Ærgerlige Marianne og Steen fra Nybyggerne: - Det har været meget frustrerende

Flere ting drillede Nybyggernes ældste par i den første uge - og det endte dommerne med at slå hårdt ned på.

Marianne og Steen fra gult hus blev mødt af kritik i den første uge af TV 2-programmet 'Nybyggerne', hvor fokus lå på soveværelset.

Dommerne mente nemlig, at deres rum var blevet for "ferskt" og "neutralt". En kritik, som parret godt kan nikke genkendende til.

- Jeg sagde til Steen: "Det her er ikke, som det skal være". Det var vi helt enige om, vi gjorde alt, hvad vi kunne. Jeg ville gerne gøre det blidt og roligt - til et soverum, men det blev lidt fersk, forklarer Marianne Hjorth til TV 2. 

Fejlkøb og tidspres

Derudover drillede både sengen og håndtaget til døren parret. Og i sidste ende var der ikke tid til at spartle væggene, og flere indkøb blev fejlkøb.

- Man føler, at det er umuligt fra starten. Det kan ikke lade sig gøre på fire dage. Simpelthen, og det kan det næsten hellere ikke, siger Steen Magelund.

Marianne ville gerne have haft tid til at teste indkøbene i hjemmet og have tid til at ændre på tingene. 

- Jeg ville godt have haft tid til at fortryde. Jeg ville godt lige have haft det med hjem og tjekke: Passer det sengetæppe? Passer det skind? Når det er købt, så har jeg kun det at gøre godt med. Det har været meget frustrerende for mig, siger Marianne Hjorth.

Det, vi har lært i denne uge, er, at vi bliver nødt til at træffe nogle beslutninger.

Marianne Hjort, gult hus

Strammer op på fokus

Af postitive ting nævner de deres loppefund, stol og plante. 

- Jeg står da nu og egentlig bliver meget glad for det. Det er bare det der med, at det var lidt fersk, siger Marianne Hjorth, der dog godt ved, hvor parret skal forbedre sig fremadrettet.

Fakta om Nybyggerne

Fire par skal i løbet af 10 uger skabe en personlig drømmebolig med begrænsninger på tid og penge, men ubegrænsede mængder kreativitet og knofedt.

Peter Ingemann følger de medvirkendes strabadser, når de hver uge kæmper om at vinde ekstra penge til det samlede projekt.

I finalen, der sendes live, afgør seerne via sms, hvilken familie, der vinder konkurrencen og dermed huset fra 2E Bolig.

- Det, vi har lært i denne uge, er, at vi bliver nødt til at træffe nogle beslutninger. Der er ikke tid til tøven, for så går tiden fra arbejdet. Så det er bare at slå til og få det bedste ud af det, siger hun.

'Nybyggerne' bliver sendt hver onsdag klokken 20.00 på TV 2. Klik på billedet af parrene herunder og læse mere om hvert pars personligheder, roller og udfordringer:

Her er de fire par i Nybyggerne