Nybyggerne

'Nybyggerne'-par sælger deres vinderhus

'Nybyggerne'-parret 27-årige Ida Holm og 29-årige Mads Taiki Pedersen nåede at bo to år i vinderhuset i Randers.

Glæden var overvældende, da "gult par" alias thyboerne Ida Holm og Mads Taiki Pedersen vandt 'Nybyggerne'-finalen i marts 2019 og dermed fik overrakt skødet til deres selvindrettede rækkehus i udkanten af Randers.

Parret boede dengang i København og var derfor ekstra glade for, at de nu kunne flytte hjem i nærheden af deres familie og venner, som var bosat i det midtjyske.

Men nu er der sket en ny udvikling i parrets liv, som gør det aktuelt at kigge efter en mere rummelig bolig:

- Vi har været helt vildt glade for at bo her i Dronningborg tæt på natur og højt til loftet, men nu, hvor vi skal have barn, er vi begyndt at revurdere, om det er det rigtige for os på sigt, siger Ida Holm til TV 2.

Parret afslører, at de venter en søn til sommer og glæder sig meget til at blive forældre.

Beslutningen om at flytte til en større bolig skyldes dog i lige så høj grad, at deres andet "barn", nemlig virksomheden Taishō, hvor de sælger japanskinspirerede designplakater, i mellemtiden er vokset sig større. Parret har derfor planer om at investere i flere ansatte.

- Vi vil gerne bo et sted, der giver bedre mening i forhold til vores fælles virksomhed, som hele vores liv kredser sig om. Det har vi hele tiden haft i baghovedet, og valget blev for alvor taget, da vi fandt ud af, at vi skulle være forældre, lyder det fra Ida Holm.

Parret er endnu ikke helt afklarede om, hvor de vil bo i fremtiden. Om de bliver i Randers-området eller flytter til Thy, Aarhus eller et helt fjerde sted. De er helt åbne overfor, hvad der kommer til at ske og kan godt lide tanken om, at de ikke er låst et bestemt sted.

I første omgang er det 119 kvadratmeter store rækkehus sat til salg for 2.195.000 kroner. Så er du fan af 'Nybyggerne'-parrets helt særlige japansk-nordiske indretningsstil, har du nu en unik mulighed for at få fingrene i huset.

Se de seneste sæsoner af 'Nybyggerne' lige nu på TV 2 PLAY.