Nybyggerne

'Nybyggerne' vender tilbage - nu kan du tilmelde dig

Du og din partner kan nu søge om at komme med i en ny sæson af 'Nybyggerne', der optages i foråret 2021.

Hvis du og din partner sidder med et brændende ønske om at være blandt de par, der til næste år skal dyste på håndværker-skills og sans for boligdesign, har I nu muligheden for at melde jer som deltagere i 'Nybyggerne'.

I programmet dyster fire par om at færdigbygge og indrette fire identiske råhuse til netop deres drømmehjem. Vinderparret får den vildeste tv-gevinst: Huset, som de selv har indrettet, til en værdi af omkring 2,6 millioner kroner.

Produktionen bag programmet søger par i alle aldre, som har mod på at kaste sig ud i den krævende byggeproces og kan tage fri i otte sammenhængende uger fra uge 18 i 2021.

Her optages næste sæson

Lokationen for den kommende og syvende sæson af 'Nybyggerne' er netop blevet udvalgt.

De fire nye nybyggerhuse befinder sig i en af sydligste, danske byer: Sønderborg.

Byen ligger tæt på på grænsen til Tyskland og er den største by i Sønderjylland. Den fordeler sig på begge sider af Alssund, med størstedelen placeret på Als.

Selvom Sønderborg ligger i et yderpunkt af Danmark, har den en veludbygget infrastruktur med motorvej og lufthavn. Samtidig er det en by, der huser 120 forskellige nationaliteter, og universitetets campus er landets mest internationale med studerende fra over 50 lande.

Optagelserne til den næste sæson af 'Nybyggerne' forventes at begynde 3. maj 2021, og fristen for tilmelding er 18. januar.

Lyder dette tiltrækkende for din partner og dig, kan I melde jer som deltagere her.

Finalen i 'Nybyggerne' 2020 sendes direkte fra Silkeborg efter sæsonens sidste program onsdag 25. november klokken 20.00 på TV 2. Seerne kan stemme via sms under programmet.