Johnny var tæt på at miste sit hus: Nu vil han besøge Elvis igen

For halvanden måned siden fik Johnny Sørensen afværget en truende tvangsauktion. Nu drømmer han om en tur til Elvis' hjem, Graceland, i USA.

Det gik heldigvis ikke, som han havde frygtet.

For et år siden truede en tvangsauktion Johnny Sørensen og hans hustru Lori. De risikerede at miste deres fælleshjem, hvor Johnny har boet i 20 år.

I dag ser alting anderledes ud. 

Det fortæller Johnny Sørensen til TV 2.

I TV 2-programmet 'Danskere på tvang' fik han hjælp til at få styr på økonomien, og den kamp, han havde haft med kommunen, blev afsluttet.

Tvangsauktion, der hang over familiens hoveder er nu endeligt afværget, lyder det.

- Det er ffaldet uldstændig på plads. Altså, vi lever et normalt liv igen. Vores regninger bliver betalt, og vi kan blive boende i huset, siger Johnny Sørensen, da TV 2 møder ham igen - efter kameraerne blev slukket den 9. september 2016.

Han er blevet tilkendt et fleksjob, og Johnny har været ude for at finde et nyt arbejde.

Danskere på tvang: Hver dag mister 10 familier deres hjem

Hver dag går næsten 10 danske familier på tvang. Børn og voksne tvinges ud af deres hjem og mennesker bliver gældsat for livet.

I TV 2-serien 'Danskere på tvang' møder vi seks forskellige familier, der er truet af tvangsauktion. Gennem et år følger vi dem i kampen for at undgå at miste deres hjem. Vi er med, når der kæmpes for at undgå en ydmygende tvangsauktion og personlig konkurs. Og vi deler familiernes sejre og nederlag.

Se programmet på mandag klokken 20.00 eller på TV 2 Play

Det er dog endnu ikke lykkedes ham at finde et. Ikke endnu, lyder det.

- Det er lidt op ad bakke, men jeg er åben for alt, fortæller Johnny Sørensen til TV 2. Han er i dag glad for, at han tilmeldte sig programmet.

Noget er dog forandret.

Da det stod værst til, skulle parret leve for 56 kroner om dagen.

Den tid er forhåbentligt forbi nu, lyder det fra Johnny Sørensen.

Får han råd til det, har han lovet sig selv og sin kone, Lori, at de skal en tur til Graceland, hvor hans store helt, Elvis, levede.

- Jeg har før sagt til Lori, at hvis vi nogensinde fik råd til det, så skal vi over og se Graceland igen - og se Sun Studiet og gå rundt på Graceland, slutter han.