde drømmehuset og starte en restaurant sammen.

De mener, at de kan lave stort set ALT selv. Peter er dygtig til hĂĄndværk, mens Rikke stĂĄr for hjemmets indretning. Parret blander moderne og rĂĄ elementer i deres indretning og bygger gerne selv møbler til hjemmet.

Du kan følge og 'like' Rikke og Peters Facebookside HER.

Foto: TV 2

Gult hus: Christel og Johan

Gult hus: Christel og Johan

Christel og Johan bor i Helsingør med parrets to fælles børn Asta og Carl, samt teenagedatteren Cecilia, som Christel har fra et tidligere forhold.

Christel er kunstner og har netop startet egen butik, mens Johan arbejder med IT i Helsingør Kommune. Christel er den kreative og den spontane i parret, mens Johan står for det praktiske og forsøger at holde alle Christels ideer på et realistisk niveau. Johan og Christel synes, at indretning skal skabe et hyggeligt hjem og arbejder meget med træ. Og så skal der være plads til alle familiens børn.

Du kan følge og 'like' Christel og Johans Facebookside HER.

Foto: TV 2

BlĂĄt hus: Lise og Michael

BlĂĄt hus: Lise og Michael

Lise og Michael er Nybyggernes yngste par. Parret kommer fra Aalborg, hvor de bor i en mindre lejlighed. De drømmer om at flytte tættere på Lises søster i København og (måske) udvide den lille familie i drømmehjemmet i Farum. Lise skal til at studere til sygeplejerske, mens Michael arbejder som automekaniker. Parret har en forkærlighed for 50’erne og mixer retro-elementer med deres ellers moderne indretning.

Du kan følge og 'like' Lise og Michaels Facebookside HER.

Foto: TV 2

Grønt hus: Manne og Frederik

Grønt hus: Manne og Frederik

Manne og Frederik bor sammen i Mannes lille lejlighed på Nørrebro sammen med deres lille hund Badu. Manne læser Visuel Kommunikation mens Frederik er arkitektstuderende. Parret er meget stilbevidste og har mange idéer og visioner for indretningen af deres hjem, men de har ikke meget erfaring med at bygge selv. Deres stil er minimalistisk i en skandinavisk stil med massere af grønt i hjemmet.

Du kan følge og 'like' Manne og Frederiks Facebookside HER.

Foto: TV 2

I syvende afsnit af 'Nybyggerne' skal husenes sidste ekstraværelse gøres færdigt, og det sætter flere af parrene under pres.

Lise og Michael må bukke under for sygdom, Manne og Frederik fra grønt hus kaster sig ud deres hidtil største gør-det-selv projekt, mens Rikke bruger sit kunstnertalent på datterens nye ungdomsværelse.

I det gule hus skal Christel indrette sin datters nye teenageværelse - en opgave, der både giver Christel præstationsangst.

Resultaterne kan du se herunder:

Blåt hus: Lise og Michael indretter et arbejdsværelse.

blåt hus arbejdsværelse
Blåpt hus arbejdsværelse
blåt holds arbejdsværelse
TV 2

Grønt hus: Manne og Frederik indretter spisestuen

TV 2
TV 2
TV 2v
TV 2

Gult hus: Johan og Christel indretter endnu et børneværelse

TV 2
TV 2
TV 2
TV 2

Rødt hus: Rikke & Peter bygger også et børneværelse

TV 2
TV 2
TV 2
TV 2