Nybyggerne

Populær vært tilbage i 'Nybyggerne' - og en stor overraskelse venter parrene

Puk Elgård glæder sig til rollen som vært på 'Nybyggerne'. Især fordi programmet starter på en ny måde.

I sidste sæson lå husene i Nordjylland, og værten hed Peter Ingemann. Men når TV 2-programmet ’Nybyggerne’ igen løber over skærmen i 2018, har det ændret sig.

Optagelserne til fjerde sæson går nemlig i gang nu med lokation på Sjælland - og med Puk Elgård tilbage i spidsen som vært.

- Jeg glæder mig, fordi programmet starter på en anden måde, end det tidligere har gjort. Og så er jeg spændt, fordi det at vinde et hus jo virkelig er noget, der ændrer folks liv, siger Puk Elgård til TV 2.

Hun var også vært på 'Nybyggerne', da Lise og Michael i 2016 vandt deres drømmehus til en værdi af 3,4 millioner - og så supplerede hun Peter Ingemann i finalen på tredje sæson.

Pause fra 'Go' morgen Danmark'

Rollen som vært på 'Nybyggerne' betyder dog, at Puk Elgård ikke bliver at finde som fast vært, når 'Go' morgen Danmark' snart begynder at sende igen i weekenden.

- Det er lidt med blødende hjerte, fordi jeg elsker mine weekendvagter. Men det bliver altså uden mig nogle måneder frem, fortæller Puk Elgård.

KONCEPTET BAG NYBYGGERNE

I TV 2-programmet ’Nybyggerne’ får en række par muligheden for at skabe deres personlige drømmebolig med begrænsninger på tid og penge.

Ingen af deltagerne er professionelle håndværkere.

Puk Elgård følger de medvirkendes strabadser, når de hver uge kæmper om at vinde ekstra penge til det samlede projekt.

To dommere udpeger hver uge det par, der fortjener ugepræmien. 

Det hele afgøres til sidst i en finale, hvor seerne bestemmer, hvem der skal vinde.

Det endelige vinderpar får den bolig, de har indrettet efter netop deres drømme.

Du kan se alle tidligere sæsoner af 'Nybyggerne' på TV 2 PLAY.

Til gengæld glæder hun sig til at lære de nye 'Nybygger'-par at kende og se, hvordan de klarer sig, når de skal færdigbygge og indrette hver deres drømmehjem på begrænset tid.

- De kæmper jo helt sindssygt - både fysisk og psykisk. Jeg har kæmpe respekt for dem, og jeg tror ikke, at man kan sætte sig ind i det pres. Min opgave bliver derfor at være rolig og klar i spyttet, når aktiviteterne skal sættes i gang, siger Puk Elgård.

Gense Puk Elgård som vært i anden sæson af 'Nybyggerne' fra 2016 i videoklippet her:

Midt i køkken-stress: Her inviterer Puk 'Nybyggerne' på pølser

Nye udfordringer i 'Nybyggerne'

Udover et skifte på værtsfronten bliver der også andre synlige ændringer i fjerde sæson af 'Nybyggerne'. 

Det forklarer Stine Lundbak Ravn, der er programredaktør hos TV 2.

- Parrene vil fra start blive mødt med nye udfordringer, vi hidtil ikke har set i 'Nybyggerne'. Når vi går i gang med optagelserne, bliver det med et nyt konkurrenceelement, der vil stille afgørende høje krav til parrenes evner, fortæller hun.

Starten bliver derfor helt anderledes, end seerne er vant til. Ifølge Stine Lundbak Ravn skyldes det, at der denne gang har været hundredvis af ansøgninger til 'Nybyggerne', og mængden af kreativitet har været helt enorm.

- Netop det kommer vi til at give seerne et indblik i. Men hvad der helt konkret kommer til at ske, må man vente med at se til foråret, lyder det fra programredaktøren.

Optagelserne til fjerde sæson af 'Nybyggerne' strækker sig henover efteråret 2017 og bliver sendt i foråret 2018 på TV 2. Du kan se alle de tre tidligere sæsoner på TV 2 PLAY.