Nybyggerne

Vandt et hus til 3,4 millioner: Nu får de deres eget tv-program i 2018

Kender du en person, der fortjener en makeover i hjemmet? Så er der hjælp at hente fra sidste års vindere af 'Nybyggerne'.

Lise og Michael fik deres boligdrømme opfyldt, da de i 2016 løb med sejren i TV 2-programmet 'Nybyggerne' - og nu kaster parret sig så ud i et nyt projekt.

Snart vender de nemlig tilbage til skærmen i et nyt program, hvor de igen bliver udfordret på deres indretningsevner. Denne gang bliver det dog hos forskellige personer rundt i landet, som de skal overraske med en makeover i deres hjem.

- Det bliver helt vildt uforudsigeligt, men vi elsker at blive udfordret. Det er jo der, de gode idéer opstår, og vi glæder os til at hjælpe med at indrette andres hjem, så det forhåbentlig passer til deres stil og behov, fortæller Lise Vandborg.

Hvem Lise og Michael skal besøge, og hvilke rum der skal forvandles, er ikke afgjort endnu. Så kender du en person, der fortjener den overraskelse, kan du indstille vedkommende nu.

Du kan læse mere om programmet i faktaboksen - og indstille en person ved at trykke HER.

Kender du en, der fortjener Lise og Michaels hjælp?

Lise og Michael tager i et nyt TV 2-program rundt i landet og overrasker personer ved at forvandle et rum i deres hjem.

Ønsker du at overraske én, du holder af, med en makeover, skal du fortælle, hvorfor den person, du ønsker at indstille, fortjener det.

Vi søger personer fra hele landet, i alle aldre og alle typer rum. Det kan være lige fra stuen, børneværelset, soveværelset eller værkstedet.

Du behøver ikke selv være den helt store handyman, men du skal være klar på at give et nap med.

Vil du indstille én du holder af, så tilmeld dig programmet HER. Men husk ikke at sige noget til personen.

Vigtig at vise fejlene

Det kan måske virke en anelse svært at indrette et rum i et hjem - uden den, der bor der.

Derfor vil Lise og Michael undervejs også trække på de venner og familiemedlemmer, der har tilmeldt personen. Ligesom de vil bruge den viden, de har fra deres erhverv som selvstændige, hvor de istandsætter genbrugsmøbler og har fokus på boligindretning.

Parret frygter dog ikke at lave fejl, når hele familien Danmark igen kan følge med i deres boligprojekt ude i stuerne.

- Man kan altid dumme sig på tv, men det gør man jo også i virkeligheden. Der kommer helt sikkert små fejl undervejs, og dem skal vi selvfølgelig vise i stedet for at pakke det hele ind og være perfekte, siger Lise Vandborg.

Den indstilling har de især fået efter 'Nybyggerne', hvor de pludselig stod med et hus til 3,4 millioner kroner og en masse opmærksomhed.

Siden Lise og Michael vandt 'Nybyggerne', er de både blevet forældre og gift - og så har de mærket, at der midt i lykken også kan være bump på vejen.

Skulle finde ro efter 'Nybyggerne'

Siden parret blev husejere sidste år, er der nemlig sket en hel del, der har vendt op og ned på deres liv.

De er både blevet gift og har fået en lille søn ved navn Villy. Samtidig har de begge sagt deres arbejde op for at blive selvstændige - og det har alt i alt været en hård omvæltning, fortæller Lise Vandborg.

- Vi nåede til et punkt, hvor vi arbejdede for meget, sov dårligt om natten, og jeg havde konstant hovedpine. Der var bare rigtig meget at se til og ikke så meget tid til at være på barsel, fortæller Lise Vandborg.

Derfor tog de for nylig en beslutning om at skrue ned for ambitionerne, så det nu kun er Michael, der har fokus på firmaet, og Lise kan skifte bleer uden at tjekke mails samtidig.

Og når det nye program skal filmes til september, har de på forhånd besluttet begge at tage helt orlov fra firmaet, så der også er tid til sønnen Villy.

- Det har taget noget tid, men nu er der faldet ro på. Vi har lært at være en familie, tror jeg, siger Lise Vandborg.

Vil du gerne indstille en person, du holder af, og som, du mener, fortjener Lise og Michaels hjælp til at indrette et rum - så tilmeld dig programmet HER.