Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

Jeanette og Jesper mistede drømmehuset: Derfor gik det hele i vasken

Jeanette og Jesper Madsen troede, de havde fundet drømmehuset, men i sidste minut gik handlen i vasken, fordi de ikke kunne enes med sælger.

Efter flere år på jagt på boligmarkedet troede Jeanette og Jesper Madsen og deres to børn, at de havde fundet det sted, de skulle bo de næste mange år.

I TV 2-programmet 'Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed', fik de hjælp af de to boligeksperter Christian Borregaard og Sara Lygum til at finde drømmeboligen.

For rullende kameraer indgik de en aftale, og alt var på plads. Troede de.

Da der var gået seks uger, sagde vi, at vi ikke ville være med mere.

Jeanette Madsen

Desværre skete der det, at handlen gik i vasken, da kameraerne slukkede.

Sælger ville ikke skrive under

Ifølge Jeanette og Jesper Madsen fik en uenighed med sælger det hele til at falde til jorden.

Efter programmet skrev parret papirerne under, men da sælger skulle gøre det samme, ville han ikke. 

Han var uenig i det, der stod i papirerne, forklarer Jeanette Madsen til TV 2:

- Der var en masse diskussioner frem og tilbage. Vi valgte at tage ud til ejendommen igen for at mærke efter, og der kunne vi mærke, at det negative, der var sket, overskyggede glæden ved det hele, så da der var gået seks uger, sagde vi, at vi ikke ville være med mere. Vi skulle også bruge de seks uger til at sætte vores hus til salg – og den tid var jo gået, siger hun.

- Vi mistede tålmodigheden, lyder det fra Jeanette Madsen.

Jeanette og Jesper Madsen havde udset sig landejendommen på Maglemosevej 23 i Marbjerg, men handlen gik i vasken, da sælger ikke var enig i, hvad der var aftalt.
Boligen rummer 209 boligkvadratmeter og har sin egen ridebane med hestestald, sit eget hjemmeerhverv og en lade på 300 kvadratmeter.
Boligen, der er oprindeligt er fra 1904, står stadig til salg. Udbudsprisen er 6,3 millioner kroner.

Seks måneder uden boligbesøg

I dag bor parret og deres tre børn fortsat i deres hus i Roskilde.

De er stadig på jagt efter en landejendom i nærheden, hvor der er god plads, men de har skruet ned for blusset. Sidst, de var ude for at se en bolig, var i november måned - en landejendom uden for Roskilde.

- Men der var problemer med murværket, som gjorde, at vi ikke turde købe det, siger Jesper Madsen.

Huset, som parret fra Roskilde var lige ved at købe, står stadig til salg. Den kan ses her.

Jesper Madsen er den i familien, der er mest ivrig efter at finde et nyt sted at bo, men da familien har ledt i snart 2,5 år, og de faktisk er glade for det hus, de bor i i dag, haster det ikke. 

- Vi vil bare gerne prøve nogle andre ting, forklarer Jesper Madsen.

- Det er ikke noget, der haster. Det er et dejligt område, og børnene er glade for at være her. Vi bor fint – vi har et dejligt hus, men vi kunne godt tænke os at dyrke nogle grøntsager og have nogle dyrehold, supplerer hans hustru.

Men det er svært at finde det helt rigtige sted.

- Udbud og efterspørgsel er en stor faktor. Der er ikke så mange ejendomme til salg, og så er vi kritiske, når det gælder, hvad vi vil have som vores fremtidige bolig, erkender Jesper Madsen.

Familien Madsen er stadig på boligjagt, men det er omkring seks måneder siden, de sidst så på en bolig. De er glade for det hus, de bor i i dag, og børnene går i skole ikke langt derfra.

Har I fået noget ud af jagten?

Selvom deres deltagelse i 'Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed' ikke resulterede i et boligkøb, synes de alligevel, at de har fået noget ud af det.

- Vi har fået afklaret mange ting ved at være igennem den proces, hvor vi kiggede på de krav, vi har. Og hvilke der er væsentlige, siger Jesper Madsen.

- Ja, der har været mange spørgsmål undervejs, og det har været en rigtig sund proces – og godt for os, siger Jeanette Madsen.