Bolig

Rørt mor efter sejr i 'Nybyggerne': Nu får de det liv, de drømmer om

Det var ikke kun Lise og Michael fra 'Nybyggerne', der udtrykte jubelglæde, da de vandt konkurrencen. Også Michaels mor var tydeligt berørt.

Der var vild fest i Farum onsdag aften, da vinderen af TV 2-programmet 'Nybyggerne' blev kåret af seerne. Her løb konkurrencens yngste par, 21-årige Lise og 23-årige Michael fra Aalborg i Nordjylland, med hovedpræmien: Et nyt hus til en værdi af 3,4 millioner kroner.

Tårerne trillede, der blev jublet og lykønsket, og det var ikke kun det unge par, der var lykkelige over seernes afgørelse.

På sidelinjen stod Michael Stig Christensens mor, og hun havde svært ved at forstå, hvad der lige var sket.

- Det er fuldstændig vildt. Jeg er så mega stolt af dem. Det er ubeskriveligt, lød hendes reaktion umiddelbart efter finalen.

- Det eneste, jeg siger, er...

Det, som de fleste bruger et helt liv på, har de nu vundet: Et spritnyt hus med alt betalt.

- De får et helt nyt liv - det liv, de drømmer om. De vil gerne til Sjælland og udleve deres drømme. Ja, vi kommer til at køre til Sjælland noget mere.

- Det eneste, jeg siger, er, at jeg er træt af at få børnebørn, der ikke forstår, hvad jeg siger. Men pyt med det, lyder det fra en tydeligt rørt mor. 

Her kan du se eller gense det øjeblik, hvor Lise og Michael vinder huset, de selv har indrettet:

Her afsløres vinderparret af 'Nybyggerne 2016'.

De to par havde allerede inden finalen indrettet sig efter, at de måske skulle flytte til København, og nu gør de det faktisk.

Begge vil sige deres job op og flytte ind i huset, fortalte de på finaleaftenen.

- Jeg er begyndt at læse til sygeplejerske i Aalborg. Og jeg har faktisk allerede søgt ind på sygeplejestudiet i København og i Hillerød for at være på den sikre side, lød det fra Lise. 

Michael, der længe har haft planer om at uddanne sig til betjent, er nu begyndt at overveje, om han skal gå en anden vej. Lise er ikke i tvivl om, hvad han skal vælge:

- Jeg synes, at han skal være møbelsnedker, fordi han er så kreativ, og jeg ved, at han vil klare sig skidegodt, siger hun.

Her kan du se hele interviewet med Lise og Michael:

interview med Michael og Lise før finalen