Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

Nygift par købte hus i Kolding: - Det har faktisk ændret alt

Line og Lasse valgte at købe hus for åben skærm - nu fortæller de, hvordan købet har ændret deres liv fuldstændig.

Hele Danmark så med, da Line og Lasse bød på drømmehuset i Kolding.

Men parrets liv er blevet markant anderledes, efter de er flyttet ind. Og det er klart til det bedre, fortæller Line Gabelgaard.

- Vores ryk over til huset har faktisk ændret alt. Den måde, vi er sammen på, og hvad vi laver, når vi er hjemme.

Line og Lasse valgte at takke ja til det tredje hus, de så i programmet 'Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed'. En villa på 134 kvadratmeter med stor have til 2.250.000 kroner i Kolding.

De kom fra en lille lejlighed ligeledes i Kolding, hvor mulighederne var så begrænsede, at det påvirkede både humør, forhold og lyst til det sociale.

- I lejligheden kunne man nærmest kun sætte sig foran tv'et, når man kom ind af døren, men nu løber vi rundt og rydder op eller ordner praktiske ting, siger Line Gabelgaard.

Ændringen i omgivelser har Line og Lasse især kunnet mærke på deres indbyrdes forhold.

- Vores samvær er også blevet bedre. Vi har opsagt vores tv-pakke, så nu er vi mere intenst sammen, når vi er sammen. Og hvis vi så vil se tv, så er det noget, vi vælger at gøre sammen, forklarer Line Gabelgaard.

Derudover kunne parret allerede efter en måned i det nye hus byde velkommen til et tredje familiemedlem.

- Der gik en lille måned, før vi havde købt vores lille hund, Karla. Hun er af racen Lhasa Apso, og vi er helt vilde med hende, siger Line Gabelgaard.

Brød sammen i programmet

I programmet blev især Line meget påvirket over at se huset i Kolding. Faktisk i så høj grad, at hun bryder ud i gråd, da hun træder ind i huset mest centrale rum.

- Mange års kiggeri efter det perfekte hus kulminerede, da vi trådte ind i køkkenalrummet. Dér kunne jeg bare ikke holde på mig selv, forklarer Line Gabelgaard, og Lasse Christensen supplerer:

- Vi blev begge ret rørte, men det var nok bare Line, der viste det mest.