Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

Par takkede nej i 3 x beliggenhed - nu har de fundet drømmeboligen

Jack, Mette og sønnen Connor valgte ikke at købe hus for åben skærm, men siden kameraerne slukkede, er der sket ting og sager.

Mette og Jack fik fremvist tre boliger i 'Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed', men ingen af husene opfyldte parrets krav. Nu har de dog fundet drømmeboligen, der slog benene væk under dem med det samme.

- I forgårs gik alt igennem med salg af vores lejlighed og køb af det nye hus, så det er rigtig godt, siger Jack Andy.

Det nye hus ligger i Tobaksbyen i Søborg, og er et 110 kvadratmeter stort rækkehus i en gammel produktionshal. Og ligesom to af de tre huse som parret så i programmet, så er deres nye hus også et projektsalg.

'Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed' blev optaget i sommeren 2016, så Mette og Jack har faktisk været på udkig efter bolig i mere end et år. I programmet takker de efter megen overvejelse nej til et hus i Søborg - men kun fordi huset mangler et værelse. For Søborg bliver de nemlig glade for.

- I 'Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed' blev jeg simpelthen lidt forelsket i Søborg-området. Det var slet ikke et område, vi tidligere havde overvejet, men vi har faktisk en masse familie i nærheden, og der er jo kun tre minutters cykeltur til s-togsstationen. Derfra tager det 12 minutter med tog til København, fortæller Jack Andy.

Tidligere har især Jack haft enorm svært ved, at skulle flytte fra storbyen og parrets lejlighed, som blandt andet havde udsigt over Sankt Jørgens Sø på Vesterbro i København. Men da de var ude for at se det nye hus, skete der noget med ham.

- Det hus som vi så på havde udsigt mod et skovområde, og nogle af de andre ledige huse havde ikke lige så god udsigt. Der var mange andre der også kiggede på huset med skovudsigt, og så kom konkurrencemennesket op i mig - jeg tror faktisk, at jeg chokerede Mette lidt. Jeg sagde til hende, 'nu går jeg op og reserverer huset', og så var hun sådan, 'Hvad!? Okay!?'.

Huset som Mette og Jack har købt er cirka 10 kvadratmeter mindre end deres gamle lejlighed.

- Det fede ved det nye hus er helt klart plantegningen, for selvom det er mindre, end det vi har nu, så er det bare meget bedre udnyttet.

Det nyrestaurerede hus koster 3.615.000 kroner og er altså under parrets maksimum, som lå på 3.900.000 kroner, og den lille familie overtager deres nye hus den 1. juni.

Det er også lige i tide, for til september bliver Mette, Jack og deres knapt 3-årige søn Connors liv vendt på hovedet.

- Vi venter en lille pige til september, så det her med at flytte ind i noget mere familievenligt er ret essentielt for os, siger Jack Andy.