Bolig

Det så du ikke på tv: - Det er jo p.... ærgerligt

Mens Lise og Michael, der vandt 'Nybyggerne' 2016, var jubellykkelige, var de andre par skuffede. TV 2 mødte parrene umiddelbart efter finalen.

Efter flere måneders hårdt arbejde blev det onsdag aften afgjort, hvilket par der vandt konkurrencen i anden sæson af 'Nybyggerne'.

Konkurrencens yngste par, 21-årige Lise og 23-årige Michael fra Aalborg, løb med hovedpræmien.

Med tårer, smil og latter kunne de i går dreje nøglen i låsen og flytte ind i deres 'præmie': Deres eget nybyggede hus til en værdi af 3,4 millioner kroner.

Selvom det betød, at de tre andre par dermed ikke havde vundet, var stemningen alligevel god, da TV 2 mødte de tabende hold umiddelbart efter kåringen af vinderparret.

- Det er jo pisse ærgerligt

Manne og Frederik fra det grønne hus virkede afklarede med deres nederlag.

- Det er jo pisse ærgerligt, men vi har jo hele tiden vidst, at det var en konkurrence. Der er kun én vinder i programmet. Det er pisse ærgerligt, men vi var forberedte på, at det kunne ske. Lise og Michael har klaret det pisse godt, og det er velfortjent, lød det var Frederik.

- Jeg er enig, lød det kort fra Manne, der stod med parrets hund, Badu.

Her kan du se hele interviewet med Manne og Frederik lige efter finalen:

Christel og Johan: Vi ville gøre det igen

Christel og Johan fra det gule hus, der blev kendt for deres altid gode humør, var tydeligt mærkede af, at de ikke havde vundet det hus, de havde knoklet på i flere uger.

- Det har været en fantastisk oplevelse for os som familie og som par. Det er ikke noget, vi fortryder, og det er noget, som vi altid vil have med os. Selvfølgelig ville vi rigtig gerne have vundet huset, men Lise og Michael har også lavet et super flot hus, så det er fuldt fortjent, lød reaktionen fra Johan.

Selvom det har været en stor oplevelse at være med i 'Nybyggerne', lagde ingen af parrene skjul på, at det også har været hårdt. Både det at bygge husene og stå til rådighed for pressen og offentligheden har trukket store veksler på de fire par.

Derfor var det også en lettelse, at konkurrencen nu er slut, lød det fra Christel og Johan.

- Jeg glæder mig til at vågne i morgen, og der ikke er en konkurrence længere. Det bliver dejligt, lød det Christel, der dog ikke er gået tomhændet fra programmet.

I forbindelse med finalen kunne Christel fortælle, at hendes medvirken i programmet har givet hende modet til at springe ud i sin største drøm. Kort tid efter, at optagelserne sluttede, droppede hun ud af studierne for i stedet at læse til indretningsarkitekt. Og samtidig åbner hun nu en mindre butik i Jægersborggade i København, hvor hun kommer til at sælge boligtilbehør og indretning.

Her kan du se hele interviewet med Christel og Johan efter finalen:

Rikke og Peter: Det skal vi lave nu

Parret fra rødt hus, Rikke og Peter, blev ligesom de andre par skuffede over, at de ikke vandt. Rikke er dog lidt mere afklaret med situationen, end Peter er, fortæller hun.

- Jeg er egentlig ved godt mod, men Peter var lidt ærgerlig over, at vi ikke vandt. Men vi taler rigtig godt med Lise og Michael, og vi er rigtigt glade på deres vegne, siger Rikke.

Hun fortæller, at hun allerede havde luret, at de var de unge mennesker fra Aalborg, der ville løbe med sejren.

- Det var det, vi kunne fornemme, når vi så os omkring, og vi talte med folk. Jeg tror, at der har siddet mange derude og tænkt, at det er et ungt par, der skal ud og stifte familie. Og man kunne give dem en god start på livet, siger hun til TV 2.

Mens Lise og Michael nu skal flytte ind i deres nye hus, går livet for Rikke og Peter videre som hidtil. De bliver boende i Aabenraa. Dog har de planer om at starte en restaurant sammen inden for det næste år.

- Det er naturligvis Peter, der skal være kokken, fortæller Rikke.

Her kan du se Rikke og Peter fortælle om deres deltagelse i 'Nybyggerne' lige inden finalen:

En sejr med tårer

Mens de andre par udtrykte skuffelse over, at de ikke havde vundet, var der glædestårer hos vinderne, Lise og Michael.

- Det er det vildeste, der er sket nogensinde, lød det fra et nærmest lamslået par, da deres navn blev råbt op, og de fik at vide, at de havde vundet huset.

Få timer efter, de havde vundet huset, lagde de denne opdatering på deres Facebook-side:

Og de var begge friske på at sende en besked til de seere, der havde stemt på dem: