Bolig

Dagens tilbud: Køb et Pippi-hus for under 1,2 millioner kroner

Her er huset, som kan blive dit for under 1,2 millioner kroner Sofia Nilsson/Esoft Systems / Sofia Nilsson/Esoft Systems

Villa Villekulla ligger et sted i nærheden af Göteborg - og nu kan du købe et hus, der ligner det for under 1,2 millioner danske kroner.

Hvis du er vokset op med Pippi Langstrømpe og Villa Villekulla, og dine børn også har lært at elske den svenske superpige og hendes idylliske hus, har du nu chancen for at købe et Pippi-hus for under 1,2 millioner danske kroner.

Det er den svenske avis Expressens boligsektion Leva & Bo, der har fundet drømmehuset midt i hjertet af Vestre Götaland, hvor Villa Villekulla også i forfatteren Astrid Lindgrens fantasi lå placeret.

Det 200 kvadratmeter store hus lægger tæt på både Göteborg - og på Skara Sommarland.

Leva & Bo skriver, at der er tre soveærelser i huset - hvor du kan sove med fødderne på hovedpuden som Pippi, hvis du vil.

Eventyrhuset er omgivet af en naturgrund på 2000 kvadratmeter, hvor du kan lede efter sodavand til træerne, og til ejendommen hører også en garage, hvor din hest kan hænge ud, hvis det bliver for kedeligt for den inde i huset - ellers er der plads til to biler.

Det bedste ved huset er prisen - den er ifølge Leva & Bo på knap 1,5 mio. svenske kroner - det svarer til mindre end 1,2 mio. danske kroner.

Sidste år blev Pippi, Tommy og Annika genforenet efter 28 år. Pippis karriere har skiftet markant retning. Se, hvordan Pippi ser ud i dag her 40 år efter hun tørnede ud som verdens stærkste pige.