Nybyggerne

Nu er 'Nybyggerne' flyttet ind: - Tiden efter sejren var ret mærkelig

Siden Anne og Todd i 2017 løb med sejren og drømmehuset i 'Nybyggerne', har de skullet vænne sig til flere ting.

Flyttekasserne står stablet side om side rundt i huset. Mange af møblerne er der to af, men selvom det hele virker lidt kaotisk, er der masser af glæde at spore.

- Vi er glade. Virkelig, virkelig glade, fordi nu er huset endelig vores. Nu bliver det hele til virkelighed for os, siger Anne Bach.

Konfettien fløj udover Anne, Todd og datteren Lily, da de i april blev udråbt som vindere af TV 2-programmet 'Nybyggerne'. Nu kan familien endelig kalde 'Grønt hus' for hjem - og det vakte stor begejstring for særligt én, da de flyttede ind søndag.

- Det er fantastisk. Det er en vild dag med sommerfugle i maven. Lily strøg op på sit værelse med det samme. Det var bare dejligt at komme hjem, fortæller Anne Bach. 

Da der blev stille efter 'Nybyggerne'

Grunden til, at 'Nybygger'-parret først flytter ind nu, er, at skødet lige skulle falde på plads, og det gamle hjem skulle pakkes ned i flyttekasser.

I mellemtiden har Anne og Todd dog langsomt vænnet sig til den normale hverdag uden for tv-programmet - og det har været en proces.

- Det var ret mærkeligt i tiden, efter vi vandt. Først var vi helt ophængte med forskellige interviews, men så blev det hverdag igen. Det blev pludselig meget stille, og vi kom hurtigt til at savne kontakten med seerne, fordi vi jo var vant til at dele en masse fra vores liv, fortæller Anne Bach. 

Anne og Todd vinder 'Nybyggerne' Video: Anne Brandbjerg

Nye naboer på vej

Udover stilheden er der også andre ting, der har ændret sig på 'Nybygger'-vejen, efter de er flyttet ind.

Under programmet boede Anne og Todd nemlig mellem Marianne og Steen og Cecilie og Jonas, som måtte gå tomhændet fra finalen i april måned. Nu venter de derfor på, at der kommer nye naboer på vejen.

- Der er lidt tomt i øjeblikket. Men vi håber meget, at der kommer nogle legekammerater til Lily herude, siger Anne Bach.

Hvad skal der ske med huset nu?

Over ti uger har Anne og Todd selv knoklet for at færdigbygge og indrette deres hus. I 'Nybyggerne' skulle de nemlig på begrænset budget få alt fra soveværelse og badeværelse til køkken og have til at gå op i en højere enhed.

I dag er de stadig ikke i tvivl om, at det er drømmehuset, de har vundet, men der er lige et par ting, der skal tilføjes eller laves om, fortæller Anne Bach.

- Der skal tilføjes noget opbevaring. Men i det store hele skal det være, som det er - kombineret med de ting, vi har fra vores tidligere hjem, siger hun.

Efter finalen har flere spurgt ind til, om de nu havde tænkt sig at beholde huset. Og til det er svaret et rungende ja.

- Vores mål med at tilmelde os 'Nybyggerne' var muligheden for at vinde et hus. Det var det, vi havde håbet på. Huset viste sig så at ligge i det område, som vi gerne ville bo i. Så det er jo for godt til at være sandt, at vi vandt det, siger Anne Bach.

Tryk på billedet herunder og gå på opdagelse i Anne og Todds færdige hus, som det så ud, da de vandt 'Nybyggerne' i april 2017:

Du kan se eller gense alle tre sæsoner af 'Nybyggerne' på TV 2 PLAY